Tørretumbler.dk: Find blandt 154 Produkter | 3 Kategorier | 12 Brands | 12 Forhandlere

Bedste Samsung Tørretumbler: Se top 7

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde Samsung tørretumblere. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 7 Samsung tørretumblere

  De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Samsung tørretumblere | ✅ Tørretumbler-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 7 bedste Samsung tørretumblere

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Samsung tørretumblere som du kan finde lige nu.

  1: Samsung tørretumbler DV95T5240AE

  Samsung tørretumbler DV95T5240AE

  Hvorfor vælge Samsung tørretumbler DV95T5240AE?

  Med Samsung tørretumbleren DV95T5240AE kan dit tøj blive friskt og skånsomt tørret takket være Optimal Dry systemet, let brug af maskinen med SmartThings og Auto Cycle Link som gør at vask og tør kan kommunikere.

  2: Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD90T984ASH

  Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD90T984ASH

  Hvorfor vælge Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD90T984ASH?

  Denne Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD90T984ASH passer godt på dit tøj og forlænger dets levetid. Enheden er udstyret med de smarte QuickDrive- og EcoBubble-teknologier.

  3: Samsung tørretumbler DV16T8520BW/EE

  Samsung tørretumbler DV16T8520BW/EE

  Hvorfor vælge Samsung tørretumbler DV16T8520BW/EE?

  Samsung tørretumbleren DV16T8520BW/EE med en kapacitet på 16 kg bruger varmepumpeteknologi til energieffektiv tørring og leveres med flere smarte funktioner, herunder Hygiene Care +, mulighed for forsinket start og smart betjening med SmartThings App.

  4: Samsung DV8000T tørretumbler DV95T8240SE

  Samsung DV8000T tørretumbler DV95T8240SE

  Hvorfor vælge Samsung DV8000T tørretumbler DV95T8240SE?

  Denne Samsung DV8000T tørretumbler DV95T8240SE har en kapacitet på 9 kg og er udstyret med varmepumpeteknologi, personligt tilpasset AI-styring, let betjening via SmartThings-appen samt mange programmer at vælge i mellem.

  5: Samsung tørretumbler DV90BB5245AES4

  Samsung tørretumbler DV90BB5245AES4

  Hvorfor vælge Samsung tørretumbler DV90BB5245AES4?

  Lad Samsung tørretumbleren DV90BB5245AES4 tage sig af dine tørrebehov. Spar tid mere effektivt ved hjælp af varmepumpeteknologi, fjernbetjening og automatiske sensorer.

  6: Samsung DV8000T tørretumbler DV90T8240SH

  Samsung DV8000T tørretumbler DV90T8240SH

  Hvorfor vælge Samsung DV8000T tørretumbler DV90T8240SH?

  Denne Samsung DV8000T tørretumbler DV90T8240SH er udstyret med varmepumpeteknologi, personligt tilpasset AI-styring, let betjening via SmartThings-appen samt mange programmer at vælge i mellem.

  7: Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD95T534CBE

  Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD95T534CBE

  Hvorfor vælge Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD95T534CBE?

  Få en praktisk hjælp derhjemme. Samsung vaskemaskine/tørretumbleren WD95T534CBE har 9 kg vaske- og 6 kg tørrekapacitet, Ecobubble teknologi, praktisk AI kontrol og AutoDos funktion for at opnå gode resultater.

  Andre mærker af tørretumblere

  På vores liste her har vi samlet de Samsung bedste tørretumblere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige tørretumbler til dine behov:

  Den nemmeste måde at tørre dit tøj på

  Der er langt mellem turen til tørresnoren i danske hjem. Hovedparten af de danske husholdninger har en tørretumbler, og bruger den flittigt.

  Derfor er den blevet lige så uundværlig del af maskinparken i hjemmet som både vaskemaskinen og køleskabet.

  Hvad skal du se efter, når du skal vælge en Samsung tørretumbler?

  Koreanske Samsung er en af verdens største elektronikproducenter. Særligt kendt er deres smartphones med Android-styresystem.

  Det er ikke for ingenting, at de bliver kaldt Android-verdenens svar på Apple. For teknologi, design og holdbarhed er helt i top. Og sådan er det også med Samsungs andre produkter – herunder både tv, computerskærme, vaskemaskiner – og tørretumblere.

  Lige som alle andre tørretumbler-mærker, er der særligt tre ting, du skal holde øje med, når du vælger en Samsung-model:

  Samtidig kan det være en god ide at overveje at få hjælp til installation af en fagmand. Læs også: Installation af vaskemaskine priser & regler.

  Vælg en Samsung tørretumbler med det bedste energimærke

  Tørretumbleren er kendt som husstandens mest strømslugende hvidevare. Men det ry er det ved at være slut med, fordi ny varmepumpeteknologi har skåret toppen af energiforbruget på tørretumblerne.

  Her er Samsung med helt i front – ikke overraskende, da de blandt meget andet også producerer luft til luft varmepumper. Ja, faktisk er en tapetafdamper vel næsten det eneste, du ikke kan få med Samsung-logo på.

  Her skal du være opmærksom på, at der siden marts 2021 er blevet indført en ny energimærkning. Den har fjernet de gamle A-plus klasser, og anvender nu en skala fra A (bedste) og til G (dårligste).

  Det betyder, at de Samsung tørretumblere som før lå i A, A+, A++ og A+++ i dag er at finde i energiklasserne B, C og D.

  Til gengæld går der nok lidt tid, før vi ser en Samsung tørretumbler i energiklasse A. For i den nye energiklassificering er denne energiklasse reserveret til fremtidige, endnu mere energiøkonomiske tørretumblere og andre hvidevarer.

  Valg af kondenssystem

  I gamle dage kunne du vælge mellem en tørretumbler med aftræk til det fri eller med et kondenssystem. Det første krævede, at der skulle skæres hul i ydermuren, for at lede aftrækket udendørs.

  Den klassiske kondenstørretumbler

  Derfor blev kondenstørretumbleren hurtig populær. Så populær, at den har været stort set enerådende på markedet ind til for ganske nylig.

  Kondenstørretumbleren fungerer ved, at fugten i den varme luft fra tørretumbleren kondenseres, inden luften blæses ud af maskinen. Derved fjernes en stor del af fugten i aftræksluften, og bliver så enten ledt ud i afløbet, eller opsamlet i en beholder i maskinen.

  Aftræksluften er dog fortsat så fugtigt, at det anbefales, at du sørger for god udluftning, når du kører med tørretumbleren. Ellers risikerer du, at der opstår fugt-, mug- og skimmelproblemer i din bolig.

  Opsamler du kondensvæsken i tørretumbleren, skal du også huske at tømme vandbeholderen regelmæssigt. Vandet kan dog med fordel anvendes til at pudse dine vinduer i. For opvarmningen har fjernet kalken, så vandet er blevet blødgjort.

  Tørretumbler med varmepumpe-teknologi

  I dag har den klassiske kondenstørretumbler fået en ”konkurrent” i form af tørretumblere med varmepumpe-teknologi. Her kondenseres fugten i aftræksluften fortsat. Men restvarmen i det kondenserede vand afgiver varme til tørringen af tøjet ved hjælp af en varmepumpe.

  Det har skåret toppen af elregningen, så det koster væsentligt mindre at tørre tøj med en Samsung-tørretumbler med varmepumpe.

  Samtidig foregår tørringen ved en meget lavere temperatur. Det giver en mere behagelig temperatur i det lokale, hvor tørretumbleren står. Dog anbefales det stadig, at du lufter godt ud, mens tumbleren kører.

  Den lavere temperatur betyder desuden, at tørringen bliver mere skånsomt for tøjet. Det sikrer, at dit tøj slides mindre og holder længere, selv om du tørrer det lige så tit og længe i tørretumbleren, som du plejer.

  Sørg for minimum samme kapacitet som vaskemaskinen

  Den sidste parameter, som du skal være ekstra opmærksom på, er, hvor stor en tøjmængde tumbleren kan håndtere.

  Her er det en god ide at vælge en tørretumbler med minimum samme kapacitet som din vaskemaskine. Og helst lidt mere. For fylder du tørretumbleren helt op, er den længere om at tørre tøjet – og derfor bruger du mere strøm på tørringen.

  Andre parametre, du bør holde øje med

  Tørrer du tit tøj sent på aftenen, eller kører tumbleren ofte til ud på natten?

  Så er det en god ide at se dig om efter en tørretumbler med et lavt støjniveau – og sørge for at placere den lagt fra jeres soveværelser.

  Det kan også være en god ide at anskaffe en Samsung tørretumbler med WiFi-tilslutning. Det gør det muligt at styre tørretumbleren og andre Samsung hvidevarer fra en særlig app. Her kan du både starte, stoppe og overvåge driften over distancen.

  Endelig giver WiFi-tilslutningen også mulighed for, at du kan starte og stoppe tørretumbleren ved at sige en kommando til husstandens digitale assistent.

  Find din nye Samsung tørretumbler her

  Nu er du bedre klædt på til at finde din nye Samsung tørretumbler. Så rul tilbage til oversigten øverst på siden, og klik dig ind på den tumbler fra Samsung, der passer bedst til jer.

  Vi finder automatisk den billigste forhandler. Så er du altid sikker på at gøre en god handel, når du bruger Tørretumbler.dk.

   

   

   

  Indholdsfortegnelse
  Til Top