Bedste Bosch Tørretumbler: Se top 8 (opdateret maj 2022)

Tørretumbler.dk » Alle guides » Tørretumbler » Bosch Tørretumbler

Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch tørretumbler. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch tørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Bosch WTU876BHSN Tørretumbler 2+2 års garanti

1: Bosch WTU876BHSN Tørretumbler 2+2 års garanti

Tilbud: Kun 10099.00 7299.00 hos HvidevareShoppen.dk. Spar 2800 kr. / 27 %

Bosch tørretumbler WTU876BHSN med 2 + 2 års garanti.Tørretumbleren tørre med varmepumpeteknologi og en kapacitet på 9 kg. Varmepumpeteknologien betyder, at den bruger luftvarme til at tørre tøjet og reducerer energiforbruget betydeligt. Produktmål, mm :… læs mere hos HvidevareShoppen.dk >>

Billede af Bosch WTH85VB8SN Tørretumbler - 2+2 års garanti

3: Bosch WTH85VB8SN Tørretumbler – 2+2 års garanti

Tilbud: Kun 6499.00 6095.00 hos HvidevareShoppen.dk. Spar 404 kr. / 6 %

Bosch Tørretumbler fra WTH85VB8SN med 2+2 års garantiKondenstørretumbler med varmepumpe til optimal og effektiv tørring.Det kan være en stor udfordring at opnå en både skånsom og perfekt tørring af tøjet. Bosch tørretumblere med AutoDry tørrer skånsomt di… læs mere hos HvidevareShoppen.dk >>

Billede af Bosch Series 6 tørretumbler WTW87T9ESN (hvid)

4: Bosch Series 6 tørretumbler WTW87T9ESN (hvid)

Bedste pris: 7999.00 hos Elgiganten

Gør dit hjem miljøvenligt og hold dit tøj friskt og rent med denne Bosch Series 6 tørretumbler WTW87T9ESN. Den har en generøs 9 kg kapacitet, Heatpump-teknologi og et AutoDry-system for ordentlig og nænsom pleje…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af Bosch tørretumbler WTR86T9ESN (hvid)

5: Bosch tørretumbler WTR86T9ESN (hvid)

Bedste pris: 6999.00 hos Elgiganten

Bosch tørretumbleren WTR86T9ESN er en energieffektiv løsning til dit hjem. Den har Heatpump- og AutoDry-teknologi samt en generøs kapacitet, der hjælper dig med at holde dit vasketøj friskt og rent…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af Bosch Tørretumbler WTH8307LSN (hvid)

6: Bosch Tørretumbler WTH8307LSN (hvid)

Bedste pris: 2979.00 hos Elgiganten

Tør dit tøj med Bosch tørretumbleren WTH8307LSN med AutoDry teknologi og et AirFlow tørresystem. Maskinen har kapacitet på op til 7 kg og adskillige standard og specialprogrammer at vælge mellem…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af Bosch Series 8 tørretumbler WTX8HKL9SN *Godt køb 2020

7: Bosch Series 8 tørretumbler WTX8HKL9SN *Godt køb 2020

Bedste pris: 5999.00 hos Elgiganten

Bosch tørretumbleren WTX8HKL9SN nænsom og grundig tørring af dit tøj. Smart autoprogram, specielt allergi-program, hurtigt 40 minutters program, AutoClean fnugsamler og varmepumpeteknologi.*Godt køb i Råd & Rön i Sverige, september 2020… læs mere hos Elgiganten >>

Billede af Bosch tørretumbler WTR86TL8SN

8: Bosch tørretumbler WTR86TL8SN

Bedste pris: 7999.00 hos Elgiganten

Denne Bosch tørretumbler WTR86TL8SN er en tilføjelse til dit hjem, der både vil spare dig tid og penge. Enheden er i energiklasse A++… læs mere hos Elgiganten >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 24. maj:

Dyreste Bosch Tørretumbler på listen er Bosch Series 6 tørretumbler WTW87T9ESN (hvid) fra Elgiganten med en pris på 7999.00. Billigste udvalgte Tørretumbler er Bosch Tørretumbler WTH8307LSN (hvid) som du kan købe for 2979.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 5020 kr. – de 8 Bosch Tørretumbler vi har fundet koster i gennemsnit 6420.5 kr.
Ovenstående Bosch Tørretumbler data og priser er hentet fra 3 butikker (HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, Elgiganten). Alle Bosch Tørretumbler tilbud er opdateret i dag 24-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Tørretumbler blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tørretumbler:

Købsguide til Bosch tørretumbler

Bosch har i årevis stået bag en lang række pålidelige hårde hvidevarer til hjemmet. Er du på udkig efter en ny tørretumbler fra Bosch, er du på rette vej, da koncernen har produceret mange af slagsen, hvilket giver dig noget at vælge imellem. Du vil derfor med sikkerhed kunne finde en model, der passer perfekt til dine ønsker, din husholdnings behov samt dit budget.

Læs med i denne guide, inden du foretager dit køb, så du kan være helt sikker på, hvilke overvejelser du skal gøre dig, og hvad du skal holde øje med, når du leder efter din nye Bosch tørretumbler.

Hvilken kapacitet skal jeg gå efter?

Du bør gå efter en Bosch tørretumbler med en kapacitet, der matcher din husholdningsbehov. Bosch tørretumblere fås med alt fra 7 til 9 kilos kapacitet. Hvis I er over 4 medlemmer i husholdningen, så bør du købe den maskine med 9 kilos kapacitet.

Skal jeg vælge en model med kondens, aftræk eller varmepumpe?

Din nye Bosch tørretumbler kan enten være en kondens-, aftræks- eller varmepumpetørretumbler.

 • Fordelen ved en model med varmepumpe er, at den er energieffektiv, da den ikke bruger varmeelementer som traditionelle modeller normalt gør. I dette tilfælde er udblæsningsluften drivkraften bag pumpen, hvilket betyder genanvendelse af energien fra tørrecyklus til tørrecyklus.
 • Vælger du en kondenstumbler, kan den stå frit uden opkobling til et hul i væggen.

  En stikkontakt er alt, du har brug for at tilslutte den til, før den fungerer. Den nemme installation følges op af energieffektivitet.

  Hertil behøver maskinen intet afløb, da fugten ender som vand i en beholder.

  Ofte øges luftfugtigheden i rummet ved brug af en kondenstumbler, og derfor kan det være en god idé at lufte ud. Dog vil det ikke kunne sammenlignes med den luftfugtighed, der opnås, når tøjet hænges til tørre indenfor.

 • Med en model med aftræk vil du opleve at dit tøj tørrer markant hurtigere end ved de andre modeller.

  Desuden er det muligt at indstille maskinen til forskellige programmer alt efter hvor meget du ønsker at tøjet skal tørres. Fugten som akkumuleres under tørringen løber ud gennem et rør, og derfor skal der være adgang til dette.

Hvilke tilbehør og smarte funktioner kan jeg få til min Bosch tørretumbler?

Holder du af tilbehør, ekstra udstyr og smarte funktioner, så er der meget at komme efter ved køb af en Bosch tørretumbler. Her kan du eksempelvis vælge en maskine, der først starter op med op til 24 timers forskydning. Det betyder, at du kan sætte en vask over aftenen forinden, men stadig først have den til at køre næste dag, når du alligevel er på arbejde. Herudover kommer også maskiner med funktioner som AntiVibration, der sikrer en roligere tørring samt Antikrøl og Allergi+, der er oplagt til alle med allergi og følsom hud. Herudover fås der modeller med AutoDry, der tørrer tøjet skånsomt samt AntiVibration og SensitiveDry-concept. Langt de fleste af deres varmepumpe-modeller fås desuden med automatisk selvrensende kondensatorer, så du slipper for selv at rengøre den.

Hvilket energimærke skal jeg gå efter?

Som en del af EU’s lovgivning skal alle tørretumblere være udstyret med et energimærke fra A til G, hvor A er det mest miljøvenlige. Jo oftere du tørrer dit tøj, jo bedre mening vil det give at kigge efter en miljøvenlig model med et godt energimærke.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Tørretumbler.dk

Mere med Bosch:

Er du vild med Bosch, men Tørretumbler var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Bosch: