Lg tørretumbler

Har du brug for en ny tørretumbler, og har du besluttet dig for, at den skal være fra det koreanske mærke LG? Så få overblik over alle de nyeste LG-tørretumblere lige her, og læs mere om LG, deres udbud af tørretumblere, og hvordan du vælger den rigtige tørretumbler til dit behov.

Dagens Billige Lg tørretumblere

Her kan du se alle de Lg tørretumblere vores robot i nat helt automatisk har fundet på en lang række gode forhandlere fra Danmark. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billigt Lg tørretumbler du kan bruge - ellers kig forbi Tørretumbler.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.


Det var alle de LG tørretumblere vores prisrobot har fundet til dig for i dag. Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge.

Hvis ikke så kig forbi Tørretumbler.dk igen inden for længe. Vi opdaterer tilbud hver nat, så kig snart og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden.

Fortæl også meget gerne venner og bekendte om Tørretumbler.dk - så bliver vi meget glade.

Den foretrukne måde at tørre tøj på

I vore dage er det de færreste, som har tid til at vente på, at deres tøj bliver tørt på tørresnoren. Samtidig er det med til at øge fugten i din bolig, hvis du tørrer tøj på et tørrestativ indendørs.

Derfor er det i dag mere reglen end undtagelsen, at du smider tøjet i tørretumbleren, så snart din vask er færdig.

Hvilken tørretumbler skal du vælge?

Når du skal vælge tørretumbler, er der først og fremmest tre parametre, du skal holde øje med:

  • El-forbruget
  • Teknologien
  • Kapaciteten

Elforbruget skal være så lavt som muligt

Tørretumbleren har altid været udskældt for sit høje elforbrug. Men selv om den stadig hører til i den dyrere ende rent energimæssigt, har ny teknologi gjort tørretumbleren billigere i drift.

Derfor bør du gå efter en tørretumbler med så godt et energimærke som muligt. Her skal du være opmærksom på, at der blev indført nye energimærker i marts 2021. Derfor finder du ikke længere tørretumblere i energiklasse A med plusser efter.

I stedet er disse placeret i energiklasserne B, C og D, og energiklasse A er reserveret til fremtidige, endnu mere energiøkonomiske tørretumblere.

Teknologien har stor betydning for elforbrug og betjening

Vil du have den mest energivenlige tørretumbler, skal du vælge en med varmepumpe. Her udnyttes restvarmen fra det kondenserede vand til at tørre tøjet. Læs mere om denne type tørretumbler senere.

Samtidig giver WiFi-tilslutning af tørretumbleren mulighed for både at styre den med en app fra mobiltelefonen, eller med stemmen fra hjemmets digitale assistent.

Kapaciteten skal matche din vaskemaskine

En tredje vigtig parameter er tørretumblerens kapacitet. Her er det smartest, hvis kapaciteten på tørretumbleren som minimum matcher eller overstiger din vaskemaskines kapacitet.

Du kan selvfølgelig også vælge en kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Her har LG – som en af de få producenter – flere forskellige bud på programmet. Det vender vi også tilbage til.

Historien om LG

Der kan være mange gode grunde til, at du har forelsket dig i en LG-tørretumbler.

Typisk er det fordi, du allerede ejer og har haft gode oplevelser med en eller flere andre LG-hvidevarer, eller var fan af deres smartphones, som de producerede helt frem til 2021.

Men ved du egentlig, hvad LG står for?

Historien er den, at firmaet oprindelig blev grundlagt i 1958 under navnet GoldStar. De var kendt for deres billige radioer, tv-apparater og hvidevarer i høj kvalitet – og går du bare små 20 år tilbage, stod der mange GoldStar-computerskærme på skrivebordene rundt om i verden.

På et tidspunkt vælger GoldStar imidlertid at fusionere med en anden koreansk elektronikproducent ved navn Lucky. Efter at have kørt videre med deres respektive navne i nogle år, endte de med at skabe et nyt, fælles firmanavn ved at tage begyndelsesbogstaverne fra hvert af de gamle firmaer, og slet og ret kalde sig LG.

Kondenstørretumblere fra LG

I dag er kondenstørretumblere den mest almindelige form for tørretumbler, der findes. De var ret geniale, da de kom frem, fordi du tidligere skulle slå hul gennem ydermuren, for at føre udluftningen fra tørretumbleren udenfor.

Det slap du for ved at vælge en kondenstørretumbler. Her kondenseres vandet i tørreluften, og løber enten ud i afløbet eller opsamles i en beholder. Beholderen skal så tømmes regelmæssigt. Men er du smart, gemmer du vandet, og bruger det til at pudse vinduer med, eller gemmer det til dit husvandværk.

Men selv om en stor del af fugten fra det våde tøj bliver kondenseret i kondenstørretumbleren, slipper der stadig meget fugt ud i lokalet. Derfor er du nødt til at sørge for udluftning, når tørretumbleren kører. Ellers risikerer du at du få fugt-, mug- og skimmelproblemer i det lokale, hvor tørretumbleren står.

LG har flere kondenstørretumblere i deres modelprogram. Her hører de til blandt de billigere mærker, selv om kvaliteten er i top og strømforbruget lavt.

LG-tørretumbler med varmepumpe

Det laveste energiforbrug får du ved at vælge en tørretumbler med varmepumpe. Her genanvendes restvarmen fra det kondenserede vand til at tørre tøjet med. Det giver et lavt energiforbrug og en lavere tørretemperatur. Derfor er en tørretumbler med varmepumpe også mere skånsom ved tøjet.

Her har LG flere bud på tørretumblere med varmepumpe. De er noget dyrere end en kondenstørretumbler. Men merprisen har hurtigt tjent sig ind ved et væsentligt lavere elforbrug – og en besparelse på tøjbudgettet.

Kombineret vaskemaskine og tørretumbler fra LG

Kombinerede vaskemaskiner og tørretumblere er et af de områder, LG har flere bud på. Det er smart, fordi du sparer både plads og besvær med at flytte tøjet fra vaskemaskine og til tørretumbler, og så kan du nøjes med at have installation af vaskemaskinen en enkelt gang.

Men går f.eks. vaskedelen i stykker, mister du også din tørretumbler. Til gengæld er løsningen billigere end to separate maskiner. Så det er måske ikke så tosset endda.

Tørretumbler med app- og stemmestyring fra LG

Vil du have nemmere ved at betjene og holde øje med din LG-tørretumbler, kan du overveje en af de modeller, der er udstyret med tilslutning til hjemmets WiFi-netværk.

Det gør det muligt at fjernstyre og overvåge tørretumbleren over distancen med enten en tilhørende app eller stemmestyring med din personlige assistent.

Find din LG-tørretumbler her!

Nu er du klædt på til at finde din nye LG-tørretumbler. Så rul op til toppen af siden, find den LG-tørretumbler, der passer til dig, og bestil den hos den billigste webshop ved at klikke på Se hos forhandler-knappen.

Så er du sikker på, altid at få din LG-tørretumbler til den laveste pris!