Bedste Miele Tørretumbler: Se top 9 (opdateret maj 2022)

Tørretumbler.dk » Alle guides » Tørretumbler » Miele Tørretumbler

Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde Miele tørretumbler. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Miele tørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Miele PT7137WP Tørretumbler industri

1: Miele PT7137WP Tørretumbler industri

Bedste pris: 24995.00 hos Kai Berntsen ApS

Miele – PT7137WP – Tørretumbler industriRing for nærmere aftale ang. levering. Miele PT7137WP Tørretumbler Industri Tørretumbler 6,5 kg med varmepumpe-teknologi PROFITRONIC L VARIO styring Skånsom tørring i SoftCare-tromle TØR PerfectDry restfugtighedsmål… læs mere hos Kai Berntsen ApS >>

Billede af Miele tørretumbler TED275WPNDS

2: Miele tørretumbler TED275WPNDS

Bedste pris: 9695.00 hos Elgiganten

Miele tørretumbleren TED275WPNDS med varmepumpeteknologi sikrer dig effektiv drift og perfekt tørring, takket være praktiske funktioner såsom EcoDry, PerfectDry, DirectSensor og FragranceDos…. læs mere hos Elgiganten >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 24. maj:

Billede af Miele T1 tørretumbler TEC235WPNDS (hvid)

3: Miele T1 tørretumbler TEC235WPNDS (hvid)

Bedste pris: 8795.00 hos Elgiganten

Miele T1 tørretumbleren TEC235WPNDS er en yderst effektiv tørretumbler med kapacitet på 8 kg og indeholder funktioner som EcoDry-teknologi, FragranceDos til valg af dufte, en varmepumpe samt en direkte sensorskærm…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af Miele tørretumbler TCR790WPNER

4: Miele tørretumbler TCR790WPNER

Bedste pris: 19595.00 hos Elgiganten

Miele tørretumbleren TCR790WPNER kan tørre hele familiens tøj på én gang, takket være den rummelige 9 kg kapacitet. Den har derudover energibesparende varmepumpeteknologi, SteamFinish, DryCare 40, samt Miele @home-appen, der sikrer en nem betjening…. læs mere hos Elgiganten >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 24. maj:

Billede af Miele tørretumbler TEC575WPNDS

5: Miele tørretumbler TEC575WPNDS

Bedste pris: 7777.00 hos Elgiganten

Tør dit tøj med denne Miele tørretumbler TEC575WPNDS. Den energibesparende tørretumbler har varmepumpe-teknologi, en rummelig kapacitet på 8 kg og nyttige funktioner som EcoSpeed, EcoDry og FragranceDos…. læs mere hos Elgiganten >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 24. maj:

Billede af Miele tørretumbler TEF775WPNDS

6: Miele tørretumbler TEF775WPNDS

Bedste pris: 10895.00 hos Elgiganten

Denne Miele tørretumbler TEF775WPNDS har kapacitet på 8 kg. og bruger varmepumpeteknologi, der giver energieffektiv tørring. Den har mange programmer, udsat start-funktion, EcoSpeed, EcoDry-teknologi og [email protected], for avanceret betjening…. læs mere hos Elgiganten >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 24. maj:

Billede af Miele T1 Active tørretumbler TSA223WPNDS (hvid)

7: Miele T1 Active tørretumbler TSA223WPNDS (hvid)

Bedste pris: 5999.00 hos Elgiganten

Miele T1 Active tørretumbleren er en fritstående tørretumbler med funktioner som eco dry-teknologi, FragranceDos til valg af dufte, en T1-varmepumpe, en skærm med nem betjening samt en tørrekapacitet på 7 kg…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af Miele T1 Passion tørretumbler TWV780WPNER (hvid)

8: Miele T1 Passion tørretumbler TWV780WPNER (hvid)

Bedste pris: 20699.00 hos Elgiganten

Denne Miele T1 Passion tørretumbler TWV780WPNER har en stemmestyringskapacitet med Amazon Alexa samt en tørringskapacitet på 9 kg med varmevekslerteknologi, et indvendig tromlelys og et støjniveau på 62dB…. læs mere hos Elgiganten >>

Billede af Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM

9: Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM

Bedste pris: 19999.00 hos Elgiganten

Få tilpasset pleje af dit vasketøj med denne Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM, der har et smart TwinDos-system, QuickPower-mulighed, CapDosing-teknologi, generøs kapacitet og let fjernkontrol med en [email protected] app til din smartphone…. læs mere hos Elgiganten >>

Dyreste Miele Tørretumbler på listen er Miele PT7137WP Tørretumbler industri fra Kai Berntsen ApS med en pris på 24995.00. Billigste udvalgte Tørretumbler er Miele T1 Active tørretumbler TSA223WPNDS (hvid) som du kan købe for 5999.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 18996 kr. – de 9 Miele Tørretumbler vi har fundet koster i gennemsnit 14272.11 kr.
Ovenstående Miele Tørretumbler data og priser er hentet fra 3 butikker (Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk, Elgiganten). Alle Miele Tørretumbler tilbud er opdateret i dag 24-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Tørretumbler blandt de 9 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tørretumbler:

Købsguide til Miele tørretumbler

Miele står bag hårde hvidevarer af høj kvalitet med attraktive funktioner, og derfor er du allerede godt på vej mod et fremragende køb, hvis du overvejer at investere i en Miele tørretumbler.

Men hvilke overvejelser bør du gøre dig, inden du foretager dit køb? Det kan du blive klogere på i denne guide, hvor vi giver dig svar på de vigtigste spørgsmål, så du kan være helt sikker på at være godt klædt på til at tage det rigtige valg.

Skal jeg vælge en tørretumbler med kondens eller varmepumpe?

Miele tørretumblere fås i to forskellige varianter, nemlig kondens og varmepumpe.

  • En model med varmepumpe skiller sig af med maskinens overskydende fugt gennem et afløb, så fugten ikke påvirker rummet, maskinen står i.
  • Med en kondenstumbler ender luften i rummet, maskinen står i, hvilket kan resultere i en temperaturstigning i det pågældende rum.

    Dog renses luften inden den frigives, hvilket betyder, at det ikke er fugtig luft, der lukkes ud i rummet.

Skal jeg vælge en maskine med eller uden vandbeholder?

Vælger du en Miele tørretumbler uden vandbeholder, bliver vandet fra tøjet sendt ud af maskinen på en anden måde, eksempelvis gennem et afløb.

Ved tumblere med vandbeholdere samles dette vand i en beholder, som du typisk selv tømmer. En kondenstørretumbler kommer oftest med en beholder, der ligeledes opbevarer vandet fra filtret. Ved begge varianter får du mulighed for at tørre dit tøj i præcis det omfang, du har lyst til — uanset om tøjet skal være strygeklart eller ekstra tørt og klar til at hænge på plads i skabet.

Hvilke smarte funktioner skal jeg holde øje med?

I Danmark er vandet for det meste hårdt, hvilket påvirker den ønskede tørhedsgrad. Mange Miele tørretumblere har en indbygget funktion ved navn Perfect Dry-system, som du kan holde øje med, hvis du vil have en maskine, der registrerer kalkindholdet i vandet og derudfra giver dit tøj den ønskede tørhedsgrad. Ønsker du en Miele tørretumbler med et lavt energiforbrug, så bør du holde øje med de modeller, der er mærket EcoComfort. Her er der tale om de såkaldte varmepumpetumblere, der genbruger og opvarmer den samme luft om og om igen, hvilket i sidste ende betyder en mere energieffektiv maskine, som både skåner miljøet og din pengepung.

Ønsker du et krølfrit resultat, kan du desuden gå efter en Miele tørretumbler med SoftCare-tromle. Her bliver tøjet ført højere op i tromlen hvilket betyder, at det bliver varmet igennem.

Samtidigt føres tøjet nænsomt rundt, så du undgår et krøllet resultat.

Kunne du tænke dig en maskine med pin-kode på, så andre ikke kan bruge den, så findes der også en model med denne egenskab.

Hvilken energiklasse skal jeg gå efter?

Du kan finde modeller med mange forskellige energimærker.

I nogle tilfælde kan det, som med de fleste produkter, være lidt dyrere at investere i en energivenlig model. Til gengæld vil en tørretumbler i energiklasse A eller derover sørge for, at du både sparer penge i drift og gør en forskel for miljøet.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Tørretumbler.dk

Mere med Miele:

Er du vild med Miele, men Tørretumbler var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Miele: