Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde Samsung tørretumbler. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Samsung tørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Samsung tørretumbler DV95T5240AE

 • Dagens pris: 7499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “Samsung tørretumbler DV95T5240AE” fås til 7499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med Samsung tørretumbleren DV95T5240AE kan dit tøj blive friskt og skånsomt tørret takket være Optimal Dry systemet, let brug af maskinen med SmartThings og Auto Cycle Link som gør at vask og tør kan kommunikere….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Samsung tørretumbler DV16T8520BW/EE

 • Dagens pris: 14999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe Samsung tørretumbler DV16T8520BW/EE til kun 14999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Samsung tørretumbleren DV16T8520BW/EE med en kapacitet på 16 kg bruger varmepumpeteknologi til energieffektiv tørring og leveres med flere smarte funktioner, herunder Hygiene Care +, mulighed for forsinket start og smart betjening med SmartThings App….

Se hos Elgiganten ❯❯

3: Samsung WD9500T vaskemaskine/tørretumbler WD95T954ASE

 • Dagens pris: 10999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Næste anbefaling er “Samsung WD9500T vaskemaskine/tørretumbler WD95T954ASE”.

Dagens bedste tilbud på “Samsung WD9500T vaskemaskine/tørretumbler WD95T954ASE” har vi fundet hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 10999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Samsung WD9500T vaskemaskine/tørretumbler WD95T954ASE er en miljøvenlig enhed, der plejer dit tøj med QuickDrive og EcoBubble-teknologien, personlige indstillinger med AI-kontrol og nok kapacitet til masser af vasketøj….

Se hos Elgiganten ❯❯

4: Samsung DV5000T tørretumbler DV90T5240AX

 • Dagens pris: 7999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Produkt nummer 4 på vores “Samsung tørretumbler-liste” er Samsung DV5000T tørretumbler DV90T5240AX som du lige nu kan købe for 7999,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Samsung DV5000T tørretumbleren DV90T5240AX er en moderne enhed.
Takket være varmepumpeteknologien, Optimal Dry-systemet og AI-styring med SmartThings appen kan du pleje dit tøj præcis som du vil….

Se hos Elgiganten ❯❯

5: Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD95T534CBE

 • Dagens pris: 6499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Forhandlerens beskrivelse:
Få en praktisk hjælp derhjemme.
Samsung vaskemaskine/tørretumbleren WD95T534CBE har 9 kg vaske- og 6 kg tørrekapacitet, Ecobubble teknologi, praktisk AI kontrol og AutoDos funktion for at opnå gode resultater….

Se hos Elgiganten ❯❯

6: Samsung WD6300T vaskemaskine/tørretumbler WD95T634CBH

 • Dagens pris: 3999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Forhandlerens beskrivelse:
Den innovative Samsung WD6300T vaskemaskine/tørretumbler WD95T634CBH har generøs kapacitet, smart AI-kontrol, AirWash funktion og en energieffektiv EcoBubble-teknologi….

Se hos Elgiganten ❯❯

7: Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD90T984ASH

 • Dagens pris: 13999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Sidste produkt på vores liste er Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD90T984ASH som vi har fundet til 13999,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD90T984ASH passer godt på dit tøj og forlænger dets levetid.
Enheden er udstyret med de smarte QuickDrive- og EcoBubble-teknologier….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Samsung tørretumbler i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Samsung tørretumbler:

Dyreste Samsung Tørretumbler på listen er Samsung tørretumbler DV16T8520BW/EE fra Elgiganten med en pris på 14999.00. Billigste udvalgte Tørretumbler er Samsung WD6300T vaskemaskine/tørretumbler WD95T634CBH som du kan købe for 3999.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 11000 kr.
Ovenstående Samsung Tørretumbler data og priser er hentet fra 1 butikker (Elgiganten). Alle Samsung Tørretumbler tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Tørretumbler blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tørretumbler:

Den nemmeste måde at tørre dit tøj på

Der er langt mellem turen til tørresnoren i danske hjem. Hovedparten af de danske husholdninger har en tørretumbler, og bruger den flittigt.

Derfor er den blevet lige så uundværlig del af maskinparken i hjemmet som både vaskemaskinen og køleskabet.

Hvad skal du se efter, når du skal vælge en Samsung tørretumbler?

Koreanske Samsung er en af verdens største elektronikproducenter. Særligt kendt er deres smartphones med Android-styresystem.

Det er ikke for ingenting, at de bliver kaldt Android-verdenens svar på Apple. For teknologi, design og holdbarhed er helt i top. Og sådan er det også med Samsungs andre produkter – herunder både tv, computerskærme, vaskemaskiner – og tørretumblere.

Lige som alle andre tørretumbler-mærker, er der særligt tre ting, du skal holde øje med, når du vælger en Samsung-model:

 • Energimærkning
 • Kondenssystem
 • Tøjmængde

Samtidig kan det være en god ide at overveje at få hjælp til installation af en fagmand. Læs også: Installation af vaskemaskine priser & regler.

Vælg en Samsung tørretumbler med det bedste energimærke

Tørretumbleren er kendt som husstandens mest strømslugende hvidevare. Men det ry er det ved at være slut med, fordi ny varmepumpeteknologi har skåret toppen af energiforbruget på tørretumblerne.

Her er Samsung med helt i front – ikke overraskende, da de blandt meget andet også producerer luft til luft varmepumper. Ja, faktisk er en tapetafdamper vel næsten det eneste, du ikke kan få med Samsung-logo på.

Her skal du være opmærksom på, at der siden marts 2021 er blevet indført en ny energimærkning. Den har fjernet de gamle A-plus klasser, og anvender nu en skala fra A (bedste) og til G (dårligste).

Det betyder, at de Samsung tørretumblere som før lå i A, A+, A++ og A+++ i dag er at finde i energiklasserne B, C og D.

Til gengæld går der nok lidt tid, før vi ser en Samsung tørretumbler i energiklasse A. For i den nye energiklassificering er denne energiklasse reserveret til fremtidige, endnu mere energiøkonomiske tørretumblere og andre hvidevarer.

Valg af kondenssystem

I gamle dage kunne du vælge mellem en tørretumbler med aftræk til det fri eller med et kondenssystem. Det første krævede, at der skulle skæres hul i ydermuren, for at lede aftrækket udendørs.

Den klassiske kondenstørretumbler

Derfor blev kondenstørretumbleren hurtig populær. Så populær, at den har været stort set enerådende på markedet ind til for ganske nylig.

Kondenstørretumbleren fungerer ved, at fugten i den varme luft fra tørretumbleren kondenseres, inden luften blæses ud af maskinen. Derved fjernes en stor del af fugten i aftræksluften, og bliver så enten ledt ud i afløbet, eller opsamlet i en beholder i maskinen.

Aftræksluften er dog fortsat så fugtigt, at det anbefales, at du sørger for god udluftning, når du kører med tørretumbleren. Ellers risikerer du, at der opstår fugt-, mug- og skimmelproblemer i din bolig.

Opsamler du kondensvæsken i tørretumbleren, skal du også huske at tømme vandbeholderen regelmæssigt. Vandet kan dog med fordel anvendes til at pudse dine vinduer i. For opvarmningen har fjernet kalken, så vandet er blevet blødgjort.

Tørretumbler med varmepumpe-teknologi

I dag har den klassiske kondenstørretumbler fået en ”konkurrent” i form af tørretumblere med varmepumpe-teknologi. Her kondenseres fugten i aftræksluften fortsat. Men restvarmen i det kondenserede vand afgiver varme til tørringen af tøjet ved hjælp af en varmepumpe.

Det har skåret toppen af elregningen, så det koster væsentligt mindre at tørre tøj med en Samsung-tørretumbler med varmepumpe.

Samtidig foregår tørringen ved en meget lavere temperatur. Det giver en mere behagelig temperatur i det lokale, hvor tørretumbleren står. Dog anbefales det stadig, at du lufter godt ud, mens tumbleren kører.

Den lavere temperatur betyder desuden, at tørringen bliver mere skånsomt for tøjet. Det sikrer, at dit tøj slides mindre og holder længere, selv om du tørrer det lige så tit og længe i tørretumbleren, som du plejer.

Sørg for minimum samme kapacitet som vaskemaskinen

Den sidste parameter, som du skal være ekstra opmærksom på, er, hvor stor en tøjmængde tumbleren kan håndtere.

Her er det en god ide at vælge en tørretumbler med minimum samme kapacitet som din vaskemaskine. Og helst lidt mere. For fylder du tørretumbleren helt op, er den længere om at tørre tøjet – og derfor bruger du mere strøm på tørringen.

Andre parametre, du bør holde øje med

Tørrer du tit tøj sent på aftenen, eller kører tumbleren ofte til ud på natten?

Så er det en god ide at se dig om efter en tørretumbler med et lavt støjniveau – og sørge for at placere den lagt fra jeres soveværelser.

Det kan også være en god ide at anskaffe en Samsung tørretumbler med WiFi-tilslutning. Det gør det muligt at styre tørretumbleren og andre Samsung hvidevarer fra en særlig app. Her kan du både starte, stoppe og overvåge driften over distancen.

Endelig giver WiFi-tilslutningen også mulighed for, at du kan starte og stoppe tørretumbleren ved at sige en kommando til husstandens digitale assistent.

Find din nye Samsung tørretumbler her

Nu er du bedre klædt på til at finde din nye Samsung tørretumbler. Så rul tilbage til oversigten øverst på siden, og klik dig ind på den tumbler fra Samsung, der passer bedst til jer.

Vi finder automatisk den billigste forhandler. Så er du altid sikker på at gøre en god handel, når du bruger Tørretumbler.dk.