Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch tørretumbler. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch tørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch Series 6 tørretumbler WTU876EASN

 • Dagens pris: 9999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Bosch

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “Bosch Series 6 tørretumbler WTU876EASN” fås til 9999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch Series 6 tørretumbleren WTU876EASN hjælper dig med at klare tørretøjet.
Den har 9 kg.
kapacitet, AutoDry-teknologi og let brug via en Home Connect-app til din smartphone….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Bosch Tørretumbler WTH8307LSN

 • Dagens pris: 3958,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Bosch

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe Bosch Tørretumbler WTH8307LSN til kun 3958,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tør dit tøj med Bosch tørretumbleren WTH8307LSN med AutoDry teknologi og et AirFlow tørresystem. Maskinen har kapacitet på op til 7 kg og adskillige standard og specialprogrammer at vælge mellem….

Se hos Elgiganten ❯❯

3: Bosch WTU876BHSN Tørretumbler 2+2 års garanti

 • Dagens pris: 7299,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 10099.00, nu kun 7299,-.
  Du sparer 2800 kr. / 27 %
 • Fundet hos Kai Berntsen ApS
 • Mærke: Bosch

Næste anbefaling er “Bosch WTU876BHSN Tørretumbler 2+2 års garanti”.

Dagens bedste tilbud på “Bosch WTU876BHSN Tørretumbler 2+2 års garanti” har vi fundet hos Kai Berntsen ApS hvor prisen lige nu er 7299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch tørretumbler WTU876BHSN med 2 + 2 års garanti.Tørretumbleren tørre med varmepumpeteknologi og en kapacitet på 9 kg.
Varmepumpeteknologien betyder, at den bruger luftvarme til at tørre tøjet og reducerer energiforbruget betydeligt. Produktmål, mm :…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

4: Bosch WTR86T9BSN Tørretumbler 2+2 års garanti

Produkt nummer 4 på vores “Bosch tørretumbler-liste” er Bosch WTR86T9BSN Tørretumbler 2+2 års garanti som du lige nu kan købe for 7799,- hos Kai Berntsen ApS

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch Tørretumbler med 2+2 års garanti.Kondenstørretumbler fra Bosch med varmepumpeteknologi og kapacitet til 9 kg.
vasketøj.Produktmål, mm : 842 x 598 x 599…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

5: Bosch WTH85VB8SN Tørretumbler 2+2 års garanti

Sidste produkt på vores liste er Bosch WTH85VB8SN Tørretumbler 2+2 års garanti som vi har fundet til 6499,- hos Kai Berntsen ApS.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch – WTH85VB8SN – Tørretumbler – 2+2 års garantiSpecifikationer på tørretumbleren:↬ Energiklasse A++↬ 8 kg kapacitet↬ Kondenstørretumbler med easy clean↬ AutoDry – Tørre tøjet skånsomt↬ AntiVibration-design↬ LED display – Brugervenlig touch…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bosch tørretumbler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bosch tørretumbler:

Dyreste Bosch Tørretumbler på listen er Bosch Series 6 tørretumbler WTU876EASN fra Elgiganten med en pris på 9999.00. Billigste udvalgte Tørretumbler er Bosch Tørretumbler WTH8307LSN som du kan købe for 3958.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 6041 kr. – de 5 Bosch Tørretumbler vi har fundet koster i gennemsnit 7110.8 kr.
Ovenstående Bosch Tørretumbler data og priser er hentet fra 3 butikker (Elgiganten, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk). Alle Bosch Tørretumbler tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Tørretumbler blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tørretumbler:

Købsguide til Bosch tørretumbler

Bosch har i årevis stået bag en lang række pålidelige hårde hvidevarer til hjemmet. Er du på udkig efter en ny tørretumbler fra Bosch, er du på rette vej, da koncernen har produceret mange af slagsen, hvilket giver dig noget at vælge imellem. Du vil derfor med sikkerhed kunne finde en model, der passer perfekt til dine ønsker, din husholdnings behov samt dit budget.

Læs med i denne guide, inden du foretager dit køb, så du kan være helt sikker på, hvilke overvejelser du skal gøre dig, og hvad du skal holde øje med, når du leder efter din nye Bosch tørretumbler.

Hvilken kapacitet skal jeg gå efter?

Du bør gå efter en Bosch tørretumbler med en kapacitet, der matcher din husholdningsbehov. Bosch tørretumblere fås med alt fra 7 til 9 kilos kapacitet. Hvis I er over 4 medlemmer i husholdningen, så bør du købe den maskine med 9 kilos kapacitet.

Skal jeg vælge en model med kondens, aftræk eller varmepumpe?

Din nye Bosch tørretumbler kan enten være en kondens-, aftræks- eller varmepumpetørretumbler.

 • Fordelen ved en model med varmepumpe er, at den er energieffektiv, da den ikke bruger varmeelementer som traditionelle modeller normalt gør. I dette tilfælde er udblæsningsluften drivkraften bag pumpen, hvilket betyder genanvendelse af energien fra tørrecyklus til tørrecyklus.
 • Vælger du en kondenstumbler, kan den stå frit uden opkobling til et hul i væggen.

  En stikkontakt er alt, du har brug for at tilslutte den til, før den fungerer. Den nemme installation følges op af energieffektivitet.

  Hertil behøver maskinen intet afløb, da fugten ender som vand i en beholder.

  Ofte øges luftfugtigheden i rummet ved brug af en kondenstumbler, og derfor kan det være en god idé at lufte ud. Dog vil det ikke kunne sammenlignes med den luftfugtighed, der opnås, når tøjet hænges til tørre indenfor.

 • Med en model med aftræk vil du opleve at dit tøj tørrer markant hurtigere end ved de andre modeller.

  Desuden er det muligt at indstille maskinen til forskellige programmer alt efter hvor meget du ønsker at tøjet skal tørres. Fugten som akkumuleres under tørringen løber ud gennem et rør, og derfor skal der være adgang til dette.

Hvilke tilbehør og smarte funktioner kan jeg få til min Bosch tørretumbler?

Holder du af tilbehør, ekstra udstyr og smarte funktioner, så er der meget at komme efter ved køb af en Bosch tørretumbler. Her kan du eksempelvis vælge en maskine, der først starter op med op til 24 timers forskydning. Det betyder, at du kan sætte en vask over aftenen forinden, men stadig først have den til at køre næste dag, når du alligevel er på arbejde. Herudover kommer også maskiner med funktioner som AntiVibration, der sikrer en roligere tørring samt Antikrøl og Allergi+, der er oplagt til alle med allergi og følsom hud. Herudover fås der modeller med AutoDry, der tørrer tøjet skånsomt samt AntiVibration og SensitiveDry-concept. Langt de fleste af deres varmepumpe-modeller fås desuden med automatisk selvrensende kondensatorer, så du slipper for selv at rengøre den.

Hvilket energimærke skal jeg gå efter?

Som en del af EU’s lovgivning skal alle tørretumblere være udstyret med et energimærke fra A til G, hvor A er det mest miljøvenlige. Jo oftere du tørrer dit tøj, jo bedre mening vil det give at kigge efter en miljøvenlig model med et godt energimærke.