Bosch tørretumbler

Find den rigtige Bosch tørretumbler

Som du kan se nedenfor er der mange Bosch tørretumblere at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi åbnet Tørretumbler.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden.

Dagens Billige Bosch tørretumblere

Nedenfor kan du se dagens opdaterede priser og tilbud på Bosch tørretumblere.

Forhåbentlig er der nogle særligt gode tilbud imellem. Det er vores robot der helt selv kravler en lang række sikre online forhandlere igennem for at finde de bedste 2021 tilbud til vores brugere her på Tørretumbler.dk. Derfor kan der nogle gange ske fejl, men vi håber ud kan bruge det vi har fundet.

Billede af Bosch Home Professional tørretumbler WTX8HEL9SN
Bosch Home Professional tørretumbler WTX8HEL9SN

  Bosch Home Professional tørretumbleren WTX8HEL9SN leverer nænsom og grundig tørring af dit tøj. Den har et allergi-program, program til sportstøj, lynhurtigt 40 minutters program, AutoClean fnugsamler samt den effektive varmepumpeteknologi.

DKK 8148.00 Se hos forhandler
Billede af Bosch Serie 6 tørretumbler WTR87TW0SN
Bosch Serie 6 tørretumbler WTR87TW0SN

  Bosch Serie 6 tørretumbleren WTR87TW0SN med 8 kg kapacitet behandler dit tøj nænsomt. Den har et følsomt tørresystem og AutoDry-funktion, samt adskillige programmer at vælge mellem.

DKK 6808.00 Se hos forhandler
Billede af Bosch Serie 6 vaskemaskine/tørretumbler WDU8H541SN (hvid)
Bosch Serie 6 vaskemaskine/tørretumbler WDU8H541SN (hvid)

  Bosch Vaskemaskine/tørretumbler WDU8H541SN med AutoDry der tørrer ligeså godt som den vasker. Maskinen har Home Connect som øger brugervenlighed i form af fjernkontrol.

DKK 11999.00 Se hos forhandler
Billede af Bosch Series 6 tørretumbler WTU876EASN (hvid)
Bosch Series 6 tørretumbler WTU876EASN (hvid)

  Bosch Series 6 tørretumbleren WTU876EASN hjælper dig med at klare tørretøjet. Den har 9 kg. kapacitet, AutoDry-teknologi og let brug via en Home Connect-app til din smartphone.

DKK 5999.00 Se hos forhandler
Billede af Bosch Series 6 tørretumbler WTW87T9ESN (hvid)
Bosch Series 6 tørretumbler WTW87T9ESN (hvid)

  Gør dit hjem miljøvenligt og hold dit tøj friskt og rent med denne Bosch Series 6 tørretumbler WTW87T9ESN. Den har en generøs 9 kg kapacitet, Heatpump-teknologi og et AutoDry-system for ordentlig og nænsom pleje.

DKK 6999.00 Se hos forhandler
Billede af Bosch Series 6 tørretumbler WTW894A8SN
Bosch Series 6 tørretumbler WTW894A8SN

  Den fritstående Bosch Series 6 tørretumbler WTW894A8SN tilbyder lynhurtige resultater, energibesparende tørring og et system til nænsom tørring af tøjet, så det holder længere. Den har energiklasse A+++.

DKK 4528.00 Se hos forhandler
Billede af Bosch Series 8 tørretumbler *Godt køb 2018
Bosch Series 8 tørretumbler *Godt køb 2018

  Med denne kondenstørretumbler fra Bosch er du garanteret den mest skånsomme behandling. Skånetromlen og sensorsystemet til tørring giver bløde og friske resultater hver gang. *Godt køb i Råd & Rön i Sverige, september 2018

DKK 5399.00 Se hos forhandler
Billede af Bosch Series 8 tørretumbler WTX8HKL9SN *Godt køb 2020
Bosch Series 8 tørretumbler WTX8HKL9SN *Godt køb 2020

  Bosch tørretumbleren WTX8HKL9SN nænsom og grundig tørring af dit tøj. Smart autoprogram, specielt allergi-program, hurtigt 40 minutters program, AutoClean fnugsamler og varmepumpeteknologi.*Godt køb i Råd & Rön i Sverige, september 2020

DKK 6388.00 Se hos forhandler
Billede af Bosch tørretumbler
Bosch tørretumbler

  Med denne kondenstørretumbler fra Bosch er du garanteret den mest skånsomme behandling. Skånetromlen og sensorsystemet til tørring giver bløde, og friske resultater hver gang.

DKK 2887.00 Se hos forhandler
Billede af Bosch tørretumbler WTR86T9ESN (hvid)
Bosch tørretumbler WTR86T9ESN (hvid)

  Bosch tørretumbleren WTR86T9ESN er en energieffektiv løsning til dit hjem. Den har Heatpump- og AutoDry-teknologi samt en generøs kapacitet, der hjælper dig med at holde dit vasketøj friskt og rent.

DKK 4999.00 Se hos forhandler
Billede af Bosch vaskemaskine/tørretumbler WDU285A1SN
Bosch vaskemaskine/tørretumbler WDU285A1SN

  Denne Bosch vaskemaskine/tørretumbler WDU285A1SN har EcoSilence Drive, VarioDrum og VarioPerfect-teknologi, så du kan vaske og tørre tøjet med mange praktiske funktioner som Allergy+ og Wash&Dry.

DKK 9999.00 Se hos forhandler
Billede af Bosch WTR85VB8SN Tørretumbler - 2+2 års garanti
Bosch WTR85VB8SN Tørretumbler - 2+2 års garanti

  tekniske informationer:Forbrug og ydelse: Årligt energiforbrug 235 kWh, baseret på 160 normale tørringer ved programmet bomuld skabstørt ved fyldt og halv maskine Programmer og specialfunktioner:AutoDry, elektronisk fugtkontrolSpecialprogram: UldFinish

DKK 5999.00 Gå til billigste af 2 Forhandlerefra 
Billede af Bosch WTW85B49SN Tørretumbler
Bosch WTW85B49SN Tørretumbler

  9 kg tørretumbler med SelfCleaning Condenser™, tørretumbleren som rengør kondensatoren for dig og holder det lave energiforbrug A++ hele produktets levetid.Den selvrensende kondensator garanterer høj ydelse og tørt tøj under hele maskinens levetid med e

DKK 6995.00 Gå til billigste af 2 Forhandlerefra 

Det var dagens tilbud

Det var alle de Bosch tørretumblere vores prisrobot har fundet til dig for i dag.

Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge. Hvis ikke så kig forbi Tørretumbler.dk igen snart.

Vi opdaterer produkter, priser og tilbud hver nat, så kig snart og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden. Fortæl også meget gerne din omgangskreds om Tørretumbler.dk - det vil være en kæmpe hjælp.

Købsguide til Bosch tørretumbler

Bosch har i årevis stået bag en lang række pålidelige hårde hvidevarer til hjemmet. Er du på udkig efter en ny tørretumbler fra Bosch, er du på rette vej, da koncernen har produceret mange af slagsen, hvilket giver dig noget at vælge imellem. Du vil derfor med sikkerhed kunne finde en model, der passer perfekt til dine ønsker, din husholdnings behov samt dit budget.

Læs med i denne guide, inden du foretager dit køb, så du kan være helt sikker på, hvilke overvejelser du skal gøre dig, og hvad du skal holde øje med, når du leder efter din nye Bosch tørretumbler.

Hvilken kapacitet skal jeg gå efter?

Du bør gå efter en Bosch tørretumbler med en kapacitet, der matcher din husholdningsbehov. Bosch tørretumblere fås med alt fra 7 til 9 kilos kapacitet. Hvis I er over 4 medlemmer i husholdningen, så bør du købe den maskine med 9 kilos kapacitet.

Skal jeg vælge en model med kondens, aftræk eller varmepumpe?

Din nye Bosch tørretumbler kan enten være en kondens-, aftræks- eller varmepumpetørretumbler.

 • Fordelen ved en model med varmepumpe er, at den er energieffektiv, da den ikke bruger varmeelementer som traditionelle modeller normalt gør. I dette tilfælde er udblæsningsluften drivkraften bag pumpen, hvilket betyder genanvendelse af energien fra tørrecyklus til tørrecyklus.
 • Vælger du en kondenstumbler, kan den stå frit uden opkobling til et hul i væggen.

  En stikkontakt er alt, du har brug for at tilslutte den til, før den fungerer. Den nemme installation følges op af energieffektivitet.

  Hertil behøver maskinen intet afløb, da fugten ender som vand i en beholder.

  Ofte øges luftfugtigheden i rummet ved brug af en kondenstumbler, og derfor kan det være en god idé at lufte ud. Dog vil det ikke kunne sammenlignes med den luftfugtighed, der opnås, når tøjet hænges til tørre indenfor.

 • Med en model med aftræk vil du opleve at dit tøj tørrer markant hurtigere end ved de andre modeller.

  Desuden er det muligt at indstille maskinen til forskellige programmer alt efter hvor meget du ønsker at tøjet skal tørres. Fugten som akkumuleres under tørringen løber ud gennem et rør, og derfor skal der være adgang til dette.

Hvilke tilbehør og smarte funktioner kan jeg få til min Bosch tørretumbler?

Holder du af tilbehør, ekstra udstyr og smarte funktioner, så er der meget at komme efter ved køb af en Bosch tørretumbler. Her kan du eksempelvis vælge en maskine, der først starter op med op til 24 timers forskydning. Det betyder, at du kan sætte en vask over aftenen forinden, men stadig først have den til at køre næste dag, når du alligevel er på arbejde. Herudover kommer også maskiner med funktioner som AntiVibration, der sikrer en roligere tørring samt Antikrøl og Allergi+, der er oplagt til alle med allergi og følsom hud. Herudover fås der modeller med AutoDry, der tørrer tøjet skånsomt samt AntiVibration og SensitiveDry-concept. Langt de fleste af deres varmepumpe-modeller fås desuden med automatisk selvrensende kondensatorer, så du slipper for selv at rengøre den.

Hvilket energimærke skal jeg gå efter?

Som en del af EU’s lovgivning skal alle tørretumblere være udstyret med et energimærke fra A til G, hvor A er det mest miljøvenlige. Jo oftere du tørrer dit tøj, jo bedre mening vil det give at kigge efter en miljøvenlig model med et godt energimærke.