Bedste Electrolux Tørretumbler: Se top 9 (opdateret maj 2022)

Tørretumbler.dk » Alle guides » Tørretumbler » Electrolux Tørretumbler

Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde Electrolux tørretumbler. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Electrolux tørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Electrolux Professional myPro tørretumbler TE1120HP

1: Electrolux Professional myPro tørretumbler TE1120HP

Bedste pris: 15799.00 hos Elgiganten

Denne Electrolux Professional myPro tørretumbler TE1120HP er en pålidelig enhed til virksomheden. Takket være 16 programmer, en 8-kgs kapacitet og den økovenlige varmepumpeteknologi tager maskinen sig hurtigt af dine ansattes og kunders tørretøj…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af Electrolux PerfectCare 600 tørretumbler

2: Electrolux PerfectCare 600 tørretumbler

Bedste pris: 2999.00 hos Elgiganten

Tør nænsomt dit tøj med Electrolux PerfectCare 600 tørretumbleren EW6C428B2, der har avanceret SensiCare teknologi…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af Electrolux PerfectCare 700 tørretumbler m/ varmepumpe EW7H528S3

3: Electrolux PerfectCare 700 tørretumbler m/ varmepumpe EW7H528S3

Bedste pris: 7699.00 hos Elgiganten

Tør dit tøj ved den rette temperatur med Electrolux PerfectCare 700 tørretumbleren med varmepumpe EW7H528S3. Tørretumbleren forhindrer dit tøj fra at blive sammenviklet og har en stor kapacitet…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af Electrolux vaskemaskine/tørretumbler EW8W7861E1

4: Electrolux vaskemaskine/tørretumbler EW8W7861E1

Bedste pris: 8799.00 hos Elgiganten

Vores unikke UltraCare System forblander vaske- og skyllemiddel med vand, før det når tromlen. Det betyder, at hvert tøjfiber nås og beskyttes, og at tøjet vaskes mere grundigt og bliver endnu mere rent…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af Electrolux PerfectCare 800 tørretumbler EW8H868B4

5: Electrolux PerfectCare 800 tørretumbler EW8H868B4

Bedste pris: 7499.00 hos Elgiganten

Giv dit tøj den pleje, det fortjener med denne Electrolux PerfectCare 800 tørretumbler EW8H868B4. Den har en høj kapacitet på 8 kg og er udstyret med praktiske funktioner såsom SmartSense, DelicateCare og SensiCare…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af Electrolux Professional myPro tørretumbler

6: Electrolux Professional myPro tørretumbler

Bedste pris: 12879.00 hos Elgiganten

Denne Electrolux Professional myPro tørretumbler TE1120 er en pålidelig enhed til virksomheden. Takket være 16 programmer, en stor 8-kgs kapacitet og den økovenlige varmepumpeteknologi tager maskinen sig hurtigt af dine ansattes og kunders tørretøj…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af Electrolux Tørretumbler EW2C327R1 (Hvid)

7: Electrolux Tørretumbler EW2C327R1 (Hvid)

Bedste pris: 2444.00 hos Elgiganten

SimpliCare kondenstørretumbler med 7 kg maks kapacitet i energiklasse B. Tørretumbleren er udstyret med en sensor, der måler fugttigheden i tøjet, for at tilpasse tørretiden til hver fyldning. Derved undgår du at tøjet overtørres og sparer samtidig p… læs mere hos Elgiganten >>

Billede af Electrolux tørretumbler EW9H869E9

8: Electrolux tørretumbler EW9H869E9

Bedste pris: 8999.00 hos Elgiganten

Hold dit tøj friskt og klart med Electrolux tørretumbleren EW9H869E9. Den har 9 kg kapacitet og nænsom pleje med 3DSense Technology, DelicateCare system og en MyElectrolux app for praktisk kontrol fra din smartphone. Tænk bedst i august 2021… læs mere hos Elgiganten >>

Billede af Electrolux PerfectCare 700 tørretumbler EW7H448T3

9: Electrolux PerfectCare 700 tørretumbler EW7H448T3

Bedste pris: 5499.00 hos Elgiganten

Electrolux PerfectCare 700 tørretumbleren EW7H448T3 sikrer, at dit tøj holder sig i lang tid. Den er udstyret med GentleCare- og SensiCare-system såvel som EcoFlow-filtreringssystem, en praktisk skærm og udskudt-start-funktion…. læs mere hos Elgiganten >>

Dyreste Electrolux Tørretumbler på listen er Electrolux Professional myPro tørretumbler TE1120HP fra Elgiganten med en pris på 15799.00. Billigste udvalgte Tørretumbler er Electrolux Tørretumbler EW2C327R1 (Hvid) som du kan købe for 2444.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 13355 kr. – de 9 Electrolux Tørretumbler vi har fundet koster i gennemsnit 8068.44 kr.
Ovenstående Electrolux Tørretumbler data og priser er hentet fra 1 butikker (Elgiganten). Alle Electrolux Tørretumbler tilbud er opdateret i dag 24-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Tørretumbler blandt de 9 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tørretumbler:

6 gode grunde til at vælge en Electrolux tørretumbler

Vasketøj er noget, vi alle gerne vil have overstået nemt og bekvemt, men bor du i en lille lejlighed, et sted uden særlig meget sol, eller har du bare meget vasketøj, kan det være svært at finde plads til at tørre sit tøj, hvilket kan være en af grundene til at vælge en tørretumbler.

Teknologi og udvikling har hen over de sidste mange år gjort tørretumbling af tøj langt mere effektivt og attraktivt frem for at lufttørre.
Det har både fordele og ulemper at tørre sit tøj i en tørretumbler, men hvis du vælger at investere i en, så får du her 7 gode grunde til at vælge en model fra Electrolux.

Et mærke du kan stole på

Electrolux bliver generelt betragtet som et internationalt mærke, du kan stole på.
De er lydhøre overfor, og har fokus på deres kunder samt på at gøre deres produkter så brugervenlige som muligt.
Electrolux ønsker at skabe produkter der udvikler sig i takt med dine ønsker og behov, og holder derfor også løbende øje med, hvordan dette kan ændre sig gennem årene.
Derudover har de en god kundeservice og går op i, at du får hurtig og korrekt hjælp.

Undgå at din elregning løber løbsk

Electrolux anvender en teknologi, der giver dig det mest optimale energiforbrug uanset, hvilket materiale du har i tørretumbleren.
De  har bl.a. udviklet en helt unik varmepumpeteknologi, der reducerer strømforbruget på deres tørretumblere med helt op til 40 % i forhold til andre mærker, derudover har de optimeret deres tørretumblere, så den tid, der bruges på at tørre tøj, bliver så kort som mulig.
Du kan altså roligt tørre tøj uden at blive overrasket, når el regningen skal betales.

Få en tørretumbler der holder længe

Gennem de sidste mange år har du måske været vant til tørretumblere der kun holder et par år, men det er en kultur som Electrolux gerne vil gøre op med.
Da en electrolux tørretumbler tørrer mere effektivt, og er tilpasset hver enkelt maskinfuld, kører den i kortere tid, det er en af grundene til, at den kan holde til flere tørringer.
Med en ny kulfri motor også kaldet invertermotor har din maskine et lavt støjniveau men også en enestående holdbarhed, faktisk så god at Electrolux giver 10 års garanti på motoren.
Du kan altså regne med at have en tørretumbler, der holder i mange år.

Få en tørretumbler du kan bruge til det hele

Med de unikke og avancerede sensor systemer, der måler både temperatur og fugt, kan du tørre stort set alle stoftyper i en Electrolux tørretumbler.
Uanset om det er uld, silke, dyner, syntetisk, blandede stoftyper eller noget helt andet, opnår du stadig et godt resultat uden at skade, krølle, ødelægge eller slide ekstraordinært på tøjet.
Tørretumblere fra Electrolux har programmer til langt de fleste typer af stof og tøj så du nemt og bekvemt kan tørre tøjet med et hurtigt programvalg.

Electrolux er et miljøbevidst valg

Af flere grunde er Electrolux den bedste tørretumbler at vælge hvis du gerne vil tage hensyn til miljøet.
Electrolux arbejder konstant på at forbedre deres produkter og gøre dem mere miljøvenlige og bæredygtige hele vejen igennem fra produktion, brug og til bortskaffelse.
Der hvor maskinen tager hensyn til miljøet er bl.a. ved:

 • At bruge mindre strøm, vand og andre ressourcer
 • At skabe et bedre indeklima i hjemmet hvor produkterne bruges
 • At forlænge eller i hvert fald ikke reducere dit tøjs levetid
 • At bruge kulfrie motorer med længere levetid
 • At have, og efterleve en målsætning med 100 udviklingspunkter om at skabe en mere bæredygtig verden hen over de næste 10 år.
 • At stille krav til deres underleverandører om også at være bæredygtig i deres produktion og levering.

Når du som forbruger vælger en electrolux tørretumbler er du med til at understøtte disse mål.

Find nemt den Electrolux tørretumbler der matcher dine behov

Electrolux har et stort udvalg af tørretumblere, der matcher mange forskellige behov.
Find en tørretumbler der matcher dine ønsker om, eller dine behov for:

 • Pladsen i hjemmet
 • Designmæssige specifikationer
 • At tørre et bestemt antal kg tøj pr. gang
 • Unikke programmer
 • Ønske om at kunne styre din tørretumbler via din smartphone
 • Tørretumbler med varmepumpe
 • Tørretumbler til kondens
 • Tørretumbler med aftræk

Der er selvfølgelig mange flere gode grunde til at vælge en Electrolux tørretumbler, især Electrolux’ indsats for at påvirke miljøet positivt er omfattende, men som forbruger er det selvfølgelige dine behov og din økonomi, du har i fokus.
Her kan du dog helt sikkert også finde en model fra Electrolux, der passer præcis til det du har brug for.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Tørretumbler.dk

Mere med Electrolux:

Er du vild med Electrolux, men Tørretumbler var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Electrolux: