Bedste LG Tørretumbler: Se top 9 (opdateret maj 2022)

Tørretumbler.dk » Alle guides » Tørretumbler » LG Tørretumbler

Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde LG tørretumbler. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle LG tørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af LG K0RV908N1W9 Tørretumbler

1: LG K0RV908N1W9 Tørretumbler

Tilbud: Kun 10149.00 9999.00 hos HvidevareShoppen.dk. Spar 150 kr. / 1 %

LG Tørretumbler model nr. K0RV908N1W9Specifikationer:8 kg. kapacitetEnergiklasse A+++DUAL Inverter Heat Pump„¢Eco Hybrid„¢ – Spar Energi og TidAllergiprogramAuto Rensende Kondensator – Vedligeholder Energi og TørreevneVendbar dørThinQ„¢ med Wi-FiDenne… læs mere hos HvidevareShoppen.dk >>

Billede af LG vaskemaskine/tørretumbler CM20T5S2E

2: LG vaskemaskine/tørretumbler CM20T5S2E

Bedste pris: 3444.00 hos Elgiganten

Denne LG vaskemaskine/tørretumbler CM20T5S2E har 8 kg kapacitet og 5 kg tørrekapacitet samt en innovativ Direct Drive motor, så enheden klarer vasketøjet…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af LG kombineret vaskemaskine/tørretumbler F2DV707S2WS

3: LG kombineret vaskemaskine/tørretumbler F2DV707S2WS

Bedste pris: 3699.00 hos Elgiganten

Denne LG kombinerede vaskemaskine/tørretumbler F2DV707S2WS giver dit tøj en fremragende behandling. Den har en kapacitet på 7 kg til vask og 5 k til tørring, et praktisk, slankt design med TurboWash-teknologi samt integreret wi-fi-forbindelse…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af LG vaskemaskine/tørretumbler CV90V7S2QA

4: LG vaskemaskine/tørretumbler CV90V7S2QA

Bedste pris: 5999.00 hos Elgiganten

Med denne LG vaskemaskine/tørretumbler rengøres dit tøj hurtigt og nemt. Vaskemaskinen har en kapacitet på 9kg, tørretumbleren har en kapacitet på 6 kg, og kombienheden indeholder TurboWash-teknologi, AutoDos system og har wi-fi forbindelse…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af LG tørretumbler FDRC308N0W9

5: LG tørretumbler FDRC308N0W9

Bedste pris: 3999.00 hos Elgiganten

Mere effektiv tørring af dit vasketøj med LG tørretumbleren FDRC308N0W9. Den er udstyret med wi-fi og stemmebetjening, så du kan betjene tørringsprocessen fra din sofa…. læs mere hos Elgiganten >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 24. maj:

Billede af LG tørretumbler FDRC308N2W9 *Godt køb 2020

6: LG tørretumbler FDRC308N2W9 *Godt køb 2020

Bedste pris: 6999.00 hos Elgiganten

Tør dit vasketøj effektivt med LG FDRC308N2W9. Den har wi-fi og stemmestyring, så du kan styre tørreprocessen fra sofaen. Tilpas cyklussen til dine daglige opgaver med udsat start-funktionen. *Godt køb i Råd & Rön i Sverige, september 2020… læs mere hos Elgiganten >>

Billede af LG Signature vaskemaskine/tørretumbler LSWD100E (hvid)

7: LG Signature vaskemaskine/tørretumbler LSWD100E (hvid)

Bedste pris: 21999.00 hos Elgiganten

Få dit tøj vasket og tørret hurtigt og effektivt med LG vaskemaskine/tørretumbler LSWD100E, der har stor vaske- og tørrekapacitet, udsat start-funktion og 18 programmer, herunder TurboWash…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af LG vaskemaskine/tørretumbler CV92T5S2SQE

8: LG vaskemaskine/tørretumbler CV92T5S2SQE

Bedste pris: 6499.00 hos Elgiganten

Med denne LG vaskemaskine/tørretumbler CV92T5S2SQE vil dit vasketøj blive ordnet på et øjeblik takket være denne store 8,5 kg vaskemaskine med 5 kg tørrekapacitet og 1.200 omdrejninger/minut…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af LG vaskemaskine/tørretumbler CV50T6S2E

9: LG vaskemaskine/tørretumbler CV50T6S2E

Bedste pris: 5999.00 hos Elgiganten

Spar plads i dit hjem med denne LG vaskemaskine/tørretumbler CV50T6S2E. Den har en god kapacitet på 8/6 kg og 1.400 rpm. Kombimaskinen er udstyret med en Direct Drive motor og Premium Steam-tekologi, som sikrer ekstra rent tøj…. læs mere hos Elgiganten >>

Dyreste LG Tørretumbler på listen er LG Signature vaskemaskine/tørretumbler LSWD100E (hvid) fra Elgiganten med en pris på 21999.00. Billigste udvalgte Tørretumbler er LG vaskemaskine/tørretumbler CM20T5S2E som du kan købe for 3444.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 18555 kr. – de 9 LG Tørretumbler vi har fundet koster i gennemsnit 7626.22 kr.
Ovenstående LG Tørretumbler data og priser er hentet fra 3 butikker (HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, Elgiganten). Alle LG Tørretumbler tilbud er opdateret i dag 24-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Tørretumbler blandt de 9 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tørretumbler:

Den foretrukne måde at tørre tøj på

I vore dage er det de færreste, som har tid til at vente på, at deres tøj bliver tørt på tørresnoren. Samtidig er det med til at øge fugten i din bolig, hvis du tørrer tøj på et tørrestativ indendørs.

Derfor er det i dag mere reglen end undtagelsen, at du smider tøjet i tørretumbleren, så snart din vask er færdig.

Hvilken tørretumbler skal du vælge?

Når du skal vælge tørretumbler, er der først og fremmest tre parametre, du skal holde øje med:

  • El-forbruget
  • Teknologien
  • Kapaciteten

Elforbruget skal være så lavt som muligt

Tørretumbleren har altid været udskældt for sit høje elforbrug. Men selv om den stadig hører til i den dyrere ende rent energimæssigt, har ny teknologi gjort tørretumbleren billigere i drift.

Derfor bør du gå efter en tørretumbler med så godt et energimærke som muligt. Her skal du være opmærksom på, at der blev indført nye energimærker i marts 2021. Derfor finder du ikke længere tørretumblere i energiklasse A med plusser efter.

I stedet er disse placeret i energiklasserne B, C og D, og energiklasse A er reserveret til fremtidige, endnu mere energiøkonomiske tørretumblere.

Teknologien har stor betydning for elforbrug og betjening

Vil du have den mest energivenlige tørretumbler, skal du vælge en med varmepumpe. Her udnyttes restvarmen fra det kondenserede vand til at tørre tøjet. Læs mere om denne type tørretumbler senere.

Samtidig giver WiFi-tilslutning af tørretumbleren mulighed for både at styre den med en app fra mobiltelefonen, eller med stemmen fra hjemmets digitale assistent.

Kapaciteten skal matche din vaskemaskine

En tredje vigtig parameter er tørretumblerens kapacitet. Her er det smartest, hvis kapaciteten på tørretumbleren som minimum matcher eller overstiger din vaskemaskines kapacitet.

Du kan selvfølgelig også vælge en kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Her har LG – som en af de få producenter – flere forskellige bud på programmet. Det vender vi også tilbage til.

Historien om LG

Der kan være mange gode grunde til, at du har forelsket dig i en LG-tørretumbler.

Typisk er det fordi, du allerede ejer og har haft gode oplevelser med en eller flere andre LG-hvidevarer, eller var fan af deres smartphones, som de producerede helt frem til 2021.

Men ved du egentlig, hvad LG står for?

Historien er den, at firmaet oprindelig blev grundlagt i 1958 under navnet GoldStar. De var kendt for deres billige radioer, tv-apparater og hvidevarer i høj kvalitet – og går du bare små 20 år tilbage, stod der mange GoldStar-computerskærme på skrivebordene rundt om i verden.

På et tidspunkt vælger GoldStar imidlertid at fusionere med en anden koreansk elektronikproducent ved navn Lucky. Efter at have kørt videre med deres respektive navne i nogle år, endte de med at skabe et nyt, fælles firmanavn ved at tage begyndelsesbogstaverne fra hvert af de gamle firmaer, og slet og ret kalde sig LG.

Kondenstørretumblere fra LG

I dag er kondenstørretumblere den mest almindelige form for tørretumbler, der findes. De var ret geniale, da de kom frem, fordi du tidligere skulle slå hul gennem ydermuren, for at føre udluftningen fra tørretumbleren udenfor.

Det slap du for ved at vælge en kondenstørretumbler. Her kondenseres vandet i tørreluften, og løber enten ud i afløbet eller opsamles i en beholder. Beholderen skal så tømmes regelmæssigt. Men er du smart, gemmer du vandet, og bruger det til at pudse vinduer med, eller gemmer det til dit husvandværk.

Men selv om en stor del af fugten fra det våde tøj bliver kondenseret i kondenstørretumbleren, slipper der stadig meget fugt ud i lokalet. Derfor er du nødt til at sørge for udluftning, når tørretumbleren kører. Ellers risikerer du at du få fugt-, mug- og skimmelproblemer i det lokale, hvor tørretumbleren står.

LG har flere kondenstørretumblere i deres modelprogram. Her hører de til blandt de billigere mærker, selv om kvaliteten er i top og strømforbruget lavt.

LG-tørretumbler med varmepumpe

Det laveste energiforbrug får du ved at vælge en tørretumbler med varmepumpe. Her genanvendes restvarmen fra det kondenserede vand til at tørre tøjet med. Det giver et lavt energiforbrug og en lavere tørretemperatur. Derfor er en tørretumbler med varmepumpe også mere skånsom ved tøjet.

Her har LG flere bud på tørretumblere med varmepumpe. De er noget dyrere end en kondenstørretumbler. Men merprisen har hurtigt tjent sig ind ved et væsentligt lavere elforbrug – og en besparelse på tøjbudgettet.

Kombineret vaskemaskine og tørretumbler fra LG

Kombinerede vaskemaskiner og tørretumblere er et af de områder, LG har flere bud på. Det er smart, fordi du sparer både plads og besvær med at flytte tøjet fra vaskemaskine og til tørretumbler, og så kan du nøjes med at have installation af vaskemaskinen en enkelt gang.

Men går f.eks. vaskedelen i stykker, mister du også din tørretumbler. Til gengæld er løsningen billigere end to separate maskiner. Så det er måske ikke så tosset endda.

Tørretumbler med app- og stemmestyring fra LG

Vil du have nemmere ved at betjene og holde øje med din LG-tørretumbler, kan du overveje en af de modeller, der er udstyret med tilslutning til hjemmets WiFi-netværk.

Det gør det muligt at fjernstyre og overvåge tørretumbleren over distancen med enten en tilhørende app eller stemmestyring med din personlige assistent.

Find din LG-tørretumbler her!

Nu er du klædt på til at finde din nye LG-tørretumbler. Så rul op til toppen af siden, find den LG-tørretumbler, der passer til dig, og bestil den hos den billigste webshop ved at klikke på Se hos forhandler-knappen.

Så er du sikker på, altid at få din LG-tørretumbler til den laveste pris!

 

 

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Tørretumbler.dk

Mere med LG:

Er du vild med LG, men Tørretumbler var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra LG: