Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde kondenstørretumbler. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kondenstørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: LG K0RV908N1W9 – Kondenstørretumbler

 • Dagens pris: 9999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 10149,-, nu kun 9999,-.
  Du sparer 150 kr. / 1 %
 • Fundet hos Kai Berntsen ApS
 • Mærke: LG

Vores første anbefaling er “LG K0RV908N1W9 – Kondenstørretumbler” fra mærket LG.

Produktet er lige nu på tilbud hos Kai Berntsen ApS hvor prisen er sat ned fra 10149,- til 9999,- – en besparelse på 150 kr. / 1 %

Forhandlerens beskrivelse:
LG – K0RV908N1W9 – TørretumblerSpecifikationer:8 kg.
kapacitetEnergiklasse A+++DUAL Inverter Heat Pump™Eco Hybrid™ – Spar Energi og TidAllergiprogramAuto Rensende Kondensator – Vedligeholder Energi og TørreevneVendbar dørThinQ™ med Wi-FiDenne model…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

2: Siemens WT47RTW0DN – Kondenstørretumbler m/varmepumpe

 • Dagens pris: 7299,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Siemens

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe Siemens WT47RTW0DN – Kondenstørretumbler m/varmepumpe til kun 7299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Siemens WT47RTW0DN – Kondenstørretumbler m/varmepumpe iQ500, Kondenstørretumbler med varmepumpe, 8 kg  Tørretumbler med varmepumpe i bedste energiklasse: A+++.
Skånsom tørring takket være autoDry og program til udendørstøj.
Med det store LED-display…

Se hos Elgiganten ❯❯

3: Bosch WTH85VB8SN – Kondenstørretumbler med varmepumpe

Næste anbefaling er “Bosch WTH85VB8SN – Kondenstørretumbler med varmepumpe”.

Dagens bedste tilbud på “Bosch WTH85VB8SN – Kondenstørretumbler med varmepumpe” har vi fundet hos Kai Berntsen ApS hvor prisen lige nu er 6499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch – WTH85VB8SN – Tørretumbler – 2+2 års garantiSpecifikationer på tørretumbleren:↬ Energiklasse A++↬ 8 kg kapacitet↬ Kondenstørretumbler med easy clean↬ AutoDry – Tørre tøjet skånsomt↬ AntiVibration-design↬ LED display – Brugervenlig touch…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

4: Bosch WTX8HKL9SN – Kondenstørretumbler med varmepumpe

 • Dagens pris: 6416,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Bosch

Produkt nummer 4 på vores “kondenstørretumbler-liste” er Bosch WTX8HKL9SN – Kondenstørretumbler med varmepumpe som du lige nu kan købe for 6416,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch WTX8HKL9SN – Kondenstørretumbler med varmepumpe Pollen er en af de gener som allergikere lider under.
Bosch tørretumblere med varmepumpe er de eneste tørretumblere i Verden som har et pålideligt pollenfilter.
96% af hår fra kæledyr fjernes fra alle…

Se hos Elgiganten ❯❯

5: AEG T9DEN866E – Kondenstørretumbler m/varmepumpe

Forhandlerens beskrivelse:
Tørretumbler fra AEG – 2+2 års garanti- Model – T8DEP845E Kondenstørretumbler med varmepumpeteknologi: Opnå en stærk reduceret elregning sammenlignet med en energiklasse B eller C tørretumbler, og spar samtidig på miljøet.
Varmepumpeteknologien er hent…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

6: AEG T8DER945C – Kondenstørretumbler med varmepumpe

Sidste produkt på vores liste er AEG T8DER945C – Kondenstørretumbler med varmepumpe som vi har fundet til 6495,- hos Kai Berntsen ApS.

Forhandlerens beskrivelse:
Tørretumbler med stor 9 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af alt dit tøj.Programmerne i det unikke AbsoluteCare® system kontrollerer tørretumblerens rotation og temperatur.
Uld holdes fladt…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kondenstørretumbler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kondenstørretumbler:

Dyreste Kondenstørretumbler på listen er Bosch WQG245ALSN – Kondenstørretumbler med varmepumpe fra Homeshop.dk med en pris på 10506.00. Billigste udvalgte Kondenstørretumbler er Electrolux EW2C327R1 – Kondenstørretumbler som du kan købe for 3324.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 7182 kr.
Ovenstående Kondenstørretumbler data og priser er hentet fra 3 butikker (Kai Berntsen ApS, Elgiganten, Homeshop.dk). Alle Kondenstørretumbler tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kondenstørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Kondenstørretumbler blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kondenstørretumbler:

Købsguide til kondenstørretumbler

Larmer den gamle tørretumbler, og går den konstant i stykker? Så er det måske på tide at se dig om efter en ny og sende den gamle på pension. En kondenstørretumbler har ikke brug for aftræk, modsat traditionelle tørretumblere.

I stedet ledes den varme og fugtige luft, der skabes under tørringen, gennem et kondenseringssystem, hvor luften bliver kølet ned, og fugten bliver opsamlet som kondensvand i en beholder, som skal tømmes efter hver tørring. Kondenstørretumblere er lette at installere.

Siden slangen er valgfri, og du kan tømme vandbeholderen manuelt, behøver du ikke bore huller i vægge og gulv og bøvle med at få sat alverdens slanger på maskinen. Men hvad skal du holde øje med, når du skal ud og finde din nye model?

Hvilken kapacitet skal jeg gå efter?

Det er vigtigt, at man finder den rigtige kapacitet, da det kan slide på tøjet, hvis man vasker for meget af gangen. Hvor stor er kapacitet, der er brug for, afhænger dog meget af hustanden. Her skal du både tænke på, hvor mange I er, og om der er teenagere eller børn, som typisk har brug for at få vasket deres tøj oftere end de fleste voksne. Som hovedregel kan man sige, at hvis I er under 4 personer, så kan I nøjes med en kapacitet under 9 kg.

Men er I 4 eller flere, så er kapaciteten på 9 kg. eller derover perfekt til jer.

Hvilke funktioner skal jeg vælge til min kondenstørretumbler?

Når du køber en tørretumbler, så er der nogle forskellige funktioner, der kan lette din oplevelse med den. Det kan for eksempel være:

 • Lys: Så små testiler ikke gemmer sig i mørket inde i tørretumbleren.

 • Skånetromle: Denne skåner dit tøj bedst muligt for slidtage, når det er i tørretumbleren, hvilket i sidste ende kan forlænge tøjets levetid og holdbarhed.

 • Dampprogram: Dampprogrammet er en nyere teknologi til tørretumblere, som damper dit tøj, så det bliver glat og uden rynker.
Her er blot nogle af funktionerne, men det er værd at tjekke forskellige funktioner ud, så du kan finde det, der passer bedst til dig og din husstand.

Hvilket energimærke skal jeg vælge?

Når du leder efter en tørretumbler, skal du holde øje med energimærkningen på dem. Denne energimærkning kan fortælle dig, hvor god tørretumblerens kondenseringseffektivitet er, hvilket er vigtigt for at undgå, at den lukker for meget fugt ud i det rum, den står i. EU’s energimærkning går fra A til G, hvor A er det bedste.

Du bør derfor gå efter tørretumblere, der er mærket A+ eller A++.

Hvad kan jeg købe kondenstørretumblere til en god pris?

Du kan selvfølgelig altid spørge hos din lokale forhandler af hvidevarer, men hvis du gerne vil spare lidt penge og besvær, kan du gå på nettet og søge efter maskinerne. Der findes mange sider, der lister mange forskellige maskiner, så du kan finde den, der passer perfekt til netop dig. Kondenstørretumblere kan koste mellem 2.000 og 13.000 kroner. Det er selvfølgelig et utrolig bredt spektrum, og prisen afhænger meget af tørretumblerens design og funktioner. Du bør derfor overveje, hvor meget du er villig til at betale, og hvilke funktioner, der er livsnødvendige for dig, og hvilke du kan leve uden.