Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde Miele tørretumbler. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Miele tørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Miele PT7137WP Tørretumbler industri

 • Dagens pris: 21995,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 26995,-, nu kun 21995,-.
  Du sparer 5000 kr. / 18 %
 • Fundet hos HvidevareShoppen.dk
 • Mærke: Miele

Vores første anbefaling er “Miele PT7137WP Tørretumbler industri” som lige nu er på tilbud hos HvidevareShoppen.dk.

Her er prisen sat ned med 18 % og kan altså fås for kun 21995,- – en besparelse på 5000 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Miele – PT7137WP – Tørretumbler industriRing for nærmere aftale ang.
levering.
Miele PT7137WP Tørretumbler Industri Tørretumbler 6,5 kg med varmepumpe-teknologi PROFITRONIC L VARIO styring Skånsom tørring i SoftCare-tromle TØR PerfectDry restfugtighedsmål…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

2: Miele T1 Active tørretumbler TSA223WPNDS

 • Dagens pris: 3999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Miele

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe Miele T1 Active tørretumbler TSA223WPNDS til kun 3999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Miele T1 Active tørretumbleren er en fritstående tørretumbler med funktioner som eco dry-teknologi, FragranceDos til valg af dufte, en T1-varmepumpe, en skærm med nem betjening samt en tørrekapacitet på 7 kg….

Se hos Elgiganten ❯❯

3: Miele tørretumbler TEC374WPNDS

 • Dagens pris: 10299,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Miele

Næste anbefaling er “Miele tørretumbler TEC374WPNDS”.

Dagens bedste tilbud på “Miele tørretumbler TEC374WPNDS” har vi fundet hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 10299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Reducer husholdningsomkostningerne med denne energibesparende Miele tørretumbler TEC374WPNDS.
Oplev exceptionelle tørreresultater med PerfectDry, EcoDry og FragranceDos.
Med [email protected] kan du derudover nemt fjernstyre din tørretumbler….

Se hos Elgiganten ❯❯

4: Miele tørretumbler TCR790WPNER

 • Dagens pris: 21255,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Miele

Produkt nummer 4 på vores “Miele tørretumbler-liste” er Miele tørretumbler TCR790WPNER som du lige nu kan købe for 21255,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Miele tørretumbleren TCR790WPNER kan tørre hele familiens tøj på én gang, takket være den rummelige 9 kg kapacitet.
Den har derudover energibesparende varmepumpeteknologi, SteamFinish, DryCare 40, samt Miele @home-appen, der sikrer en nem betjening….

Se hos Elgiganten ❯❯

5: Miele T1 Passion tørretumbler TWV780WPNER

 • Dagens pris: 20999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Miele

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Miele T1 Passion tørretumbler TWV780WPNER har en stemmestyringskapacitet med Amazon Alexa samt en tørringskapacitet på 9 kg med varmevekslerteknologi, et indvendig tromlelys og et støjniveau på 62dB….

Se hos Elgiganten ❯❯

6: Miele tørretumbler TEC575WPNDS

 • Dagens pris: 5555,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Miele

Sidste produkt på vores liste er Miele tørretumbler TEC575WPNDS som vi har fundet til 5555,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Tør dit tøj med denne Miele tørretumbler TEC575WPNDS.
Den energibesparende tørretumbler har varmepumpe-teknologi, en rummelig kapacitet på 8 kg og nyttige funktioner som EcoSpeed, EcoDry og FragranceDos….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Miele tørretumbler i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Miele tørretumbler:

Dyreste Miele Tørretumbler på listen er Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM fra Elgiganten med en pris på 22895.00. Billigste udvalgte Tørretumbler er Miele T1 Active tørretumbler TSA223WPNDS som du kan købe for 3999.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 18896 kr.
Ovenstående Miele Tørretumbler data og priser er hentet fra 2 butikker (HvidevareShoppen.dk, Elgiganten). Alle Miele Tørretumbler tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Tørretumbler blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tørretumbler:

Købsguide til Miele tørretumbler

Miele står bag hårde hvidevarer af høj kvalitet med attraktive funktioner, og derfor er du allerede godt på vej mod et fremragende køb, hvis du overvejer at investere i en Miele tørretumbler.

Men hvilke overvejelser bør du gøre dig, inden du foretager dit køb? Det kan du blive klogere på i denne guide, hvor vi giver dig svar på de vigtigste spørgsmål, så du kan være helt sikker på at være godt klædt på til at tage det rigtige valg.

Skal jeg vælge en tørretumbler med kondens eller varmepumpe?

Miele tørretumblere fås i to forskellige varianter, nemlig kondens og varmepumpe.

 • En model med varmepumpe skiller sig af med maskinens overskydende fugt gennem et afløb, så fugten ikke påvirker rummet, maskinen står i.
 • Med en kondenstumbler ender luften i rummet, maskinen står i, hvilket kan resultere i en temperaturstigning i det pågældende rum.

  Dog renses luften inden den frigives, hvilket betyder, at det ikke er fugtig luft, der lukkes ud i rummet.

Skal jeg vælge en maskine med eller uden vandbeholder?

Vælger du en Miele tørretumbler uden vandbeholder, bliver vandet fra tøjet sendt ud af maskinen på en anden måde, eksempelvis gennem et afløb.

Ved tumblere med vandbeholdere samles dette vand i en beholder, som du typisk selv tømmer. En kondenstørretumbler kommer oftest med en beholder, der ligeledes opbevarer vandet fra filtret. Ved begge varianter får du mulighed for at tørre dit tøj i præcis det omfang, du har lyst til — uanset om tøjet skal være strygeklart eller ekstra tørt og klar til at hænge på plads i skabet.

Hvilke smarte funktioner skal jeg holde øje med?

I Danmark er vandet for det meste hårdt, hvilket påvirker den ønskede tørhedsgrad. Mange Miele tørretumblere har en indbygget funktion ved navn Perfect Dry-system, som du kan holde øje med, hvis du vil have en maskine, der registrerer kalkindholdet i vandet og derudfra giver dit tøj den ønskede tørhedsgrad. Ønsker du en Miele tørretumbler med et lavt energiforbrug, så bør du holde øje med de modeller, der er mærket EcoComfort. Her er der tale om de såkaldte varmepumpetumblere, der genbruger og opvarmer den samme luft om og om igen, hvilket i sidste ende betyder en mere energieffektiv maskine, som både skåner miljøet og din pengepung.

Ønsker du et krølfrit resultat, kan du desuden gå efter en Miele tørretumbler med SoftCare-tromle. Her bliver tøjet ført højere op i tromlen hvilket betyder, at det bliver varmet igennem.

Samtidigt føres tøjet nænsomt rundt, så du undgår et krøllet resultat.

Kunne du tænke dig en maskine med pin-kode på, så andre ikke kan bruge den, så findes der også en model med denne egenskab.

Hvilken energiklasse skal jeg gå efter?

Du kan finde modeller med mange forskellige energimærker.

I nogle tilfælde kan det, som med de fleste produkter, være lidt dyrere at investere i en energivenlig model. Til gengæld vil en tørretumbler i energiklasse A eller derover sørge for, at du både sparer penge i drift og gør en forskel for miljøet.