Som du kan se nedenfor er der mange Tørretumbler tilbud at vælge imellem, og at finde det helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi grundlagt Tørretumbler.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Dagens Tørretumbler tilbud Tilbud

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Tørretumbler tilbud, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med – det er derfor vi har grundlagt Tørretumbler.dk. Vores robot har natten igennem helt automatisk besøgt en lang række troværdige onlineshops fra Danmark og har fundet nedenstående tilbud og priser – vi håber der er et billigt du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.

Stor tørrekapacitet på hele 8 kg og sensorstyret tørring for god og billig tørring af dit tøj. Denne model er en god tørretumbler til prisen. Bestil online og får gratis levering.
3699.00 KR. 2499.00
Vores dobbelte sokkel kan bruges til at løfte vaskemaskiner og tørretumblere fra gulvet og hæve dem til en passende arbejdshøjde, så du ikke behøver at bukke dig så langt ned for at fylde og tømme...
KR. 1956.48
Alternative Brands:Miele, Original Designation:6624990
KR. 2176.00
Alternative Brands:Miele, Original Designation:10584210,7095281,7095282,7095283
KR. 2184.00
Alternative Brands:Miele, Original Designation:5726897,5726898,5726986,57269895,6558270,6558271,6558272,6558273,6558274,6558275,6946460
KR. 2469.00
Spar tid og energi med denne Candy Smart Pro tørretumbler CSOC8TES. Den har 8 kg kapacitet og en række cyklusser, og du kan forbinde den til wi-fi og parre den med Simply-fi appen.
KR. 1888.00
Tørretumbler med hele 3 aftræksmuligheder, så den er fleksibel at placere. Lydsvag model med høj kapacitet og med mange specialprogrammer samt mulighed for tidsstyring og sensorstyring, der præcist...
KR. 1999.00
Matsui tørretumbleren MCD7W19E tørrer dit tøj effektivt og nænsomt. Den har mange praktiske programmer, der er udviklet med særligt fokus på enkelte materialetyper, så de ikke skader dit tøj. Enheden...
KR. 1999.00
Aftrækstørretumbler fra Electrolux med stor tromle og udluftningsmuligheder på tre sider, for en mere fleksibel placering. Energiklasse C.
KR. 2110.00
SimpliCare kondenstørretumbler med 7 kg maks kapacitet i energiklasse B. Tørretumbleren er udstyret med en sensor, der måler fugttigheden i tøjet, for at tilpasse tørretiden til hver fyldning. Derved...
KR. 2429.00
Tør nænsomt dit tøj med Electrolux PerfectCare 600 tørretumbleren EW6C428B2, der har avanceret SensiCare teknologi.
KR. 2444.00
Leifheit Lino Protect 400 tørrestativet LEIF259112 tørrer dit tøj, selv når det regner, takket være det integerede vandtætte cover. Coveret beskytter også tøjet mod UV-stråler, der ellers kan...
KR. 2499.00
Med denne Logik Midea vaskemaskine/tørretumbler L8W5D21E bliver dit yndlingstøj rent og tørt på ingen tid. Enheden har en kapacitet på 8/5 kg, omdrejningshastighed på 1.400 rpm, 1 times vaske- og...
KR. 2499.00

Det var dagens produkter

Vores prisrobot har søgt hele natten, og ovenstående var alle de produkter den fandt for nu. Vi håber du har fundet et billigt tørretumbler tilbud der har pirret din interesse – hvis det er tilfældet så klik ind på onlineshoppen og læs mere om leveringstid og leveringspris. Hvis ikke, så gem Tørretumbler.dk og giv os et besøg – vi sender prisrobotten ud efter gode tilbud igen i nat.

Købsguide til tørretumbler tilbud

Leder du efter en billig tørretumbler? Eller hvad med en kvalitetsfyldt tørretumbler til billige penge? Ligegyldigt hvad dit budget er, vil vi prøve at hjælpe dig til at finde det bedste tilbud i denne guide. Slutteligt vil vi også råde dig til, hvordan du finder den nødvendige kapacitet, så du kan få alle de beskidte sokker tørret i én omgang.

Hvornår finder jeg det bedste tilbud på en tørretumbler?

Målet er at finde en effektiv tørretumbler til en god pris – hvornår starter man med at kigge? Hvis du blot tænker, at det kunne være rart med en opgradering på et tidspunkt, kan du med fordel vente til en mærkedag – fx Black Friday eller Cyber Monday. De store varehuse elsker nemlig at køre tilbud på hvidevarer, og derfor kan du sparer tusindvis af kroner, hvis du handler hos deres webshops i denne periode.
Når de fleste køber en tørretumbler, er det dog fordi, at den gamle er gået i stykker.

Så hvis du står i januar-måned med en defekt tørretumbler, kan det naturligvis være svært at vente til Black Friday i november. Hvad gør du så? Vores bedste råd er at kigge efter et nyt produkt online. Det er der primært to grunde til:

  1. Du finder generelt lavere priser, når du køber på nettet.
  2. Du finder et vildt stort udvalg, og du kan filtrere dine søgninger.

Når du søger på nettet, kan du også være heldig at finde nogle vildt gode tilbud, som du slet ikke ledte efter.

Hvis du for eksempel kun har en smule plads i bryggerset, kan du være heldig at finde et godt tilbud på både en kombineret maskine med både tørretumbler og vaskemaskine.

Hvilken kvalitet bør jeg gå efter, når jeg køber en tørretumbler på tilbud?

Du har egentligt to muligheder, når du køber på tilbud.

  1. Du køber en vare af en nogenlunde kvalitet, som også var billig før tilbuddet. Derved får du et meget billigt produkt og en nogenlunde kvalitet.
Eller…
  • Du køber en vare, som plejer at være meget dyr, men hvor prisen er mere spiselig, når rabatten bliver trukket fra.

    Derved får du et vildt godt produkt, som holder i mange år til en nogenlunde pris.

Det er selvfølgeligt helt op til dig selv, hvilken strategi du anvender. Vi vil dog påpege, at det ofte er de kvalitetsfulde mærker, der bliver sat længst ned i pris, så hvis du kigger på antallet af procenter i besparelse, bør valget være let.

Du kan for eksempel kigge på tørretumblere på tilbud fra disse mærker, som du også finder online: Siemens, lG, Miele og AEG.

Hvor stor en kapacitet har jeg brug for?

Når du har fundet et godt tilbud, er det naturligvis også vigtigt, at du vælger et produkt, der matcher dine behov. Når man taler om en tørretumbler, handler det ofte om kapaciteten. Denne vil ofte ligge på mellem 7 og 9 kilo tøj.

Men hvor meget har du brug for? Hvis du har en familie på fire medlemmer eller mere, kan det godt betale sig at vælge den største model.

Derved er der altid plads, men der er også en anden fordel. Hvis du fylder en mindre maskine til renden med tøj hver gang, vil det slide unødvendigt på tøjet, og derved kan en stor maskine ende med at redde dit tøj.


Nu burde det være mere tydeligt, om du bør vælge en tørretumbler med 7, 8 eller 9 kilo. Hvis du vælger rigtigt, behøves du blot at bruge maskinen én enkelt gang, ligegyldigt hvor meget beskidt tøj, børnene har produceret i denne uge.