Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde Siemens tørretumbler. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Siemens tørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Siemens iQ500 tørretumbler WT45RTE9DN

 • Dagens pris: 3999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Siemens

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “Siemens iQ500 tørretumbler WT45RTE9DN” fås til 3999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
WT45RTE9DN, Kondenstørretumbler med varmepumpe…

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Siemens iQ500 tørretumbler WT49W4A8DN

 • Dagens pris: 5955,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Siemens

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe Siemens iQ500 tørretumbler WT49W4A8DN til kun 5955,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Siemens iQ500 tørretumbleren WT49W4A8DN sikrer at dit tøj altid er tørt og klar til når du har brug for det takket være AirFlow teknologien, varmepumpeteknologien og SoftDry-systemet.
Den har også flere specialiserede programmer at vælge imellem….

Se hos Elgiganten ❯❯

3: Siemens iQ300 tørretumbler WT43H07LDN

 • Dagens pris: 3849,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Siemens

Næste anbefaling er “Siemens iQ300 tørretumbler WT43H07LDN”.

Dagens bedste tilbud på “Siemens iQ300 tørretumbler WT43H07LDN” har vi fundet hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 3849,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tør dit tøj med Siemens iQ300 tørretumbleren WT43H07LDN med AutoDry teknologi og et AirFlow tørresystem. Maskinen har kapacitet på op til 7 kg og adskillige standard og specialprogrammer at vælge mellem….

Se hos Elgiganten ❯❯

4: Siemens iQ500 tørretumbler WT47RTW0DN

 • Dagens pris: 6999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Siemens

Produkt nummer 4 på vores “Siemens tørretumbler-liste” er Siemens iQ500 tørretumbler WT47RTW0DN som du lige nu kan købe for 6999,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Siemens iQ500 tørretumbleren WT47RTW0DN med særlige programmer klarer let enhver type stof med AutoDry-teknologien, antikrølle-cyklussen og lufstrømtørringen.
Det praktiske filter er let at gøre rent….

Se hos Elgiganten ❯❯

5: Siemens iQ300 tørretumbler WT45HV8EDN

 • Dagens pris: 5999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Siemens

Forhandlerens beskrivelse:
Siemens iQ300 tørretumbleren WT45HVE8DN har en generøs 8 kg kapacitet og sikrer nænsom og effektiv pleje med AutoDry-teknologien og let vedligeholdelse med EasyClean-filteret….

Se hos Elgiganten ❯❯

6: Siemens iQ300 vaskemaskine/tørretumbler WK14D322DN

 • Dagens pris: 13099,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Siemens

Sidste produkt på vores liste er Siemens iQ300 vaskemaskine/tørretumbler WK14D322DN som vi har fundet til 13099,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Få en universel enhed med denne Siemens iQ300 vaskemaskine/tørretumbler WK14D322DN.
Den har 7 kg vaske- og 4 kg tørrekapacitet samt særlige programmer, det gør dit tøj nænsomt og effektivt rent….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Siemens tørretumbler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Siemens tørretumbler:

Dyreste Siemens Tørretumbler på listen er Siemens iQ300 vaskemaskine/tørretumbler WK14D322DN fra Elgiganten med en pris på 13099.00. Billigste udvalgte Tørretumbler er Siemens iQ300 tørretumbler WT43H07LDN som du kan købe for 3849.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 9250 kr. – de 6 Siemens Tørretumbler vi har fundet koster i gennemsnit 6650 kr.
Ovenstående Siemens Tørretumbler data og priser er hentet fra 1 butikker (Elgiganten). Alle Siemens Tørretumbler tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Tørretumbler blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tørretumbler:

Købsguide til Siemens tørretumbler

En maskine til at tørre tøjet er næsten uvurderlig i de større husholdninger, hvor der ikke er tid til at hænge tøj op hver eneste dag. Men i dag skal vi samtidig være opmærksom på ikke at bruge for meget unødvendigt strøm i vores husholdninger. Så hvordan forener man funktion og bæredygtige overvejelser ind i én maskine? Siemens tørretumblere er blandt de bedste til dette i Danmark. Hos Siemens er den nyeste og bedste teknologi altid i centrum.

Det betyder, at de konstant arbejder på at udvikle de bedste maskiner. Her kan du læse mere om de forskellige maskiner til at tørre tøj, inden du skal gøre dit køb.

Hvilken Siemens tørretumbler skal jeg vælge?

Vi har samlet en guide til dig, der skal ud og købe en tørretumbler.

De kommer nemlig med mange forskellige funktioner, og det kan være svært at gennemskue, hvilke man i virkeligheden har brug for. Generelt set bliver denne maskine ofte delt op i to teknologi-kategorier: med varmepumpe og med aftræk.

Siemens tørretumblere med varmepumpe

Hvad er en tørretumbler med varmepumpe, tænker du nok. Den er også bedre kendt som den klassiske kondenstørretumbler, som faktisk er den mest brugte maskine til at tørre tøj i dag. Den er nemlig den mest energivenlige af de to teknologier.

Det skyldes, at den recirkulerer luften i stedet for at lede den varme luft ud i rummet. Maskinen trækker fugten ud af luften, når den tørrer tøjet, og så bliver den selvsamme luft brugt til opvarme og tørre tøjet yderligere. Ulempen ved denne slags maskine er, at fugten og vandet i mange af maskinerne ikke bliver ført ned i et afløb. I stedet skal man tømme kondensbeholderen regelmæssigt. Dette kan desuden gøre, at der kommer mere fugt ud i rummet, men til gengæld er den lettere at koble til end maskinen med aftræk.

Siemens tørretumblere med aftræk

Aftrækstørretumblere falder i øjeblikket i popularitet, fordi de kræver mere energi end de andre. Det skyldes, at denne maskine er koblet til en ydervæg, hvor den kan udlede det fugtige luft fra tøjet, det tørrer.

Det betyder også, at denne maskine ikke gør luften i rummet så fugtigt, som den med varmepumpe gør. Men fordi den ikke genbruger den selvsamme luft, skal den altså bruge mere energi til at opvarme luften til at tørre tøjet. Desuden kan det også være en ulempe på længere sigt, at den kræver et hul i en ydervæg, da det kan blive dyrt at fylde ud, hvis man på et tidspunkt hellere vil have en anden slags maskine til at tørre tøj.

Hvilken Siemens tørretumbler er bedst?

Siemens har maskiner med både aftræk og varmepumpe, men de er helt sikkert mest populære for dem med varmepumpe, deres Siemens kondenstørretumblere. Derfor har vi samlet 3 af deres mest populære maskiner, så du kan finde den med de funktioner og den kapacitet, der passer dig bedst:

 • Den med alle funktionerne
Denne maskine er af mange udvalgt til at være én af de bedste på markedet. Det skyldes, at den har mange smarte funktioner så som sensorstyring. Sensorstyring betyder, at maskinen selv kan bedømme, hvor høj restfugtigheden er. På den måde kommer maskinen aldrig til at stå og bruge energi, selv om tøjet faktisk er helt tørt.

Derfor er den også populær på grund af dens energi- og brugervenlighed.

 • Standart maskinen
Dette er måske Siemens mest populære tørretumbler, fordi den er en rigtig god standart maskine med alle de almene funktioner, man kan ønske sig.

Samtidig har standartmaskinen en god kapacitet, der passer godt til både den lille og store familie. Den har desuden et display, der gør den meget brugervenlig, selv om den har en del funktioner, der har til formål at tørre dit tøj forsigtigt og hensigtsmæssigt.

 • Den støjsvage tørretumbler
Denne maskine er lige skridtet over den forrige. Her får man nemlig lidt flere funktioner.

Blandt andet får man med denne et anti-vibrationsdesign. Det betyder, at maskinen ikke larmer så meget som andre maskiner, og den fungerer derfor rigtig godt i små hjem eller hjem med tynde vægge.

Hvis man har soveværelse lige over ens vaskerum, så kan en tørretumbler med anti-vibration være en rigtig god investering