Siemens tørretumbler

Dit Siemens tørretumbler overblik

Vi har grundlagt Tørretumbler.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Siemens tørretumbler. Frem for selv at skulle undersøge forskellige internetbutikker kan du nu få overblikket samlet ét sted - nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side

Siemens tørretumbler Tilbud

Vores robot har hele natten selv kravlet en lang række af de bedste internetbutikker fra Danmark igennem for opdaterede priser og tilbud på Siemens tørretumblere, og har fundet nedenstående produkter til os her på Tørretumbler.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).

Billede af Siemens iQ300 tørretumbler WT43HVE8DN (hvid)
Siemens iQ300 tørretumbler WT43HVE8DN (hvid)

  Siemens iQ300 tørretumbleren WT43HVE8DN har en generøs 8 kg kapacitet og sikrer nænsom og effektiv pleje med AutoDry-teknologien og let vedligeholdelse med EasyClean-filteret.

DKK 3222.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens iQ300 tørretumbler WT45HV8EDN (hvid)
Siemens iQ300 tørretumbler WT45HV8EDN (hvid)

  Siemens iQ300 tørretumbleren WT45HVE8DN har en generøs 8 kg kapacitet og sikrer nænsom og effektiv pleje med AutoDry-teknologien og let vedligeholdelse med EasyClean-filteret.

DKK 3555.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens iQ300 vaskemaskine/tørretumbler WK14D322DN intergreret model
Siemens iQ300 vaskemaskine/tørretumbler WK14D322DN intergreret model

  Få en universel enhed med denne Siemens iQ300 vaskemaskine/tørretumbler WK14D322DN. Den har 7 kg vaske- og 4 kg tørrekapacitet samt særlige programmer, det gør dit tøj nænsomt og effektivt rent.

DKK 9895.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens iQ500 tørretumbler WT45RTE9DN (hvid)
Siemens iQ500 tørretumbler WT45RTE9DN (hvid)

  WT45RTE9DN, Kondenstørretumbler med varmepumpe

DKK 4999.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens iQ500 tørretumbler WT47RTW0DN
Siemens iQ500 tørretumbler WT47RTW0DN

  Siemens iQ500 tørretumbleren WT47RTW0DN med særlige programmer klarer let enhver type stof med AutoDry-teknologien, antikrølle-cyklussen og lufstrømtørringen. Det praktiske filter er let at gøre rent.

DKK 7999.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens iQ500 tørretumbler WT47UHE9DN (hvid)
Siemens iQ500 tørretumbler WT47UHE9DN (hvid)

  Plej dit tøj med denne Siemens iQ500 tørretumbler WT47UHE9DN. Den har 9 kg kapacitet, Heatpump-teknologi, AirDry-teknologi og en praktisk app til din smartphone.

DKK 5999.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens iQ500 tørretumbler WT49W4A8DN
Siemens iQ500 tørretumbler WT49W4A8DN

  Siemens iQ500 tørretumbleren WT49W4A8DN sikrer at dit tøj altid er tørt og klar til når du har brug for det takket være AirFlow teknologien, varmepumpeteknologien og SoftDry-systemet. Den har også flere specialiserede programmer at vælge imellem.

DKK 4549.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens iQ500 vaskemaskine/tørretumbler
Siemens iQ500 vaskemaskine/tørretumbler

  Få vasketøjet rent og tørt - nemt og hurtigt - takket være den fritstående Siemens iQ500 vaskemaskine/tørretumbler WD14U5E1DN.

DKK 8999.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens iQ500 vaskemaskine/tørretumbler WD4HU541DN (hvid)
Siemens iQ500 vaskemaskine/tørretumbler WD4HU541DN (hvid)

  Siemens vaskemaskine/tørretumbler WD4HU541DN der kan vaske og tøre i et program på bare 60 minutter. Maskinen styres let fra mobilen via wifi.

DKK 11558.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens iQ700 tørretumbler
Siemens iQ700 tørretumbler

  Den fritstående Siemens iQ700 tørretumbler WT4HW579DN med HomeConnect-funktion, selvrensende kondensator og varmepumpeteknologi tilbyder forskellige programmer, der klarer enhver type tørretøj.

DKK 6999.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens iQ700 tørretumbler WT4HXKE9DN (hvid)
Siemens iQ700 tørretumbler WT4HXKE9DN (hvid)

  Siemens tørretumbler WT4HXKE9DN med Home Conncet koblet til Wi-FI giver maksimal brugervenlighed med intelligentCleaning-sytem og enkel styrring med smartFinish.

DKK 5999.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens iQ700 tørretumbler WT4HXKL9DN
Siemens iQ700 tørretumbler WT4HXKL9DN

  Den fritstående Siemens iQ700 tørretumbler WT4HXKL9DN er udstyret med HomeConnect-funktion, IntelligentCleaning-system, SmartFinish samt varmepumpeteknologi og leverer alsidige programmer til at tage sig af mange slags tøj.

DKK 7009.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens iQ800 tørretumbler WT4HXEL9DN
Siemens iQ800 tørretumbler WT4HXEL9DN

  Denne effektive fritstående Siemens iQ800 tørretumbler WT4HXEL9DN med HomeConnect funktion, intelligentCleaning system, smartFinish og varmepumpeteknologi har forskellige programmer, som kan takle enhver slags tørretøj og sikre lettere strygning.

DKK 8479.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens iSensoric tørretumbler
Siemens iSensoric tørretumbler

  Siemens IQ700 kondenstørretumbler med sensor tørresystem og selvrensende kondensator. Dampfunktion som kan bruges til at fjerne krøller og gøre tøjet hurtigere klar. Energiklasse A++.

DKK 6999.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens tørretumbler
Siemens tørretumbler

  Slip for bekymringer om vasketøjet og lad Siemens tørretumbler WT47U6E9DN håndtere alle de ugentlige bunker samt uventede belastninger.

DKK 5999.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens tørretumbler WT43RVE8DN
Siemens tørretumbler WT43RVE8DN

  Slip for bekymringer om vasketøjet og lad Siemens tørretumbler WT43RVE8DN håndtere alle de ugentlige bunker samt uventede belastninger.

DKK 3999.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens tørretumbler WT47WTE9DN (hvid)
Siemens tørretumbler WT47WTE9DN (hvid)

  Få perfekt, tørt og krøllefrit design med Siemens iQ500 tørretumber WT47WTE9DN. Den klarer tørretøjet hurtigt og effektivt takket være varmepumpeteknologi. AutoDry-systemet og en stor 9 kg. kapacitet.

DKK 6999.00 Se hos forhandler
Billede af Siemens WT45RVB8DN Tørretumbler - 2+2 års garanti
Siemens WT45RVB8DN Tørretumbler - 2+2 års garanti

  Se "Datablad" for fuld produktbeskrivelseKondens tørretumbler 8 kgEnergiklasse A++

DKK 5495.00 Gå til billigste af 2 Forhandlerefra 

Så er der ikke flere billige Siemens tørretumblere for i dag - hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte forhandler for at læse mere om leveringspris og leveringstid.

Vi håber du vil fortælle din omgangskreds om Tørretumbler.dk - det vil være en kæmpestor hjælp.

Det vil hjælpe os til at vise gode Siemens tørretumbler ilbud til endnu flere danskere.

Købsguide til Siemens tørretumbler

En maskine til at tørre tøjet er næsten uvurderlig i de større husholdninger, hvor der ikke er tid til at hænge tøj op hver eneste dag. Men i dag skal vi samtidig være opmærksom på ikke at bruge for meget unødvendigt strøm i vores husholdninger. Så hvordan forener man funktion og bæredygtige overvejelser ind i én maskine? Siemens tørretumblere er blandt de bedste til dette i Danmark. Hos Siemens er den nyeste og bedste teknologi altid i centrum.

Det betyder, at de konstant arbejder på at udvikle de bedste maskiner. Her kan du læse mere om de forskellige maskiner til at tørre tøj, inden du skal gøre dit køb.

Hvilken Siemens tørretumbler skal jeg vælge?

Vi har samlet en guide til dig, der skal ud og købe en tørretumbler.

De kommer nemlig med mange forskellige funktioner, og det kan være svært at gennemskue, hvilke man i virkeligheden har brug for. Generelt set bliver denne maskine ofte delt op i to teknologi-kategorier: med varmepumpe og med aftræk.

Siemens tørretumblere med varmepumpe

Hvad er en tørretumbler med varmepumpe, tænker du nok. Den er også bedre kendt som den klassiske kondenstørretumbler, som faktisk er den mest brugte maskine til at tørre tøj i dag. Den er nemlig den mest energivenlige af de to teknologier.

Det skyldes, at den recirkulerer luften i stedet for at lede den varme luft ud i rummet. Maskinen trækker fugten ud af luften, når den tørrer tøjet, og så bliver den selvsamme luft brugt til opvarme og tørre tøjet yderligere. Ulempen ved denne slags maskine er, at fugten og vandet i mange af maskinerne ikke bliver ført ned i et afløb. I stedet skal man tømme kondensbeholderen regelmæssigt. Dette kan desuden gøre, at der kommer mere fugt ud i rummet, men til gengæld er den lettere at koble til end maskinen med aftræk.

Siemens tørretumblere med aftræk

Aftrækstørretumblere falder i øjeblikket i popularitet, fordi de kræver mere energi end de andre. Det skyldes, at denne maskine er koblet til en ydervæg, hvor den kan udlede det fugtige luft fra tøjet, det tørrer.

Det betyder også, at denne maskine ikke gør luften i rummet så fugtigt, som den med varmepumpe gør. Men fordi den ikke genbruger den selvsamme luft, skal den altså bruge mere energi til at opvarme luften til at tørre tøjet. Desuden kan det også være en ulempe på længere sigt, at den kræver et hul i en ydervæg, da det kan blive dyrt at fylde ud, hvis man på et tidspunkt hellere vil have en anden slags maskine til at tørre tøj.

Hvilken Siemens tørretumbler er bedst?

Siemens har maskiner med både aftræk og varmepumpe, men de er helt sikkert mest populære for dem med varmepumpe, deres Siemens kondenstørretumblere. Derfor har vi samlet 3 af deres mest populære maskiner, så du kan finde den med de funktioner og den kapacitet, der passer dig bedst:

 • Den med alle funktionerne
Denne maskine er af mange udvalgt til at være én af de bedste på markedet. Det skyldes, at den har mange smarte funktioner så som sensorstyring. Sensorstyring betyder, at maskinen selv kan bedømme, hvor høj restfugtigheden er. På den måde kommer maskinen aldrig til at stå og bruge energi, selv om tøjet faktisk er helt tørt.

Derfor er den også populær på grund af dens energi- og brugervenlighed.

 • Standart maskinen
Dette er måske Siemens mest populære tørretumbler, fordi den er en rigtig god standart maskine med alle de almene funktioner, man kan ønske sig.

Samtidig har standartmaskinen en god kapacitet, der passer godt til både den lille og store familie. Den har desuden et display, der gør den meget brugervenlig, selv om den har en del funktioner, der har til formål at tørre dit tøj forsigtigt og hensigtsmæssigt.

 • Den støjsvage tørretumbler
Denne maskine er lige skridtet over den forrige. Her får man nemlig lidt flere funktioner.

Blandt andet får man med denne et anti-vibrationsdesign. Det betyder, at maskinen ikke larmer så meget som andre maskiner, og den fungerer derfor rigtig godt i små hjem eller hjem med tynde vægge.

Hvis man har soveværelse lige over ens vaskerum, så kan en tørretumbler med anti-vibration være en rigtig god investering