Tørretumbler.dk: Find blandt 154 Produkter | 3 Kategorier | 12 Brands | 12 Forhandlere

Bedste Miele Tørretumbler: Se top 10

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde Miele tørretumblere. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 10 Miele tørretumblere

  De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Miele tørretumblere | ✅ Tørretumbler-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 10 bedste Miele tørretumblere

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Miele tørretumblere som du kan finde lige nu.

  1: Miele PT7137WP Tørretumbler industri

  Hvorfor vælge Miele PT7137WP Tørretumbler industri?

  Miele - PT7137WP - Tørretumbler industriRing for nærmere aftale ang. levering. Miele PT7137WP Tørretumbler Industri Tørretumbler 6,5 kg med varmepumpe-teknologi PROFITRONIC L VARIO styring Skånsom tørring i SoftCare-tromle TØR PerfectDry restfugtighedsmål

  2: Miele tørretumbler TEC374WPNDS

  Miele tørretumbler TEC374WPNDS

  Hvorfor vælge Miele tørretumbler TEC374WPNDS?

  Reducer husholdningsomkostningerne med denne energibesparende Miele tørretumbler TEC374WPNDS. Oplev exceptionelle tørreresultater med PerfectDry, EcoDry og FragranceDos. Med [email protected] kan du derudover nemt fjernstyre din tørretumbler.

  3: Miele vaskemaskine/tørretumbler WTI370WPMNDS

  Miele vaskemaskine/tørretumbler WTI370WPMNDS

  Hvorfor vælge Miele vaskemaskine/tørretumbler WTI370WPMNDS?

  Med denne Miele vaskemaskine/tørretumbler WTI370WPMNDS kan du have dit yndlingstøj klar på et øjeblik takket være den nyttige QuickPower-indstilling i kombination med praktiske funktioner som SteamCare, CapDosing og en smart-tilslutningsmulighed.

  4: Miele T1 Passion tørretumbler TWV780WPNER

  Miele T1 Passion tørretumbler TWV780WPNER

  Hvorfor vælge Miele T1 Passion tørretumbler TWV780WPNER?

  Denne Miele T1 Passion tørretumbler TWV780WPNER har en stemmestyringskapacitet med Amazon Alexa samt en tørringskapacitet på 9 kg med varmevekslerteknologi, et indvendig tromlelys og et støjniveau på 62dB.

  5: Miele T1 tørretumbler TEC235WPNDS

  Miele T1 tørretumbler TEC235WPNDS

  Hvorfor vælge Miele T1 tørretumbler TEC235WPNDS?

  Miele T1 tørretumbleren TEC235WPNDS er en yderst effektiv tørretumbler med kapacitet på 8 kg og indeholder funktioner som EcoDry-teknologi, FragranceDos til valg af dufte, en varmepumpe samt en direkte sensorskærm.

  6: Miele tørretumbler TEF775WPNDS

  Miele tørretumbler TEF775WPNDS

  Hvorfor vælge Miele tørretumbler TEF775WPNDS?

  Denne Miele tørretumbler TEF775WPNDS har kapacitet på 8 kg. og bruger varmepumpeteknologi, der giver energieffektiv tørring. Den har mange programmer, udsat start-funktion, EcoSpeed, EcoDry-teknologi og [email protected], for avanceret betjening.

  7: Miele tørretumbler TCR790WPNER

  Miele tørretumbler TCR790WPNER

  Hvorfor vælge Miele tørretumbler TCR790WPNER?

  Miele tørretumbleren TCR790WPNER kan tørre hele familiens tøj på én gang, takket være den rummelige 9 kg kapacitet. Den har derudover energibesparende varmepumpeteknologi, SteamFinish, DryCare 40, samt Miele @home-appen, der sikrer en nem betjening.

  8: Miele tørretumbler TEL795WPNDS

  Miele tørretumbler TEL795WPNDS

  Hvorfor vælge Miele tørretumbler TEL795WPNDS?

  Denne energibesparende Miele tørretumbler TEL795WPNDS kan tørre hele familiens tøj på én gang, takket være den rummelige 9 kg kapacitet. Den har derudover praktiske funktioner såsom varmepumpeteknologi, EcoSpeed, SteamFinish, DryCare 40.

  9: Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM

  Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM

  Hvorfor vælge Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM?

  Få tilpasset pleje af dit vasketøj med denne Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM, der har et smart TwinDos-system, QuickPower-mulighed, CapDosing-teknologi, generøs kapacitet og let fjernkontrol med en [email protected] app til din smartphone.

  10: Miele T1 Active tørretumbler TSA223WPNDS

  Miele T1 Active tørretumbler TSA223WPNDS

  Hvorfor vælge Miele T1 Active tørretumbler TSA223WPNDS?

  Miele T1 Active tørretumbleren er en fritstående tørretumbler med funktioner som eco dry-teknologi, FragranceDos til valg af dufte, en T1-varmepumpe, en skærm med nem betjening samt en tørrekapacitet på 7 kg.

  Andre mærker af tørretumblere

  På vores liste her har vi samlet de Miele bedste tørretumblere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige tørretumbler til dine behov:

  Købsguide til Miele tørretumbler

  Miele står bag hårde hvidevarer af høj kvalitet med attraktive funktioner, og derfor er du allerede godt på vej mod et fremragende køb, hvis du overvejer at investere i en Miele tørretumbler.

  Men hvilke overvejelser bør du gøre dig, inden du foretager dit køb? Det kan du blive klogere på i denne guide, hvor vi giver dig svar på de vigtigste spørgsmål, så du kan være helt sikker på at være godt klædt på til at tage det rigtige valg.

  Skal jeg vælge en tørretumbler med kondens eller varmepumpe?

  Miele tørretumblere fås i to forskellige varianter, nemlig kondens og varmepumpe.

  Skal jeg vælge en maskine med eller uden vandbeholder?

  Vælger du en Miele tørretumbler uden vandbeholder, bliver vandet fra tøjet sendt ud af maskinen på en anden måde, eksempelvis gennem et afløb.

  Ved tumblere med vandbeholdere samles dette vand i en beholder, som du typisk selv tømmer. En kondenstørretumbler kommer oftest med en beholder, der ligeledes opbevarer vandet fra filtret. Ved begge varianter får du mulighed for at tørre dit tøj i præcis det omfang, du har lyst til — uanset om tøjet skal være strygeklart eller ekstra tørt og klar til at hænge på plads i skabet.

  Hvilke smarte funktioner skal jeg holde øje med?

  I Danmark er vandet for det meste hårdt, hvilket påvirker den ønskede tørhedsgrad. Mange Miele tørretumblere har en indbygget funktion ved navn Perfect Dry-system, som du kan holde øje med, hvis du vil have en maskine, der registrerer kalkindholdet i vandet og derudfra giver dit tøj den ønskede tørhedsgrad. Ønsker du en Miele tørretumbler med et lavt energiforbrug, så bør du holde øje med de modeller, der er mærket EcoComfort. Her er der tale om de såkaldte varmepumpetumblere, der genbruger og opvarmer den samme luft om og om igen, hvilket i sidste ende betyder en mere energieffektiv maskine, som både skåner miljøet og din pengepung.

  Ønsker du et krølfrit resultat, kan du desuden gå efter en Miele tørretumbler med SoftCare-tromle. Her bliver tøjet ført højere op i tromlen hvilket betyder, at det bliver varmet igennem.

  Samtidigt føres tøjet nænsomt rundt, så du undgår et krøllet resultat.

  Kunne du tænke dig en maskine med pin-kode på, så andre ikke kan bruge den, så findes der også en model med denne egenskab.

  Hvilken energiklasse skal jeg gå efter?

  Du kan finde modeller med mange forskellige energimærker.

  I nogle tilfælde kan det, som med de fleste produkter, være lidt dyrere at investere i en energivenlig model. Til gengæld vil en tørretumbler i energiklasse A eller derover sørge for, at du både sparer penge i drift og gør en forskel for miljøet.

  Indholdsfortegnelse
  Til Top