Electrolux tørretumbler

Velkommen til - vores mission her på Tørretumbler.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Electrolux tørretumblere fra en lang række billige danske internetforhandlere, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for selv at skulle kigge på hver enkelt webshop.

Electrolux tørretumbler Tilbud

Man kan ikke lave Tørretumbler.dk uden at vise de bedste tilbud på Electrolux tørretumblere i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der hver nat helt automatisk kravler adskillige troværdige danske onlineshops igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.


Det var dagens billige Electrolux tørretumblere

Så er der ikke flere billige Electrolux tørretumblere for i dag - hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte internetbutik for at læse mere om leveringspris og leveringstid.

Vi håber du vil fortælle rundt omkring om Tørretumbler.dk - det vil være en kæmpestor hjælp. Det vil hjælpe os til at vise gode Electrolux tørretumbler tilbud til endnu flere danskere.

6 gode grunde til at vælge en Electrolux tørretumbler

Vasketøj er noget, vi alle gerne vil have overstået nemt og bekvemt, men bor du i en lille lejlighed, et sted uden særlig meget sol, eller har du bare meget vasketøj, kan det være svært at finde plads til at tørre sit tøj, hvilket kan være en af grundene til at vælge en tørretumbler.

Teknologi og udvikling har hen over de sidste mange år gjort tørretumbling af tøj langt mere effektivt og attraktivt frem for at lufttørre.
Det har både fordele og ulemper at tørre sit tøj i en tørretumbler, men hvis du vælger at investere i en, så får du her 7 gode grunde til at vælge en model fra Electrolux.

Et mærke du kan stole på

Electrolux bliver generelt betragtet som et internationalt mærke, du kan stole på.
De er lydhøre overfor, og har fokus på deres kunder samt på at gøre deres produkter så brugervenlige som muligt.
Electrolux ønsker at skabe produkter der udvikler sig i takt med dine ønsker og behov, og holder derfor også løbende øje med, hvordan dette kan ændre sig gennem årene.
Derudover har de en god kundeservice og går op i, at du får hurtig og korrekt hjælp.

Undgå at din elregning løber løbsk

Electrolux anvender en teknologi, der giver dig det mest optimale energiforbrug uanset, hvilket materiale du har i tørretumbleren.
De  har bl.a. udviklet en helt unik varmepumpeteknologi, der reducerer strømforbruget på deres tørretumblere med helt op til 40 % i forhold til andre mærker, derudover har de optimeret deres tørretumblere, så den tid, der bruges på at tørre tøj, bliver så kort som mulig.
Du kan altså roligt tørre tøj uden at blive overrasket, når el regningen skal betales.

Få en tørretumbler der holder længe

Gennem de sidste mange år har du måske været vant til tørretumblere der kun holder et par år, men det er en kultur som Electrolux gerne vil gøre op med.
Da en electrolux tørretumbler tørrer mere effektivt, og er tilpasset hver enkelt maskinfuld, kører den i kortere tid, det er en af grundene til, at den kan holde til flere tørringer.
Med en ny kulfri motor også kaldet invertermotor har din maskine et lavt støjniveau men også en enestående holdbarhed, faktisk så god at Electrolux giver 10 års garanti på motoren.
Du kan altså regne med at have en tørretumbler, der holder i mange år.

Få en tørretumbler du kan bruge til det hele

Med de unikke og avancerede sensor systemer, der måler både temperatur og fugt, kan du tørre stort set alle stoftyper i en Electrolux tørretumbler.
Uanset om det er uld, silke, dyner, syntetisk, blandede stoftyper eller noget helt andet, opnår du stadig et godt resultat uden at skade, krølle, ødelægge eller slide ekstraordinært på tøjet.
Tørretumblere fra Electrolux har programmer til langt de fleste typer af stof og tøj så du nemt og bekvemt kan tørre tøjet med et hurtigt programvalg.

Electrolux er et miljøbevidst valg

Af flere grunde er Electrolux den bedste tørretumbler at vælge hvis du gerne vil tage hensyn til miljøet.
Electrolux arbejder konstant på at forbedre deres produkter og gøre dem mere miljøvenlige og bæredygtige hele vejen igennem fra produktion, brug og til bortskaffelse.
Der hvor maskinen tager hensyn til miljøet er bl.a. ved:

 • At bruge mindre strøm, vand og andre ressourcer
 • At skabe et bedre indeklima i hjemmet hvor produkterne bruges
 • At forlænge eller i hvert fald ikke reducere dit tøjs levetid
 • At bruge kulfrie motorer med længere levetid
 • At have, og efterleve en målsætning med 100 udviklingspunkter om at skabe en mere bæredygtig verden hen over de næste 10 år.
 • At stille krav til deres underleverandører om også at være bæredygtig i deres produktion og levering.

Når du som forbruger vælger en electrolux tørretumbler er du med til at understøtte disse mål.

Find nemt den Electrolux tørretumbler der matcher dine behov

Electrolux har et stort udvalg af tørretumblere, der matcher mange forskellige behov.
Find en tørretumbler der matcher dine ønsker om, eller dine behov for:

 • Pladsen i hjemmet
 • Designmæssige specifikationer
 • At tørre et bestemt antal kg tøj pr. gang
 • Unikke programmer
 • Ønske om at kunne styre din tørretumbler via din smartphone
 • Tørretumbler med varmepumpe
 • Tørretumbler til kondens
 • Tørretumbler med aftræk

Der er selvfølgelig mange flere gode grunde til at vælge en Electrolux tørretumbler, især Electrolux’ indsats for at påvirke miljøet positivt er omfattende, men som forbruger er det selvfølgelige dine behov og din økonomi, du har i fokus.
Her kan du dog helt sikkert også finde en model fra Electrolux, der passer præcis til det du har brug for.