Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde kondenstørretumbler. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kondenstørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: AEG T6DBM720G Kondenstørretumbler

 • Dagens pris: 3495,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5193.00, nu kun 3495,-.
  Du sparer 1698 kr. / 32 %
 • Fundet hos HvidevareShoppen.dk
 • Mærke: AEG

Vores første anbefaling er “AEG T6DBM720G Kondenstørretumbler” fra mærket AEG.

Produktet er lige nu på tilbud hos HvidevareShoppen.dk hvor prisen er sat ned fra 5193.00 til 3495,- – en besparelse på 1698 kr. / 32 %

Forhandlerens beskrivelse:
AEG tørretumbler med 2+2 års garanti Kondenstørretumbler Tekst i betjeningspanel på Engelsk, Symboler – Sticker på Dansk, Finsk, Norsk, Svensk til eftermontering medfølger Udskudt start-funktion Sensorstyret Skånsom-funktion Mulighed for tidsstyring Rever…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

2: Siemens WT45HVB8DN kondenstørretumbler

 • Dagens pris: 5699,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 6499.00, nu kun 5699,-.
  Du sparer 800 kr. / 12 %
 • Fundet hos HvidevareShoppen.dk
 • Mærke: Siemens

Anden anbefaling har vi fundet hos HvidevareShoppen.dk, hvor du kan købe Siemens WT45HVB8DN kondenstørretumbler til kun 5699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
AutoDryFor at undgå en overophedning af vasketøjet eller en uregelmæssig tørring måles og styres temperaturen og fugtigheden præcist ved hjælp af sensorer.
Dit vasketøj bliver dermed tørret særdeles skånsomt og nøjagtigt – med et mindre energiforbrug og k…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

3: Vestfrost VCTD107 Kondenstørretumbler

Næste anbefaling er “Vestfrost VCTD107 Kondenstørretumbler”.

Dagens bedste tilbud på “Vestfrost VCTD107 Kondenstørretumbler” har vi fundet hos HvidevareShoppen.dk hvor prisen lige nu er 3699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vestfrost – VCTD107 – Kodenstørretumbler Tørretumbler med kondens fra Vestfrost.
Tumbleren har lys i tromlen. Specifikationer:Energiklasse BKapacitet: 7 kgKondenstørretumblerUdskudt start – Planlæg din tørring af tøjLys i tromlenIndikator v.
rengøring o…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

4: Bosch WTX8HEL9SN – Kondenstørretumbler med varmepumpe

 • Dagens pris: 8525,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 18099.00, nu kun 8525,-.
  Du sparer 9574 kr. / 52 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Bosch

Produkt nummer 4 på vores “kondenstørretumbler-liste” er Bosch WTX8HEL9SN – Kondenstørretumbler med varmepumpe som du lige nu kan købe for 8525,- hos Homeshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch WTX8HEL9SN – Kondenstørretumbler med varmepumpe Pollen er en af de gener som allergikere lider under.
Bosch tørretumblere med varmepumpe er de eneste tørretumblere i Verden som har et pålideligt pollenfilter.
96% af hår fra kæledyr fjernes fra all…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

5: Bosch WTR87TW0SN – Kondenstørretumbler med varmepumpe

 • Dagens pris: 6160,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 10299.00, nu kun 6160,-.
  Du sparer 4139 kr. / 40 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Bosch

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch WTR87TW0SN – Kondenstørretumbler med varmepumpe Innovativ varmepumpeteknologi.
Anvender varm luft til tørring af tøj og mindsker energiforbruget.
Det kan være en stor udfordring at opnå en både skånsom og perfekt tørring af tøjet.
Bosch tørretumbl…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

6: Gorenje DS92ILS – Kondenstørretumbler m/varmepumpe

 • Dagens pris: 7043,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 10695.00, nu kun 7043,-.
  Du sparer 3652 kr. / 34 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Gorenje

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje DS92ILS – Kondenstørretumbler m/varmepumpe…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

7: Bosch WTX8HKB9SN – Kondenstørretumbler med varmepumpe

 • Dagens pris: 7288,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 10999.00, nu kun 7288,-.
  Du sparer 3711 kr. / 33 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Bosch

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch WTX8HKB9SN – Kondenstørretumbler med varmepumpe…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

8: Samsung DV80T6220LH/S4 – Kondenstørretumbler m/varmepumpe

 • Dagens pris: 5277,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 7499.00, nu kun 5277,-.
  Du sparer 2222 kr. / 29 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Samsung

Sidste produkt på vores liste er Samsung DV80T6220LH/S4 – Kondenstørretumbler m/varmepumpe som vi har fundet til 5277,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Samsung DV80T6220LH/S4 – Kondenstørretumbler m/varmepumpe Energiklasse: A+++ Årligt energiforbrug: 176 Kapacitet (Kg): 8 Varmepumpeteknologi: Ja Lydniveau dB(A): 63 dB(A) TEKNISK INFORMATION OverensstemmelsesstandarderDirektiv 392/2012/EU Kommu…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kondenstørretumbler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kondenstørretumbler:

Dyreste Kondenstørretumbler på listen er Bosch WTX8HEL9SN – Kondenstørretumbler med varmepumpe fra Homeshop.dk med en pris på 8525.00. Billigste udvalgte Kondenstørretumbler er Whirlpool FFT CM11 8XB EE – Kondenstørretumbler som du kan købe for 3229.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 5296 kr. – de 8 Kondenstørretumbler vi har fundet koster i gennemsnit 16504.75 kr.
Ovenstående Kondenstørretumbler data og priser er hentet fra 3 butikker (HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, Homeshop.dk). Alle Kondenstørretumbler tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kondenstørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Kondenstørretumbler blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kondenstørretumbler:

Købsguide til kondenstørretumbler

Larmer den gamle tørretumbler, og går den konstant i stykker? Så er det måske på tide at se dig om efter en ny og sende den gamle på pension. En kondenstørretumbler har ikke brug for aftræk, modsat traditionelle tørretumblere.

I stedet ledes den varme og fugtige luft, der skabes under tørringen, gennem et kondenseringssystem, hvor luften bliver kølet ned, og fugten bliver opsamlet som kondensvand i en beholder, som skal tømmes efter hver tørring. Kondenstørretumblere er lette at installere.

Siden slangen er valgfri, og du kan tømme vandbeholderen manuelt, behøver du ikke bore huller i vægge og gulv og bøvle med at få sat alverdens slanger på maskinen. Men hvad skal du holde øje med, når du skal ud og finde din nye model?

Hvilken kapacitet skal jeg gå efter?

Det er vigtigt, at man finder den rigtige kapacitet, da det kan slide på tøjet, hvis man vasker for meget af gangen. Hvor stor er kapacitet, der er brug for, afhænger dog meget af hustanden. Her skal du både tænke på, hvor mange I er, og om der er teenagere eller børn, som typisk har brug for at få vasket deres tøj oftere end de fleste voksne. Som hovedregel kan man sige, at hvis I er under 4 personer, så kan I nøjes med en kapacitet under 9 kg.

Men er I 4 eller flere, så er kapaciteten på 9 kg. eller derover perfekt til jer.

Hvilke funktioner skal jeg vælge til min kondenstørretumbler?

Når du køber en tørretumbler, så er der nogle forskellige funktioner, der kan lette din oplevelse med den. Det kan for eksempel være:

 • Lys: Så små testiler ikke gemmer sig i mørket inde i tørretumbleren.

 • Skånetromle: Denne skåner dit tøj bedst muligt for slidtage, når det er i tørretumbleren, hvilket i sidste ende kan forlænge tøjets levetid og holdbarhed.

 • Dampprogram: Dampprogrammet er en nyere teknologi til tørretumblere, som damper dit tøj, så det bliver glat og uden rynker.
Her er blot nogle af funktionerne, men det er værd at tjekke forskellige funktioner ud, så du kan finde det, der passer bedst til dig og din husstand.

Hvilket energimærke skal jeg vælge?

Når du leder efter en tørretumbler, skal du holde øje med energimærkningen på dem. Denne energimærkning kan fortælle dig, hvor god tørretumblerens kondenseringseffektivitet er, hvilket er vigtigt for at undgå, at den lukker for meget fugt ud i det rum, den står i. EU’s energimærkning går fra A til G, hvor A er det bedste.

Du bør derfor gå efter tørretumblere, der er mærket A+ eller A++.

Hvad kan jeg købe kondenstørretumblere til en god pris?

Du kan selvfølgelig altid spørge hos din lokale forhandler af hvidevarer, men hvis du gerne vil spare lidt penge og besvær, kan du gå på nettet og søge efter maskinerne. Der findes mange sider, der lister mange forskellige maskiner, så du kan finde den, der passer perfekt til netop dig. Kondenstørretumblere kan koste mellem 2.000 og 13.000 kroner. Det er selvfølgelig et utrolig bredt spektrum, og prisen afhænger meget af tørretumblerens design og funktioner. Du bør derfor overveje, hvor meget du er villig til at betale, og hvilke funktioner, der er livsnødvendige for dig, og hvilke du kan leve uden.