Tørretumbler.dk: Find blandt 154 Produkter | 3 Kategorier | 12 Brands | 12 Forhandlere

Bedste Electrolux Tørretumbler: Se top 6

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde Electrolux tørretumblere. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 6 Electrolux tørretumblere

  De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Electrolux tørretumblere | ✅ Tørretumbler-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 6 bedste Electrolux tørretumblere

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Electrolux tørretumblere som du kan finde lige nu.

  1: Electrolux PerfectCare 700 tørretumbler EW7H428R3

  Electrolux PerfectCare 700 tørretumbler EW7H428R3

  Hvorfor vælge Electrolux PerfectCare 700 tørretumbler EW7H428R3?

  Electrolux PerfectCare 700 tørretumbleren EW7H428R3 kan tørre op til 8 kg af gangen og beskyt tøjet mod unødvendig skade. Takket være den modern varmepumpeteknologi og EcoFlow systemet spilder tørretumbleren ikke varme og energi.

  2: Electrolux tørretumbler EW9H869E9

  Electrolux tørretumbler EW9H869E9

  Hvorfor vælge Electrolux tørretumbler EW9H869E9?

  Hold dit tøj friskt og klart med Electrolux tørretumbleren EW9H869E9. Den har 9 kg kapacitet og nænsom pleje med 3DSense Technology, DelicateCare system og en MyElectrolux app for praktisk kontrol fra din smartphone. Tænk bedst i august 2021

  3: Electrolux vaskemaskine/tørretumbler EW8W7861E1

  Electrolux vaskemaskine/tørretumbler EW8W7861E1

  Hvorfor vælge Electrolux vaskemaskine/tørretumbler EW8W7861E1?

  Vores unikke UltraCare System forblander vaske- og skyllemiddel med vand, før det når tromlen. Det betyder, at hvert tøjfiber nås og beskyttes, og at tøjet vaskes mere grundigt og bliver endnu mere rent.

  4: Electrolux Professional myPro tørretumbler TE1120HP

  Electrolux Professional myPro tørretumbler TE1120HP

  Hvorfor vælge Electrolux Professional myPro tørretumbler TE1120HP?

  Denne Electrolux Professional myPro tørretumbler TE1120HP er en pålidelig enhed til virksomheden. Takket være 16 programmer, en 8-kgs kapacitet og den økovenlige varmepumpeteknologi tager maskinen sig hurtigt af dine ansattes og kunders tørretøj.

  5: Electrolux PerfectCare 800 tørretumbler EW8H868B4

  Electrolux PerfectCare 800 tørretumbler EW8H868B4

  Hvorfor vælge Electrolux PerfectCare 800 tørretumbler EW8H868B4?

  Giv dit tøj den pleje, det fortjener med denne Electrolux PerfectCare 800 tørretumbler EW8H868B4. Den har en høj kapacitet på 8 kg og er udstyret med praktiske funktioner såsom SmartSense, DelicateCare og SensiCare.

  6: Electrolux Professional myPro tørretumbler

  Electrolux Professional myPro tørretumbler

  Hvorfor vælge Electrolux Professional myPro tørretumbler?

  Denne Electrolux Professional myPro tørretumbler TE1120 er en pålidelig enhed til virksomheden. Takket være 16 programmer, en stor 8-kgs kapacitet og den økovenlige varmepumpeteknologi tager maskinen sig hurtigt af dine ansattes og kunders tørretøj.

  Andre mærker af tørretumblere

  På vores liste her har vi samlet de Electrolux bedste tørretumblere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige tørretumbler til dine behov:

  6 gode grunde til at vælge en Electrolux tørretumbler

  Vasketøj er noget, vi alle gerne vil have overstået nemt og bekvemt, men bor du i en lille lejlighed, et sted uden særlig meget sol, eller har du bare meget vasketøj, kan det være svært at finde plads til at tørre sit tøj, hvilket kan være en af grundene til at vælge en tørretumbler.

  Teknologi og udvikling har hen over de sidste mange år gjort tørretumbling af tøj langt mere effektivt og attraktivt frem for at lufttørre.
  Det har både fordele og ulemper at tørre sit tøj i en tørretumbler, men hvis du vælger at investere i en, så får du her 7 gode grunde til at vælge en model fra Electrolux.

  Et mærke du kan stole på

  Electrolux bliver generelt betragtet som et internationalt mærke, du kan stole på.
  De er lydhøre overfor, og har fokus på deres kunder samt på at gøre deres produkter så brugervenlige som muligt.
  Electrolux ønsker at skabe produkter der udvikler sig i takt med dine ønsker og behov, og holder derfor også løbende øje med, hvordan dette kan ændre sig gennem årene.
  Derudover har de en god kundeservice og går op i, at du får hurtig og korrekt hjælp.

  Undgå at din elregning løber løbsk

  Electrolux anvender en teknologi, der giver dig det mest optimale energiforbrug uanset, hvilket materiale du har i tørretumbleren.
  De  har bl.a. udviklet en helt unik varmepumpeteknologi, der reducerer strømforbruget på deres tørretumblere med helt op til 40 % i forhold til andre mærker, derudover har de optimeret deres tørretumblere, så den tid, der bruges på at tørre tøj, bliver så kort som mulig.
  Du kan altså roligt tørre tøj uden at blive overrasket, når el regningen skal betales.

  Få en tørretumbler der holder længe

  Gennem de sidste mange år har du måske været vant til tørretumblere der kun holder et par år, men det er en kultur som Electrolux gerne vil gøre op med.
  Da en electrolux tørretumbler tørrer mere effektivt, og er tilpasset hver enkelt maskinfuld, kører den i kortere tid, det er en af grundene til, at den kan holde til flere tørringer.
  Med en ny kulfri motor også kaldet invertermotor har din maskine et lavt støjniveau men også en enestående holdbarhed, faktisk så god at Electrolux giver 10 års garanti på motoren.
  Du kan altså regne med at have en tørretumbler, der holder i mange år.

  Få en tørretumbler du kan bruge til det hele

  Med de unikke og avancerede sensor systemer, der måler både temperatur og fugt, kan du tørre stort set alle stoftyper i en Electrolux tørretumbler.
  Uanset om det er uld, silke, dyner, syntetisk, blandede stoftyper eller noget helt andet, opnår du stadig et godt resultat uden at skade, krølle, ødelægge eller slide ekstraordinært på tøjet.
  Tørretumblere fra Electrolux har programmer til langt de fleste typer af stof og tøj så du nemt og bekvemt kan tørre tøjet med et hurtigt programvalg.

  Electrolux er et miljøbevidst valg

  Af flere grunde er Electrolux den bedste tørretumbler at vælge hvis du gerne vil tage hensyn til miljøet.
  Electrolux arbejder konstant på at forbedre deres produkter og gøre dem mere miljøvenlige og bæredygtige hele vejen igennem fra produktion, brug og til bortskaffelse.
  Der hvor maskinen tager hensyn til miljøet er bl.a. ved:

  Når du som forbruger vælger en electrolux tørretumbler er du med til at understøtte disse mål.

  Find nemt den Electrolux tørretumbler der matcher dine behov

  Electrolux har et stort udvalg af tørretumblere, der matcher mange forskellige behov.
  Find en tørretumbler der matcher dine ønsker om, eller dine behov for:

  Der er selvfølgelig mange flere gode grunde til at vælge en Electrolux tørretumbler, især Electrolux’ indsats for at påvirke miljøet positivt er omfattende, men som forbruger er det selvfølgelige dine behov og din økonomi, du har i fokus.
  Her kan du dog helt sikkert også finde en model fra Electrolux, der passer præcis til det du har brug for.

  Indholdsfortegnelse
  Til Top