Miele tørretumbler

Den bedste Miele tørretumbler hjemmeside

Vi har lavet Tørretumbler.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Miele tørretumbler. Frem for selv at skulle finde hver pris på forskellige internetforhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted - nemt og overskueligt. God fornøjelse

Dagens Tilbud på Miele tørretumblere

Vores robot har natten igennem helt selv kravlet mange sikre onlineshops fra Danmark igennem for opdaterede priser og tilbud på Miele tørretumblere, og har fundet nedenstående produkter til os her på Tørretumbler.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).

Billede af Miele Passion tørretumbler TWV680WP
Miele Passion tørretumbler TWV680WP

  Miele Passion tørretumbleren TWV680WP tørrer dit tøj hurtigt og nænsomt og kan minimere behovet for strygning takket være SteamFinish og EcoDry systemet. Du kan styre enheden fra din smartphone med Miele appen. Enheden har en praktisk M Touch skærm.

DKK 20999.00 Se hos forhandler
Billede af Miele PT7137WP Tørretumbler industri
Miele PT7137WP Tørretumbler industri

  Ring for nærmere aftale ang. levering.Miele PT7137WP Tørretumbler IndustriTørretumbler 6,5 kg med varmepumpe-teknologiPROFITRONIC L VARIO styringSkånsom tørring i SoftCare-tromle TØRPerfectDry restfugtighedsmålingSoftLift medbringere for skånsom tøjbehand

DKK 26995.00 Gå til billigste af 2 Forhandlerefra 
Billede af Miele T1 varmepumpetørretumbler TEB155WPNDSLW
Miele T1 varmepumpetørretumbler TEB155WPNDSLW

  Tør dit tøj hurtigt med hjælp fra Miele T1 varmepumpetørretumbleren TEB155WPNDSLW. Den har 7 kg kapacitet samt praktiske funktioner som PerfectDry, EcoDry og FragranceDos.

DKK 6499.00 Se hos forhandler
Billede af Miele tørretumbler TCR870WP
Miele tørretumbler TCR870WP

  Tør effektivt op til 9 kilo tøj med Miele varmepumpetørretumbleren TCR870WP. SteamFinish teknologien betyder, at dit tøj tørres grundigt, så du skal bruge mindre tid på at stryge.

DKK 18995.00 Se hos forhandler
Billede af Miele tørretumbler TED375WPNDS
Miele tørretumbler TED375WPNDS

  Med Miele tørretumbleren TED375WPNDS kan du tørre dit tøj let og hurtigt takket være moderne teknologier som PerfectDry og EcoDry. Tørretumbleren er udstyret med varmepumpe, så omkostningerne holdes nede mens tøjet stadig tørres grundigt.

DKK 8695.00 Se hos forhandler
Billede af Miele tørretumbler TED455WP FIN LW
Miele tørretumbler TED455WP FIN LW

  Miele tørretumbleren TED455WP FIN LW tørrer hele familiens tøj. Den har varmepumpeteknologi og en generøs 8 kg kapacitet. Tørretumbleren har også praktiske funktioner, som f.eks. EcoDry, EcoSpeed og FragranceDos.

DKK 9381.00 Se hos forhandler
Billede af Miele tørretumbler TED455WP NDS LW
Miele tørretumbler TED455WP NDS LW

  Miele tørretumbleren TED455WP NDS LW tørrer hele familiens tøj. Den har varmepumpeteknologi og en generøs 8 kg kapacitet. Tørretumbleren har også praktiske funktioner, som f.eks. EcoDry, EcoSpeed og FragranceDos.

DKK 5999.00 Se hos forhandler
Billede af Miele tørretumbler TEF655WP NDS LW
Miele tørretumbler TEF655WP NDS LW

  Med denne Miele tørretumbler TEF655WP NDS LW kan du give dit tøj den pleje, det fortjener. Tørretumbleren er udstyret med varmepumpeteknologi og har en kapacitet på 8 kg. Den er desuden udstyret med EcoSpeed- og EcoDry-funktioner.

DKK 9795.00 Se hos forhandler
Billede af Miele tørretumbler TEF675WP
Miele tørretumbler TEF675WP

  Denne Miele tørretumbler TEF675WP med en kapacitet på 8 kg leverer flotte vaskeresultater med et lavt energiforbrug takket være EcoSpeed- og EcoDry-teknologierne, og du kan styre det hele gennem [email protected]

DKK 6999.00 Se hos forhandler
Billede af Miele tørretumbler TEJ675WP FIN LW
Miele tørretumbler TEJ675WP FIN LW

  Plej dit tøj med høj præcision med Miele tørretumbleren TEJ675WP FIN LW. Den har varmepumpeteknologi og 9 kg kapacitet, hvilket er mere end rigeligt til selv større mængder tøj. Enheden har også EcoDry og FragranceDos.

DKK 14819.00 Se hos forhandler
Billede af Miele tørretumbler TEJ675WP NDS LW TÆNK TESTVINDER
Miele tørretumbler TEJ675WP NDS LW TÆNK TESTVINDER

  Plej dit tøj med høj præcision med Miele tørretumbleren TEJ675WP NDS LW. Den har varmepumpeteknologi og 9 kg kapacitet, EcoDry og FragranceDos. Tænk bedst i test september 2020

DKK 13695.00 Se hos forhandler
Billede af Miele tørretumbler TÆNK TESTVINDER
Miele tørretumbler TÆNK TESTVINDER

  Med den effektive varmepumpeteknologi, et sæt skånsomme programmer og en intensiv PerfectDry-funktion er Miele WP Active Plus tørretumbleren TCE530 tørre dit tøj og samtidig beskytte tøjets kvalitet. Tænk bedst i august 2018

DKK 3867.00 Se hos forhandler
Billede af Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM
Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM

  Få tilpasset pleje af dit vasketøj med denne Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM, der har et smart TwinDos-system, QuickPower-mulighed, CapDosing-teknologi, generøs kapacitet og let fjernkontrol med en [email protected] app til din smartphone.

DKK 19295.00 Se hos forhandler

Det var dagens Miele tørretumbler tilbud

Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt Miele tørretumbler tilbud du kunne bruge.

Hivs ikke så husk at vi stadig udvikler vores prisrobot.

Robotten finder derfor ikke alle produkter.

Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte internetbutik. Du kan også komme tilbage om et par dage og se hvad vi har fundet af gode Miele tørretumblere der.

Fortæl også meget gerne dine venner og bekendte om Tørretumbler.dk - det vil være en stor hjælp.

Købsguide til Miele tørretumbler

Miele står bag hårde hvidevarer af høj kvalitet med attraktive funktioner, og derfor er du allerede godt på vej mod et fremragende køb, hvis du overvejer at investere i en Miele tørretumbler.

Men hvilke overvejelser bør du gøre dig, inden du foretager dit køb? Det kan du blive klogere på i denne guide, hvor vi giver dig svar på de vigtigste spørgsmål, så du kan være helt sikker på at være godt klædt på til at tage det rigtige valg.

Skal jeg vælge en tørretumbler med kondens eller varmepumpe?

Miele tørretumblere fås i to forskellige varianter, nemlig kondens og varmepumpe.

 • En model med varmepumpe skiller sig af med maskinens overskydende fugt gennem et afløb, så fugten ikke påvirker rummet, maskinen står i.
 • Med en kondenstumbler ender luften i rummet, maskinen står i, hvilket kan resultere i en temperaturstigning i det pågældende rum.

  Dog renses luften inden den frigives, hvilket betyder, at det ikke er fugtig luft, der lukkes ud i rummet.

Skal jeg vælge en maskine med eller uden vandbeholder?

Vælger du en Miele tørretumbler uden vandbeholder, bliver vandet fra tøjet sendt ud af maskinen på en anden måde, eksempelvis gennem et afløb.

Ved tumblere med vandbeholdere samles dette vand i en beholder, som du typisk selv tømmer. En kondenstørretumbler kommer oftest med en beholder, der ligeledes opbevarer vandet fra filtret. Ved begge varianter får du mulighed for at tørre dit tøj i præcis det omfang, du har lyst til — uanset om tøjet skal være strygeklart eller ekstra tørt og klar til at hænge på plads i skabet.

Hvilke smarte funktioner skal jeg holde øje med?

I Danmark er vandet for det meste hårdt, hvilket påvirker den ønskede tørhedsgrad. Mange Miele tørretumblere har en indbygget funktion ved navn Perfect Dry-system, som du kan holde øje med, hvis du vil have en maskine, der registrerer kalkindholdet i vandet og derudfra giver dit tøj den ønskede tørhedsgrad. Ønsker du en Miele tørretumbler med et lavt energiforbrug, så bør du holde øje med de modeller, der er mærket EcoComfort. Her er der tale om de såkaldte varmepumpetumblere, der genbruger og opvarmer den samme luft om og om igen, hvilket i sidste ende betyder en mere energieffektiv maskine, som både skåner miljøet og din pengepung.

Ønsker du et krølfrit resultat, kan du desuden gå efter en Miele tørretumbler med SoftCare-tromle. Her bliver tøjet ført højere op i tromlen hvilket betyder, at det bliver varmet igennem.

Samtidigt føres tøjet nænsomt rundt, så du undgår et krøllet resultat.

Kunne du tænke dig en maskine med pin-kode på, så andre ikke kan bruge den, så findes der også en model med denne egenskab.

Hvilken energiklasse skal jeg gå efter?

Du kan finde modeller med mange forskellige energimærker.

I nogle tilfælde kan det, som med de fleste produkter, være lidt dyrere at investere i en energivenlig model. Til gengæld vil en tørretumbler i energiklasse A eller derover sørge for, at du både sparer penge i drift og gør en forskel for miljøet.