Aeg tørretumbler

Det hurtigste overblik over AEG tørretumblere

Som du kan se nedenfor er der mange Aeg tørretumblere at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi lavet Tørretumbler.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden.

Billige Aeg tørretumblere

Man kan ikke lave Tørretumbler.dk uden at vise de bedste tilbud på Aeg tørretumblere i 2021. Så det gør vi selvfølglig.

Vi har derfor hyret en lille robot der hver nat helt automatisk kravler mange danske onlineshops igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.

Billede af AEG 7000 serie tørretumbler T7DEN843G
AEG 7000 serie tørretumbler T7DEN843G

  AEG 7000 serie tørretumbleren T7DEN843G har varmepumpeteknologi, SensiDry og ProTex Plus, så du kan tørre dit tøj effektivt og hurtigt. Og takket være ProSense justeres hver cyklus til den individuelle tøjmængde.

DKK 3499.00 Se hos forhandler
Billede af AEG 8000 series tørretumbler T8DEG841E
AEG 8000 series tørretumbler T8DEG841E

  AEG 8000 series tørretumbleren T8DEG841E tørrer effektivt og skånsomt dit tøj, så det ikke bliver beskadiget takket være AbsoluteCare-system, SensiDry-funktion og ProSense-teknologien. Enheden har også indre belysning og udskudt-start-funktion.

DKK 3999.00 Se hos forhandler
Billede af AEG Kondenstørretumbler T6DBM720G 2+2 års garanti
AEG Kondenstørretumbler T6DBM720G 2+2 års garanti

  Kondenstørretumbler Tekst i betjeningspanel på Engelsk, Symboler - Sticker på Dansk, Finsk, Norsk, Svensk til eftermontering medfølger Udskudt start-funktion Sensorstyret Skånsom-funktion Mulighed for tidsstyring Reverserende tromlegang Specialprogrammer:

DKK 3495.00 Gå til billigste af 2 Forhandlerefra 
Billede af AEG T7DBM730G Tørretumbler
AEG T7DBM730G Tørretumbler

  Dit tøj skal have særlig pleje for at føles helt særligt. AEG SensiDry®-teknologien sikrer, at dit tøj aldrig udsættes for unødig varme. Og sikrer, at det ser ud og føles som nyt hver dag.AEG SensiDry teknologi trækker fugt ud af tøjet ved den halve temp

DKK 4399.00 Gå til billigste af 2 Forhandlerefra 
Billede af AEG T8DEL863C - Kondenstørretumbler m/ varmepumpe
AEG T8DEL863C - Kondenstørretumbler m/ varmepumpe

  AEG Kondenstørretumbler m/ varmepumpe T8DEL863C AEG Kondenstørretumbler m/ varmepumpe T8DEL863C AbsoluteCare® tørretumbler med plads op til 8 kg. Energirigtig A+++ kondenstørretumbler med indvendig lys, kulfri motor, AutoOff og stor tromle. Dette er tørr

DKK 6999.00 Se hos forhandler
Billede af AEG T8DEM842E tørretumbler Fritstående Front-læsning Hvid 8 kg A++
AEG T8DEM842E tørretumbler Fritstående Front-læsning Hvid 8 kg A++

  AEG T8DEM842E tørretumbler Fritstående Front-læsning Hvid 8 kg A++AEG T8DEM842E Placering af apparat: FritståendeIlægningstype: Front-læsningTørresystem: Varmepumpe Tromlekapacitet: 8 kgTørringsklasse: BCyklustid: 154 min. Energieffektivitetsklasse: A++En

DKK 5995.00 Se hos forhandler
Billede af AEG T8DEP845E tørretumbler 2+2 års garanti
AEG T8DEP845E tørretumbler 2+2 års garanti

  Kondenstørretumbler med varmepumpeteknologi: Opnå en stærk reduceret elregning sammenlignet med en energiklasse B eller C tørretumbler, og spar samtidig på miljøet. Varmepumpeteknologien er hentet fra vores professionelle erfaring, og tørrer dit tøj ved

DKK 5895.00 Gå til billigste af 2 Forhandlerefra 
Billede af AEG T8DSB830E tørretumbler Fritstående Front-læsning Hvid 8 kg A+
AEG T8DSB830E tørretumbler Fritstående Front-læsning Hvid 8 kg A+

  AEG T8DSB830E tørretumbler Fritstående Front-læsning Hvid 8 kg A+NYE STANDARDER FOR PLEJE AF DIT TØJ Dit tøj skal have særlig pleje for at føles helt særligt AEG SensiDry®-teknologien sikrer, at dit tøj aldrig udsættes for unødig varme Og sikrer, at det

DKK 5499.00 Se hos forhandler
Billede af AEG T8DSB940C - Kondenstørretumbler
AEG T8DSB940C - Kondenstørretumbler

  AEG T8DSB940C - Kondenstørretumbler AEG T8DSB940C - Kondenstørretumbler Ingen Krympning. Garanteret! Beskyt dit tøj mod at krympe. Med AbsoluteCare®-systemet i vores 8000 Series kan du trygt tørre tøj, du aldrig ville have drømt om at tørre i maskine - s

DKK 7799.00 Se hos forhandler
Billede af AEG T9DEN866E - Kondenstørretumbler
AEG T9DEN866E - Kondenstørretumbler

  AEG T9DEN866E - Kondenstørretumbler AEG T9DEN866E - Kondenstørretumbler Energiklasse: A+++ Årligt energiforbrug: 177 Kapacitet (Kg): 8.00 Varmepumpeteknologi: Ja Kondenseringsklasse: A

DKK 7195.00 Se hos forhandler
Billede af AEG T9DEN866E tørretumbler 2+2 års garanti
AEG T9DEN866E tørretumbler 2+2 års garanti

  Kondenstørretumbler med varmepumpeteknologi: Opnå en stærk reduceret elregning sammenlignet med en energiklasse B eller C tørretumbler, og spar samtidig på miljøet. Varmepumpeteknologien er hentet fra vores professionelle erfaring, og tørrer dit tøj ved

DKK 7295.00 Gå til billigste af 2 Forhandlerefra 
Billede af AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WDB861G
AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WDB861G

  Vaske-/tørremaskine med DualSense teknologi for optimal beskyttelse af alt dit hverdagstøj, ved sensorer der justerer vasketiden og tørretiden efter fyldmængden. Vask op til hele 8 kg pr. vask og tør op til 4 kg. Både vaskemaskine- og tørretumbler-de

DKK 4995.00 Se hos forhandler
Billede af AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E (hvid)
AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E (hvid)

  Denne AEG vaskemaskine/tørretumbler L6FBM843I gør dit tøj rent, friskt og klar til brug takket være den kombinerede 9 kg vaskekapacitet og 6 kilo tørrekapacitet, herunder adskillige smart-programmer samt DualSense funktion og ProSense teknologi.

DKK 5999.00 Se hos forhandler
Billede af AEG WD 7000 vaskemaskine/tørretumbler
AEG WD 7000 vaskemaskine/tørretumbler

  AEG WD 7000 vaskemaskinen/tørretumbleren L7WDB861G har DualSense-teknologi, der justerer temperaturen og tromlebevægelserne til forskellige slags materialer. Vask og tør alt fra bløde jerseys til jeans i én cyklus, nænsomt og med forsigtig præcision.

DKK 3767.00 Se hos forhandler

Det var alle de AEG tørretumblere vores robot har fundet til dig for i dag.

Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge. Hvis ikke så kig forbi Tørretumbler.dk igen om et par dage. Vi opdaterer produkter, priser og tilbud hver nat, så kig om et par dage og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden.

Fortæl også meget gerne andre om Tørretumbler.dk - det vil hjælpe os meget.

Købsguide til AEG tørretumbler

Hvis du overvejer at købe en AEG tørretumbler kan du se frem til at kunne vælge mellem et bredt udvalg af populære og funktionelle maskiner, der alle har deres fordele.

Læs gerne med i denne guide, inden du foretager dit køb, da vi hjælper dig igennem de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig. Således kan du være helt sikker på, at du ender med en AEG tørretumbler, der passer perfekt til dine behov.

Skal jeg vælge en AEG tørretumbler med kondens eller aftræk?

Som udgangspunkt findes der to typer af tumblere, og det samme gælder for AEG tørretumblere. Der er her tale om kondens- og aftrækstørretumblere.

Hvilken du skal vælge afhænger af dine behov.

 • En kondenstørretumbler er perfekt til dig, der ønsker en stor frihed i forhold til placeringen af din nye AEG tørretumbler.

  Sådan en model kan nemlig stå præcis, hvor du ønsker det. Alt, den har brug for er tilkobling til en stikkontakt, og den er klar til at tørre dit tøj. Fugten samles i en beholder.

 • En model med aftræk opsamler ikke fugten i en beholder, men lader derimod fugten løbe ud gennem en slange.

  Det kræver, at der bliver lavet et hul i væggen, så fugten kan ledes ud af huset.

De fleste AEG tørretumblere er kondenstumblere, men fabrikanten har også nogle aftræksmodeller på markedet.

Hvilken kapacitet dækker mine behov?

En tumblers kapacitet angives i kg, og hos AEG kan du typisk vælge maskiner med kapaciteter mellem 6 og 8 kg.

Derfor kan du med fordel gå efter en maskine med en høj kapacitet, hvis du ofte tørrer meget tøj ad gangen.

En maskine med en kapacitet på 7 eller 8 kg vil passe godt til en børnefamilie, hvor der ofte bliver vasket tøj og kogevaske. Er I derimod få mennesker i husstanden, bør du kigge efter en maskine med en kapacitet på 6-7 kg.

Det er vigtigt at vælge en kapacitet, der passer, da det vil få en økonomisk betydning for dig.

Vælger du at investere i en maskine med en for stor kapacitet, vil du spilde energi på at varme en for stor tumbler op, og vælger du en maskine med en for lille kapacitet, vil du højst sandsynligt komme til at overfylde den, hvilket vil resultere i, at noget af tøjet forbliver fugtigt eller krøller. Således vil en maskine i den rigtige størrelse spare dig for unødige udgifter og skåne miljøet på samme tid.

Hvilken energiklasse skal jeg vælge?

Efter EU’s lovgivning er alle tumblere mærket med et energimærke, der fortæller noget om, hvor energieffektiv maskinen er. Skalaen går fra A til G, hvor G er det mindst miljøvenlige. Er maskinen mere miljøvenlig end energimærke A vil den hedde A+, A++eller A+++.

De fleste AEG tørretumblere har energimærket A, A+, A++eller A+++. Jo bedre en energiklasse du går efter, jo flere penge vil du spare i længden, da maskinen vil være mere effektiv i drift. Derudover gør du miljøet en tjeneste ved at spare på energien.

Findes der forskellige støjniveauer?

Tørrer du ofte tøj sent om aftenen eller på andre tidspunkter, hvor du gerne vil undgå støj? Eller har du ikke mulighed for at stille din tumbler i et rum, hvor døren kan lukkes til? Det er der heldigvis råd for. Mange AEG tørretumblere er nemlig udviklet med en funktion ved navn Silent System, som sørger for at tørre dit tøj på et støjsvagt niveau.

Ved du, at det er et kriterium for din nye tumbler, kan du med fordel holde øje med denne funktion.