Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde Samsung tørretumbler. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Samsung tørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD90T984ASH

 • Dagens pris: 8999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD90T984ASH” fås til 8999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD90T984ASH passer godt på dit tøj og forlænger dets levetid.
Enheden er udstyret med de smarte QuickDrive- og EcoBubble-teknologier….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Samsung DV5000T tørretumbler DV85TA020AE

 • Dagens pris: 6399,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe Samsung DV5000T tørretumbler DV85TA020AE til kun 6399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne højeffektive, fritstående Samsung DV5000T tørretumbler DV85TA020AE er udstyret med varmepumpeteknologi, stor kapacitet, Optimal Dry-system og mange programmer at vælge i mellem….

Se hos Elgiganten ❯❯

3: Samsung WD6300T vaskemaskine/tørretumbler WD95T634CBH

 • Dagens pris: 8999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Næste anbefaling er “Samsung WD6300T vaskemaskine/tørretumbler WD95T634CBH”.

Dagens bedste tilbud på “Samsung WD6300T vaskemaskine/tørretumbler WD95T634CBH” har vi fundet hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 8999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den innovative Samsung WD6300T vaskemaskine/tørretumbler WD95T634CBH har generøs kapacitet, smart AI-kontrol, AirWash funktion og en energieffektiv EcoBubble-teknologi….

Se hos Elgiganten ❯❯

4: Samsung DV8000T tørretumbler DV90T8240SH

 • Dagens pris: 4999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Produkt nummer 4 på vores “Samsung tørretumbler-liste” er Samsung DV8000T tørretumbler DV90T8240SH som du lige nu kan købe for 4999,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Samsung DV8000T tørretumbler DV90T8240SH er udstyret med varmepumpeteknologi, personligt tilpasset AI-styring, let betjening via SmartThings-appen samt mange programmer at vælge i mellem….

Se hos Elgiganten ❯❯

5: Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD95T534CBE

 • Dagens pris: 4999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Forhandlerens beskrivelse:
Få en praktisk hjælp derhjemme.
Samsung vaskemaskine/tørretumbleren WD95T534CBE har 9 kg vaske- og 6 kg tørrekapacitet, Ecobubble teknologi, praktisk AI kontrol og AutoDos funktion for at opnå gode resultater….

Se hos Elgiganten ❯❯

6: Samsung WD9500T vaskemaskine/tørretumbler WD95T954ASE

 • Dagens pris: 10999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Samsung WD9500T vaskemaskine/tørretumbler WD95T954ASE er en miljøvenlig enhed, der plejer dit tøj med QuickDrive og EcoBubble-teknologien, personlige indstillinger med AI-kontrol og nok kapacitet til masser af vasketøj….

Se hos Elgiganten ❯❯

7: Samsung DV5000T tørretumbler DV95TA040AE

 • Dagens pris: 6499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Forhandlerens beskrivelse:
Få helt tørt tøj med Samsung DV5000T tørretumbleren DV95TA040AE.
Den har stor kapacitet og er fyldt med moderne teknologier, eksempelvis varmepumpeteknologi og OptimalDry, for at sikre de bedst mulige resultater….

Se hos Elgiganten ❯❯

8: Samsung tørretumbler DV90BB5245AES4

 • Dagens pris: 8499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Sidste produkt på vores liste er Samsung tørretumbler DV90BB5245AES4 som vi har fundet til 8499,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Lad Samsung tørretumbleren DV90BB5245AES4 tage sig af dine tørrebehov.
Spar tid mere effektivt ved hjælp af varmepumpeteknologi, fjernbetjening og automatiske sensorer….

Se hos Elgiganten ❯❯

Dyreste Samsung Tørretumbler på listen er Samsung WD9500T vaskemaskine/tørretumbler WD95T954ASE fra Elgiganten med en pris på 10999.00. Billigste udvalgte Tørretumbler er Samsung DV8000T tørretumbler DV90T8240SH som du kan købe for 4999.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 6000 kr.
Ovenstående Samsung Tørretumbler data og priser er hentet fra 1 butikker (Elgiganten). Alle Samsung Tørretumbler tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Tørretumbler blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tørretumbler:

Den nemmeste måde at tørre dit tøj på

Der er langt mellem turen til tørresnoren i danske hjem. Hovedparten af de danske husholdninger har en tørretumbler, og bruger den flittigt.

Derfor er den blevet lige så uundværlig del af maskinparken i hjemmet som både vaskemaskinen og køleskabet.

Hvad skal du se efter, når du skal vælge en Samsung tørretumbler?

Koreanske Samsung er en af verdens største elektronikproducenter. Særligt kendt er deres smartphones med Android-styresystem.

Det er ikke for ingenting, at de bliver kaldt Android-verdenens svar på Apple. For teknologi, design og holdbarhed er helt i top. Og sådan er det også med Samsungs andre produkter – herunder både tv, computerskærme, vaskemaskiner – og tørretumblere.

Lige som alle andre tørretumbler-mærker, er der særligt tre ting, du skal holde øje med, når du vælger en Samsung-model:

 • Energimærkning
 • Kondenssystem
 • Tøjmængde

Samtidig kan det være en god ide at overveje at få hjælp til installation af en fagmand. Læs også: Installation af vaskemaskine priser & regler.

Vælg en Samsung tørretumbler med det bedste energimærke

Tørretumbleren er kendt som husstandens mest strømslugende hvidevare. Men det ry er det ved at være slut med, fordi ny varmepumpeteknologi har skåret toppen af energiforbruget på tørretumblerne.

Her er Samsung med helt i front – ikke overraskende, da de blandt meget andet også producerer luft til luft varmepumper. Ja, faktisk er en tapetafdamper vel næsten det eneste, du ikke kan få med Samsung-logo på.

Her skal du være opmærksom på, at der siden marts 2021 er blevet indført en ny energimærkning. Den har fjernet de gamle A-plus klasser, og anvender nu en skala fra A (bedste) og til G (dårligste).

Det betyder, at de Samsung tørretumblere som før lå i A, A+, A++ og A+++ i dag er at finde i energiklasserne B, C og D.

Til gengæld går der nok lidt tid, før vi ser en Samsung tørretumbler i energiklasse A. For i den nye energiklassificering er denne energiklasse reserveret til fremtidige, endnu mere energiøkonomiske tørretumblere og andre hvidevarer.

Valg af kondenssystem

I gamle dage kunne du vælge mellem en tørretumbler med aftræk til det fri eller med et kondenssystem. Det første krævede, at der skulle skæres hul i ydermuren, for at lede aftrækket udendørs.

Den klassiske kondenstørretumbler

Derfor blev kondenstørretumbleren hurtig populær. Så populær, at den har været stort set enerådende på markedet ind til for ganske nylig.

Kondenstørretumbleren fungerer ved, at fugten i den varme luft fra tørretumbleren kondenseres, inden luften blæses ud af maskinen. Derved fjernes en stor del af fugten i aftræksluften, og bliver så enten ledt ud i afløbet, eller opsamlet i en beholder i maskinen.

Aftræksluften er dog fortsat så fugtigt, at det anbefales, at du sørger for god udluftning, når du kører med tørretumbleren. Ellers risikerer du, at der opstår fugt-, mug- og skimmelproblemer i din bolig.

Opsamler du kondensvæsken i tørretumbleren, skal du også huske at tømme vandbeholderen regelmæssigt. Vandet kan dog med fordel anvendes til at pudse dine vinduer i. For opvarmningen har fjernet kalken, så vandet er blevet blødgjort.

Tørretumbler med varmepumpe-teknologi

I dag har den klassiske kondenstørretumbler fået en ”konkurrent” i form af tørretumblere med varmepumpe-teknologi. Her kondenseres fugten i aftræksluften fortsat. Men restvarmen i det kondenserede vand afgiver varme til tørringen af tøjet ved hjælp af en varmepumpe.

Det har skåret toppen af elregningen, så det koster væsentligt mindre at tørre tøj med en Samsung-tørretumbler med varmepumpe.

Samtidig foregår tørringen ved en meget lavere temperatur. Det giver en mere behagelig temperatur i det lokale, hvor tørretumbleren står. Dog anbefales det stadig, at du lufter godt ud, mens tumbleren kører.

Den lavere temperatur betyder desuden, at tørringen bliver mere skånsomt for tøjet. Det sikrer, at dit tøj slides mindre og holder længere, selv om du tørrer det lige så tit og længe i tørretumbleren, som du plejer.

Sørg for minimum samme kapacitet som vaskemaskinen

Den sidste parameter, som du skal være ekstra opmærksom på, er, hvor stor en tøjmængde tumbleren kan håndtere.

Her er det en god ide at vælge en tørretumbler med minimum samme kapacitet som din vaskemaskine. Og helst lidt mere. For fylder du tørretumbleren helt op, er den længere om at tørre tøjet – og derfor bruger du mere strøm på tørringen.

Andre parametre, du bør holde øje med

Tørrer du tit tøj sent på aftenen, eller kører tumbleren ofte til ud på natten?

Så er det en god ide at se dig om efter en tørretumbler med et lavt støjniveau – og sørge for at placere den lagt fra jeres soveværelser.

Det kan også være en god ide at anskaffe en Samsung tørretumbler med WiFi-tilslutning. Det gør det muligt at styre tørretumbleren og andre Samsung hvidevarer fra en særlig app. Her kan du både starte, stoppe og overvåge driften over distancen.

Endelig giver WiFi-tilslutningen også mulighed for, at du kan starte og stoppe tørretumbleren ved at sige en kommando til husstandens digitale assistent.

Find din nye Samsung tørretumbler her

Nu er du bedre klædt på til at finde din nye Samsung tørretumbler. Så rul tilbage til oversigten øverst på siden, og klik dig ind på den tumbler fra Samsung, der passer bedst til jer.

Vi finder automatisk den billigste forhandler. Så er du altid sikker på at gøre en god handel, når du bruger Tørretumbler.dk.