Vi har lavet Tørretumbler.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Miele tørretumbler. Frem for selv at skulle finde hver pris på forskellige internetforhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse

Dagens Tilbud på Miele tørretumblere

Vores robot har natten igennem helt selv kravlet mange sikre onlineshops fra Danmark igennem for opdaterede priser og tilbud på Miele tørretumblere, og har fundet nedenstående produkter til os her på Tørretumbler.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).

Ring for nærmere aftale ang. levering.Miele PT7137WP TørretumblerIndustri Tørretumbler 6,5 kg med varmepumpe-teknologi PROFITRONIC L VARIO styringSkånsom tørring i SoftCare-tromleTØR PerfectDry restfugtighedsmålingSoftLift...
KR. 24995.00
Miele T1 Active tørretumbleren er en fritstående tørretumbler med funktioner som eco dry-teknologi, FragranceDos til valg af dufte, en T1-varmepumpe, en skærm med nem betjening samt en tørrekapacitet...
KR. 5499.00
Tør dit tøj hurtigt med hjælp fra Miele T1 varmepumpetørretumbleren TEB155WPNDSLW. Den har 7 kg kapacitet samt praktiske funktioner som PerfectDry, EcoDry og FragranceDos.
KR. 6499.00
Denne Miele tørretumbler TEF775WPNDS har kapacitet på 8 kg. og bruger varmepumpeteknologi, der giver energieffektiv tørring. Den har mange programmer, udsat start-funktion, EcoSpeed, EcoDry-teknologi...
KR. 9999.00
Få tilpasset pleje af dit vasketøj med denne Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM, der har et smart TwinDos-system, QuickPower-mulighed, CapDosing-teknologi, generøs kapacitet og let fjernkontrol...
KR. 19295.00
Miele Passion tørretumbleren TWV680WP tørrer dit tøj hurtigt og nænsomt og kan minimere behovet for strygning takket være SteamFinish og EcoDry systemet. Du kan styre enheden fra din smartphone med...
KR. 20348.00

Det var dagens Miele tørretumbler tilbud

Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt Miele tørretumbler tilbud du kunne bruge.

Hivs ikke så husk at vi stadig udvikler vores prisrobot.

Robotten finder derfor ikke alle produkter.

Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte internetbutik. Du kan også komme tilbage om et par dage og se hvad vi har fundet af gode Miele tørretumblere der.

Fortæl også meget gerne dine venner og bekendte om Tørretumbler.dk – det vil være en stor hjælp.

Købsguide til Miele tørretumbler

Miele står bag hårde hvidevarer af høj kvalitet med attraktive funktioner, og derfor er du allerede godt på vej mod et fremragende køb, hvis du overvejer at investere i en Miele tørretumbler.

Men hvilke overvejelser bør du gøre dig, inden du foretager dit køb? Det kan du blive klogere på i denne guide, hvor vi giver dig svar på de vigtigste spørgsmål, så du kan være helt sikker på at være godt klædt på til at tage det rigtige valg.

Skal jeg vælge en tørretumbler med kondens eller varmepumpe?

Miele tørretumblere fås i to forskellige varianter, nemlig kondens og varmepumpe.

  • En model med varmepumpe skiller sig af med maskinens overskydende fugt gennem et afløb, så fugten ikke påvirker rummet, maskinen står i.
  • Med en kondenstumbler ender luften i rummet, maskinen står i, hvilket kan resultere i en temperaturstigning i det pågældende rum.

    Dog renses luften inden den frigives, hvilket betyder, at det ikke er fugtig luft, der lukkes ud i rummet.

Skal jeg vælge en maskine med eller uden vandbeholder?

Vælger du en Miele tørretumbler uden vandbeholder, bliver vandet fra tøjet sendt ud af maskinen på en anden måde, eksempelvis gennem et afløb.

Ved tumblere med vandbeholdere samles dette vand i en beholder, som du typisk selv tømmer. En kondenstørretumbler kommer oftest med en beholder, der ligeledes opbevarer vandet fra filtret. Ved begge varianter får du mulighed for at tørre dit tøj i præcis det omfang, du har lyst til — uanset om tøjet skal være strygeklart eller ekstra tørt og klar til at hænge på plads i skabet.

Hvilke smarte funktioner skal jeg holde øje med?

I Danmark er vandet for det meste hårdt, hvilket påvirker den ønskede tørhedsgrad. Mange Miele tørretumblere har en indbygget funktion ved navn Perfect Dry-system, som du kan holde øje med, hvis du vil have en maskine, der registrerer kalkindholdet i vandet og derudfra giver dit tøj den ønskede tørhedsgrad. Ønsker du en Miele tørretumbler med et lavt energiforbrug, så bør du holde øje med de modeller, der er mærket EcoComfort. Her er der tale om de såkaldte varmepumpetumblere, der genbruger og opvarmer den samme luft om og om igen, hvilket i sidste ende betyder en mere energieffektiv maskine, som både skåner miljøet og din pengepung.

Ønsker du et krølfrit resultat, kan du desuden gå efter en Miele tørretumbler med SoftCare-tromle. Her bliver tøjet ført højere op i tromlen hvilket betyder, at det bliver varmet igennem.

Samtidigt føres tøjet nænsomt rundt, så du undgår et krøllet resultat.

Kunne du tænke dig en maskine med pin-kode på, så andre ikke kan bruge den, så findes der også en model med denne egenskab.

Hvilken energiklasse skal jeg gå efter?

Du kan finde modeller med mange forskellige energimærker.

I nogle tilfælde kan det, som med de fleste produkter, være lidt dyrere at investere i en energivenlig model. Til gengæld vil en tørretumbler i energiklasse A eller derover sørge for, at du både sparer penge i drift og gør en forskel for miljøet.