Vaskemaskine med tørretumbler

Er du også træt af at skulle besøge shops én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på Tørretumbler.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Vaskemaskine med tørretumbler, nemt og simpelt.

Vaskemaskine med tørretumbler Tilbud

Nedenfor kan du se dagens opdaterede priser og tilbud på Vaskemaskine med tørretumblere.

Forhåbentlig er der nogle særligt gode tilbud imellem. Det er vores robot der helt automatisk kravler adskillige gode danske internetforhandlere igennem for at finde de bedste 2021 tilbud til vores brugere her på Tørretumbler.dk. Derfor kan der nogle gange ske fejl, men vi håber ud kan bruge det vi har fundet.Alt for nu

Fortæl meget gerne dem du taler med om Tørretumbler.dk - så bliver vi meget taknemmelige. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget.

Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Tørretumbler.dk som bogmærke og besøg os snart igen til flere gode tilbud på vaskemaskine med tørretumblere.

Købsguide til vaskemaskine med tørretumbler


De fleste vasker og tørrer tøjet i to forskellige maskiner, men har du ikke så meget plads, eller vasker du bare ikke så meget tøj, så kan du få en maskine, der kan klare begge dele.

For den store børnefamilie, der vasker tj hver dag er det nok ikke den rette løsning med en kombimaskine, men for dig, der bor alene og bare skal vaske lidt indimellem kan det være en både praktisk og pladsbesparende løsning.


Hvad koster en vaskemaskine med tørretumler?


Denne form for maskine er dyrere end en almindelig vaskemaskine, men kan købes for omkring 5000 kroner +/- og alt efter kapacitet og forbrug.

For nogen kan det være en rigtig god løsning at vælge denne form for maskine, men inden du gør ud og køber en, er der et par ting du skal være klar over, så du kan træffe et informeret og gennemtænkt valg. Fordi maskinen er en kombimodel, skal den kunne klare både vask og tørring i den samme tromle, der betyder, at det som ofte vil være forskel på, hvor meget tøj den har kapacitet til at vaske og det tøj, den kan tørre og du kan derfor ikke tørre hele maskinen på en gang.

Desuden er tørretiden i denne form for maskiner ofte meget længere end i en tørretumbler og derfor også dyrere i drift.


Hvor meget kan man vaske/tørre i en vaskemaskine tørretumbler kombi?


Som skrevet før, er der forskel på, hvor meget, der kan fyldes i maskinen, når den skal vaske og, hvor meget du kan lade blive i, når den skal tørre. Det betyder, at du som udgangspunkt skal sørge for at blande vasketøjet, så du kan hænge en del til tørre og lade resten blive i maskinen, hvis du ønsker at bruge tørrefunktionen. Gennemsnittet for de to funktioner ligger ens på de fleste maskiner:

  • Gennemsnitlig vaskekapacitet: 8-9 kilo
  • Gennemsnitlig tørrekapacitet: 4-6 kilo
Det betyder, at du skal regne med at kunne tørre omkring halvdelen - 2/3 af vasketøjet efter en vask på maksimum kapacitet.


Hvem kan have glæde af en kombineret vaskemaskine og tørretumbler?


Det er ikke den optimale løsning for den store familie, der vasker en eller flere vaske om dagen, det bliver både for dyrt og for tidskrævende i længden. Som udgangspunkt er denne form for maskine mest henvendt til folk, der bor på få kvadratmeter og derfor har brug for pladsbesparende løsninger.

Den er en rigtig god løsning til dig, der bor alene eller sammen med en partner. Flere af de nyere modeller kan også bruges af familier på 3-4 mennesker, hvis der er mulighed for at hænge tøjet til tørre.


Fordelene ved vaskemaskine og tørretumbler i en


Der er en prismæssig fordel, fordi det er billiger at investere i en enkelt kombimaskine frem for at skulle ud og købe både en vaskemaskine og en tørretumbler.

Ud over det er det også en løsning, der egner sig rigtig godt til folk, der ikke har så meget plads at gøre med og derfor gerne vil have en praktisk løsning, der ikke kræver de store kvm.


Ulemperne ved vaskemaskine og tørretumbler i et


Driften på en maskine af denne slags er høj og der er derfor dyrere i udgifter til vand og el – især på tørredelen, der i mange modeller bruger koldt vand som en del af processen. Kapaciteten er også en af de ting, der trækker ned, hvis I er en familie med meget vasketøj. Her kan denne form for maskine simpelthen ikke følge med og derfor vil det give langt mere mening at investere i to separate maskiner.

Den sidste ulempe er effektiviteten, for tørredelen bliver aldrig ligeså effektiv som i en tørretumbler. Skal du ud og investere i en ny maskine eller to, så bør du nøje overveje, hvad dine behov er og tage udgangspunkt i, om du mener det er nok med en kombination at vaske- og tørremaskine eller om der bliver brug for en af hver