Kondenstørretumbler

De bedste Kondenstørretumblere

Velkommen til Tørretumbler.dk. Her er vi vilde med Kondenstørretumblere, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Kondenstørretumbler. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at siden her gør valget lidt nemmere.

Dagens Billige Kondenstørretumblere

Vores robot har natten igennem selv kravlet mange sikre onlinebutikker fra Danmark igennem for opdaterede priser og tilbud på Kondenstørretumblere, og har fundet nedenstående produkter til os her på Tørretumbler.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).

Billede af AEG Kondenstørretumbler T6DBM720G 2+2 års garanti
AEG Kondenstørretumbler T6DBM720G 2+2 års garanti

  Kondenstørretumbler Tekst i betjeningspanel på Engelsk, Symboler - Sticker på Dansk, Finsk, Norsk, Svensk til eftermontering medfølger Udskudt start-funktion Sensorstyret Skånsom-funktion Mulighed for tidsstyring Reverserende tromlegang Specialprogrammer:

DKK 3495.00 Gå til billigste af 2 Forhandlerefra 
Billede af AEG T8DEL863C - Kondenstørretumbler m/ varmepumpe
AEG T8DEL863C - Kondenstørretumbler m/ varmepumpe

  AEG Kondenstørretumbler m/ varmepumpe T8DEL863C AEG Kondenstørretumbler m/ varmepumpe T8DEL863C AbsoluteCare® tørretumbler med plads op til 8 kg. Energirigtig A+++ kondenstørretumbler med indvendig lys, kulfri motor, AutoOff og stor tromle. Dette er tørr

DKK 6999.00 Se hos forhandler
Billede af AEG T8DSB940C - Kondenstørretumbler
AEG T8DSB940C - Kondenstørretumbler

  AEG T8DSB940C - Kondenstørretumbler AEG T8DSB940C - Kondenstørretumbler Ingen Krympning. Garanteret! Beskyt dit tøj mod at krympe. Med AbsoluteCare®-systemet i vores 8000 Series kan du trygt tørre tøj, du aldrig ville have drømt om at tørre i maskine - s

DKK 7799.00 Se hos forhandler
Billede af AEG T9DEN866E - Kondenstørretumbler
AEG T9DEN866E - Kondenstørretumbler

  AEG T9DEN866E - Kondenstørretumbler AEG T9DEN866E - Kondenstørretumbler Energiklasse: A+++ Årligt energiforbrug: 177 Kapacitet (Kg): 8.00 Varmepumpeteknologi: Ja Kondenseringsklasse: A

DKK 7195.00 Se hos forhandler
Billede af LG RC80S2AV0W - Kondenstørretumbler
LG RC80S2AV0W - Kondenstørretumbler

  LG RC80S2AV0W - Kondenstørretumbler LG RC80S2AV0W - Kondenstørretumbler LG RC80S2AV0W En tørretumbler i absolut verdensklasse, udstyret med LG's unikke ECO Hybrid system, så du kan spare op til 30% af tørretiden! Med selvrensende kondensator bibeholdes tø

DKK 7074.00 Se hos forhandler
Billede af Sharp KD-HCB7S7PW9 - Kondenstørretumbler
Sharp KD-HCB7S7PW9 - Kondenstørretumbler

  Sharp KD-HCB7S7PW9 - Kondenstørretumbler Sharp KD-HCB7S7PW9 - Kondenstørretumbler Energiklasse: B Årligt energiforbrug: 504 Kapacitet (Kg): 7 Varmepumpeteknologi: Nej Kondenseringsklasse: B

DKK 3999.00 Se hos forhandler

Vores prisrobot har søgt hele natten, og ovenstående var alle de produkter den fandt for nu. Vi håber du har fundet en billig kondenstørretumbler der har pirret din interesse - hvis det er tilfældet så klik ind på forhandleren og læs mere om leveringstid og leveringspris. Hvis ikke, så gem Tørretumbler.dk og kom snart tilbage igen - vi sender robotten på jagt efter gode tilbud igen i nat.

Købsguide til kondenstørretumbler

Larmer den gamle tørretumbler, og går den konstant i stykker? Så er det måske på tide at se dig om efter en ny og sende den gamle på pension. En kondenstørretumbler har ikke brug for aftræk, modsat traditionelle tørretumblere.

I stedet ledes den varme og fugtige luft, der skabes under tørringen, gennem et kondenseringssystem, hvor luften bliver kølet ned, og fugten bliver opsamlet som kondensvand i en beholder, som skal tømmes efter hver tørring. Kondenstørretumblere er lette at installere.

Siden slangen er valgfri, og du kan tømme vandbeholderen manuelt, behøver du ikke bore huller i vægge og gulv og bøvle med at få sat alverdens slanger på maskinen. Men hvad skal du holde øje med, når du skal ud og finde din nye model?

Hvilken kapacitet skal jeg gå efter?

Det er vigtigt, at man finder den rigtige kapacitet, da det kan slide på tøjet, hvis man vasker for meget af gangen. Hvor stor er kapacitet, der er brug for, afhænger dog meget af hustanden. Her skal du både tænke på, hvor mange I er, og om der er teenagere eller børn, som typisk har brug for at få vasket deres tøj oftere end de fleste voksne. Som hovedregel kan man sige, at hvis I er under 4 personer, så kan I nøjes med en kapacitet under 9 kg.

Men er I 4 eller flere, så er kapaciteten på 9 kg. eller derover perfekt til jer.

Hvilke funktioner skal jeg vælge til min kondenstørretumbler?

Når du køber en tørretumbler, så er der nogle forskellige funktioner, der kan lette din oplevelse med den. Det kan for eksempel være:

 • Lys: Så små testiler ikke gemmer sig i mørket inde i tørretumbleren.

 • Skånetromle: Denne skåner dit tøj bedst muligt for slidtage, når det er i tørretumbleren, hvilket i sidste ende kan forlænge tøjets levetid og holdbarhed.

 • Dampprogram: Dampprogrammet er en nyere teknologi til tørretumblere, som damper dit tøj, så det bliver glat og uden rynker.
Her er blot nogle af funktionerne, men det er værd at tjekke forskellige funktioner ud, så du kan finde det, der passer bedst til dig og din husstand.

Hvilket energimærke skal jeg vælge?

Når du leder efter en tørretumbler, skal du holde øje med energimærkningen på dem. Denne energimærkning kan fortælle dig, hvor god tørretumblerens kondenseringseffektivitet er, hvilket er vigtigt for at undgå, at den lukker for meget fugt ud i det rum, den står i. EU's energimærkning går fra A til G, hvor A er det bedste.

Du bør derfor gå efter tørretumblere, der er mærket A+ eller A++.

Hvad kan jeg købe kondenstørretumblere til en god pris?

Du kan selvfølgelig altid spørge hos din lokale forhandler af hvidevarer, men hvis du gerne vil spare lidt penge og besvær, kan du gå på nettet og søge efter maskinerne. Der findes mange sider, der lister mange forskellige maskiner, så du kan finde den, der passer perfekt til netop dig. Kondenstørretumblere kan koste mellem 2.000 og 13.000 kroner. Det er selvfølgelig et utrolig bredt spektrum, og prisen afhænger meget af tørretumblerens design og funktioner. Du bør derfor overveje, hvor meget du er villig til at betale, og hvilke funktioner, der er livsnødvendige for dig, og hvilke du kan leve uden.