Tørretumbler.dk: Find blandt 154 Produkter | 3 Kategorier | 12 Brands | 12 Forhandlere

Bedste LG Tørretumbler: Se top 13

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde LG tørretumblere. Vi har udvalgt de 13 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 13 LG tørretumblere

  De 13 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på LG tørretumblere | ✅ Tørretumbler-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 13 bedste LG tørretumblere

  Her kan du se hele vores liste over de bedste LG tørretumblere som du kan finde lige nu.

  1: LG K0RV908N1W9 - Kondenstørretumbler

  Hvorfor vælge LG K0RV908N1W9 - Kondenstørretumbler?

  LG - K0RV908N1W9 - TørretumblerSpecifikationer:8 kg. kapacitetEnergiklasse A+++DUAL Inverter Heat Pump™Eco Hybrid™ - Spar Energi og TidAllergiprogramAuto Rensende Kondensator - Vedligeholder Energi og TørreevneVendbar dørThinQ™ med Wi-FiDenne model

  2: LG vaskemaskine/tørretumbler CV90J7S2BA

  LG vaskemaskine/tørretumbler CV90J7S2BA

  Hvorfor vælge LG vaskemaskine/tørretumbler CV90J7S2BA?

  LG vaskemaskinen/tørretumbleren CV90J7S2BA klarer dit vasketøj på et øjeblik. Du får en generøs vaskekapacitet på 10,5 kg og en tørrekapacitet på 7 kg, 1.400 rpm, AutoDose, dampfunktion, samt LG SmartThinQ-app, så du kan fjernstyre maskinen.

  3: LG vaskemaskine/tørretumbler CV90V6S2BA

  LG vaskemaskine/tørretumbler CV90V6S2BA

  Hvorfor vælge LG vaskemaskine/tørretumbler CV90V6S2BA?

  Bliv færdig med din vaskerutine på et øjeblik med denne LG vaskemaskine/tørretumbler CV90V6S2BA. Den har en generøs 9 kg vaskemaskine, en 6 kg tørretumbler, 1.400 omdrejninger, AutoDose- og TurboWash-funktion, samt LG SmartThinQ-app.

  4: LG tørretumbler RV9DN9029

  LG tørretumbler RV9DN9029

  Hvorfor vælge LG tørretumbler RV9DN9029?

  Hurtig og effektiv tørring af dit vasketøj med LG tørretumbleren RV9DN9029. Den er udstyret med smartphone app og mulighed for stemmebetjening. Med forsinket start kan du tilpasse maskinen til din dagligdag.

  5: LG vaskemaskine/tørretumbler CV90V7S2QA

  LG vaskemaskine/tørretumbler CV90V7S2QA

  Hvorfor vælge LG vaskemaskine/tørretumbler CV90V7S2QA?

  Med denne LG vaskemaskine/tørretumbler rengøres dit tøj hurtigt og nemt. Vaskemaskinen har en kapacitet på 9kg, tørretumbleren har en kapacitet på 6 kg, og kombienheden indeholder TurboWash-teknologi, AutoDos system og har wi-fi forbindelse.

  6: LG Signature vaskemaskine/tørretumbler LSWD100E

  LG Signature vaskemaskine/tørretumbler LSWD100E

  Hvorfor vælge LG Signature vaskemaskine/tørretumbler LSWD100E?

  Få dit tøj vasket og tørret hurtigt og effektivt med LG vaskemaskine/tørretumbler LSWD100E, der har stor vaske- og tørrekapacitet, udsat start-funktion og 18 programmer, herunder TurboWash.

  7: LG vaskemaskine/tørretumbler CV50V6S2EE

  LG vaskemaskine/tørretumbler CV50V6S2EE

  Hvorfor vælge LG vaskemaskine/tørretumbler CV50V6S2EE?

  Giv dit tøj god pleje med denne LG vaskemaskine/tørretumbler CV50V6S2EE med en kapacitet på 9/6 kg og 1.400 rpm, som sikrer grundig rensning af dit vasketøj. Enheden er også udstyret med Turbo Wash og Premium Steam-teknologi.

  8: LG tørretumbler FDRC308N2W9 *Godt køb 2020

  LG tørretumbler FDRC308N2W9 *Godt køb 2020

  Hvorfor vælge LG tørretumbler FDRC308N2W9 *Godt køb 2020?

  Tør dit vasketøj effektivt med LG FDRC308N2W9. Den har wi-fi og stemmestyring, så du kan styre tørreprocessen fra sofaen. Tilpas cyklussen til dine daglige opgaver med udsat start-funktionen. *Godt køb i Råd & Rön i Sverige, september 2020

  9: LG F2DV707S2WS - Vaske/tørremaskine

  Hvorfor vælge LG F2DV707S2WS - Vaske/tørremaskine?

  LG F2DV707S2WS - Vaske/tørremaskine AI DD - smartere vask og 18% mere skånsom mod tøjet Baseret på mange detaljer fra forskellige vaskemønstre vælger AI DD de bedste og blideste tromlebevægelser for tøjet. Vask og tørring i samme maskine - kombin

  10: LG tørretumbler RV5DN1004

  LG tørretumbler RV5DN1004

  Hvorfor vælge LG tørretumbler RV5DN1004?

  LG tørretumbleren RV5DN1004 har en kapacitet på 10 kg, flere smarte programmer, mulighed for udsat start, smart betjening med LG SmartThinQ, samt varmepumpeteknologi, der sikrer en energieffektiv tørring.

  11: LG vaskemaskine/tørretumbler CM20T5S2E

  LG vaskemaskine/tørretumbler CM20T5S2E

  Hvorfor vælge LG vaskemaskine/tørretumbler CM20T5S2E?

  Denne LG vaskemaskine/tørretumbler CM20T5S2E har 8 kg kapacitet og 5 kg tørrekapacitet samt en innovativ Direct Drive motor, så enheden klarer vasketøjet.

  12: LG vaskemaskine/tørretumbler CV74J7S2QA

  LG vaskemaskine/tørretumbler CV74J7S2QA

  Hvorfor vælge LG vaskemaskine/tørretumbler CV74J7S2QA?

  Bliv færdig med din vaskerutine på et øjeblik med denne LG vaskemaskine/tørretumbler CV74J7S2QA. Den har en generøs 10,5 kg vaskemaskine, en 7 kg tørretumbler, 1.400 omdrejninger, AutoDose- og TurboWash-funktion, samt LG SmartThinQ-app.

  13: LG vaskemaskine/tørretumbler CV92T5S2SQE

  LG vaskemaskine/tørretumbler CV92T5S2SQE

  Hvorfor vælge LG vaskemaskine/tørretumbler CV92T5S2SQE?

  Med denne LG vaskemaskine/tørretumbler CV92T5S2SQE vil dit vasketøj blive ordnet på et øjeblik takket være denne store 8,5 kg vaskemaskine med 5 kg tørrekapacitet og 1.200 omdrejninger/minut.

  Andre mærker af tørretumblere

  På vores liste her har vi samlet de LG bedste tørretumblere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige tørretumbler til dine behov:

  Den foretrukne måde at tørre tøj på

  I vore dage er det de færreste, som har tid til at vente på, at deres tøj bliver tørt på tørresnoren. Samtidig er det med til at øge fugten i din bolig, hvis du tørrer tøj på et tørrestativ indendørs.

  Derfor er det i dag mere reglen end undtagelsen, at du smider tøjet i tørretumbleren, så snart din vask er færdig.

  Hvilken tørretumbler skal du vælge?

  Når du skal vælge tørretumbler, er der først og fremmest tre parametre, du skal holde øje med:

  Elforbruget skal være så lavt som muligt

  Tørretumbleren har altid været udskældt for sit høje elforbrug. Men selv om den stadig hører til i den dyrere ende rent energimæssigt, har ny teknologi gjort tørretumbleren billigere i drift.

  Derfor bør du gå efter en tørretumbler med så godt et energimærke som muligt. Her skal du være opmærksom på, at der blev indført nye energimærker i marts 2021. Derfor finder du ikke længere tørretumblere i energiklasse A med plusser efter.

  I stedet er disse placeret i energiklasserne B, C og D, og energiklasse A er reserveret til fremtidige, endnu mere energiøkonomiske tørretumblere.

  Teknologien har stor betydning for elforbrug og betjening

  Vil du have den mest energivenlige tørretumbler, skal du vælge en med varmepumpe. Her udnyttes restvarmen fra det kondenserede vand til at tørre tøjet. Læs mere om denne type tørretumbler senere.

  Samtidig giver WiFi-tilslutning af tørretumbleren mulighed for både at styre den med en app fra mobiltelefonen, eller med stemmen fra hjemmets digitale assistent.

  Kapaciteten skal matche din vaskemaskine

  En tredje vigtig parameter er tørretumblerens kapacitet. Her er det smartest, hvis kapaciteten på tørretumbleren som minimum matcher eller overstiger din vaskemaskines kapacitet.

  Du kan selvfølgelig også vælge en kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Her har LG – som en af de få producenter – flere forskellige bud på programmet. Det vender vi også tilbage til.

  Historien om LG

  Der kan være mange gode grunde til, at du har forelsket dig i en LG-tørretumbler.

  Typisk er det fordi, du allerede ejer og har haft gode oplevelser med en eller flere andre LG-hvidevarer, eller var fan af deres smartphones, som de producerede helt frem til 2021.

  Men ved du egentlig, hvad LG står for?

  Historien er den, at firmaet oprindelig blev grundlagt i 1958 under navnet GoldStar. De var kendt for deres billige radioer, tv-apparater og hvidevarer i høj kvalitet – og går du bare små 20 år tilbage, stod der mange GoldStar-computerskærme på skrivebordene rundt om i verden.

  På et tidspunkt vælger GoldStar imidlertid at fusionere med en anden koreansk elektronikproducent ved navn Lucky. Efter at have kørt videre med deres respektive navne i nogle år, endte de med at skabe et nyt, fælles firmanavn ved at tage begyndelsesbogstaverne fra hvert af de gamle firmaer, og slet og ret kalde sig LG.

  Kondenstørretumblere fra LG

  I dag er kondenstørretumblere den mest almindelige form for tørretumbler, der findes. De var ret geniale, da de kom frem, fordi du tidligere skulle slå hul gennem ydermuren, for at føre udluftningen fra tørretumbleren udenfor.

  Det slap du for ved at vælge en kondenstørretumbler. Her kondenseres vandet i tørreluften, og løber enten ud i afløbet eller opsamles i en beholder. Beholderen skal så tømmes regelmæssigt. Men er du smart, gemmer du vandet, og bruger det til at pudse vinduer med, eller gemmer det til dit husvandværk.

  Men selv om en stor del af fugten fra det våde tøj bliver kondenseret i kondenstørretumbleren, slipper der stadig meget fugt ud i lokalet. Derfor er du nødt til at sørge for udluftning, når tørretumbleren kører. Ellers risikerer du at du få fugt-, mug- og skimmelproblemer i det lokale, hvor tørretumbleren står.

  LG har flere kondenstørretumblere i deres modelprogram. Her hører de til blandt de billigere mærker, selv om kvaliteten er i top og strømforbruget lavt.

  LG-tørretumbler med varmepumpe

  Det laveste energiforbrug får du ved at vælge en tørretumbler med varmepumpe. Her genanvendes restvarmen fra det kondenserede vand til at tørre tøjet med. Det giver et lavt energiforbrug og en lavere tørretemperatur. Derfor er en tørretumbler med varmepumpe også mere skånsom ved tøjet.

  Her har LG flere bud på tørretumblere med varmepumpe. De er noget dyrere end en kondenstørretumbler. Men merprisen har hurtigt tjent sig ind ved et væsentligt lavere elforbrug – og en besparelse på tøjbudgettet.

  Kombineret vaskemaskine og tørretumbler fra LG

  Kombinerede vaskemaskiner og tørretumblere er et af de områder, LG har flere bud på. Det er smart, fordi du sparer både plads og besvær med at flytte tøjet fra vaskemaskine og til tørretumbler, og så kan du nøjes med at have installation af vaskemaskinen en enkelt gang.

  Men går f.eks. vaskedelen i stykker, mister du også din tørretumbler. Til gengæld er løsningen billigere end to separate maskiner. Så det er måske ikke så tosset endda.

  Tørretumbler med app- og stemmestyring fra LG

  Vil du have nemmere ved at betjene og holde øje med din LG-tørretumbler, kan du overveje en af de modeller, der er udstyret med tilslutning til hjemmets WiFi-netværk.

  Det gør det muligt at fjernstyre og overvåge tørretumbleren over distancen med enten en tilhørende app eller stemmestyring med din personlige assistent.

  Find din LG-tørretumbler her!

  Nu er du klædt på til at finde din nye LG-tørretumbler. Så rul op til toppen af siden, find den LG-tørretumbler, der passer til dig, og bestil den hos den billigste webshop ved at klikke på Se hos forhandler-knappen.

  Så er du sikker på, altid at få din LG-tørretumbler til den laveste pris!

   

   

  Indholdsfortegnelse
  Til Top