Aeg tørretumbler

Som du kan se nedenfor er der mange Aeg tørretumblere at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi lavet Tørretumbler.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden.

Billige Aeg tørretumblere

Man kan ikke lave Tørretumbler.dk uden at vise de bedste tilbud på Aeg tørretumblere i 2021. Så det gør vi selvfølglig.

Vi har derfor hyret en lille robot der hver nat helt automatisk kravler mange danske onlineshops igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.Det var alle de AEG tørretumblere vores robot har fundet til dig for i dag.

Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge. Hvis ikke så kig forbi Tørretumbler.dk igen om et par dage. Vi opdaterer produkter, priser og tilbud hver nat, så kig om et par dage og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden.

Fortæl også meget gerne andre om Tørretumbler.dk - det vil hjælpe os meget.

Købsguide til AEG tørretumbler


Hvis du overvejer at købe en AEG tørretumbler kan du se frem til at kunne vælge mellem et bredt udvalg af populære og funktionelle maskiner, der alle har deres fordele.

Læs gerne med i denne guide, inden du foretager dit køb, da vi hjælper dig igennem de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig. Således kan du være helt sikker på, at du ender med en AEG tørretumbler, der passer perfekt til dine behov.


Skal jeg vælge en AEG tørretumbler med kondens eller aftræk?


Som udgangspunkt findes der to typer af tumblere, og det samme gælder for AEG tørretumblere. Der er her tale om kondens- og aftrækstørretumblere.

Hvilken du skal vælge afhænger af dine behov.

  • En kondenstørretumbler er perfekt til dig, der ønsker en stor frihed i forhold til placeringen af din nye AEG tørretumbler.

    Sådan en model kan nemlig stå præcis, hvor du ønsker det. Alt, den har brug for er tilkobling til en stikkontakt, og den er klar til at tørre dit tøj. Fugten samles i en beholder.

  • En model med aftræk opsamler ikke fugten i en beholder, men lader derimod fugten løbe ud gennem en slange.

    Det kræver, at der bliver lavet et hul i væggen, så fugten kan ledes ud af huset.

De fleste AEG tørretumblere er kondenstumblere, men fabrikanten har også nogle aftræksmodeller på markedet.


Hvilken kapacitet dækker mine behov?


En tumblers kapacitet angives i kg, og hos AEG kan du typisk vælge maskiner med kapaciteter mellem 6 og 8 kg.

Derfor kan du med fordel gå efter en maskine med en høj kapacitet, hvis du ofte tørrer meget tøj ad gangen.

En maskine med en kapacitet på 7 eller 8 kg vil passe godt til en børnefamilie, hvor der ofte bliver vasket tøj og kogevaske. Er I derimod få mennesker i husstanden, bør du kigge efter en maskine med en kapacitet på 6-7 kg.

Det er vigtigt at vælge en kapacitet, der passer, da det vil få en økonomisk betydning for dig.

Vælger du at investere i en maskine med en for stor kapacitet, vil du spilde energi på at varme en for stor tumbler op, og vælger du en maskine med en for lille kapacitet, vil du højst sandsynligt komme til at overfylde den, hvilket vil resultere i, at noget af tøjet forbliver fugtigt eller krøller. Således vil en maskine i den rigtige størrelse spare dig for unødige udgifter og skåne miljøet på samme tid.


Hvilken energiklasse skal jeg vælge?


Efter EU’s lovgivning er alle tumblere mærket med et energimærke, der fortæller noget om, hvor energieffektiv maskinen er. Skalaen går fra A til G, hvor G er det mindst miljøvenlige. Er maskinen mere miljøvenlig end energimærke A vil den hedde A+, A++eller A+++.

De fleste AEG tørretumblere har energimærket A, A+, A++eller A+++. Jo bedre en energiklasse du går efter, jo flere penge vil du spare i længden, da maskinen vil være mere effektiv i drift. Derudover gør du miljøet en tjeneste ved at spare på energien.


Findes der forskellige støjniveauer?


Tørrer du ofte tøj sent om aftenen eller på andre tidspunkter, hvor du gerne vil undgå støj? Eller har du ikke mulighed for at stille din tumbler i et rum, hvor døren kan lukkes til? Det er der heldigvis råd for. Mange AEG tørretumblere er nemlig udviklet med en funktion ved navn Silent System, som sørger for at tørre dit tøj på et støjsvagt niveau.

Ved du, at det er et kriterium for din nye tumbler, kan du med fordel holde øje med denne funktion.