Tørretumbler.dk: Find blandt 118 Produkter | 3 Kategorier | 10 Brands | 10 Forhandlere

Bedste Vaskemaskine med tørretumbler: Se top 18

(Opdateret oktober 2023)

Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde vaskemaskine med tørretumblere. Vi har udvalgt de 18 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 18 vaskemaskine med tørretumblere

  De 18 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på vaskemaskine med tørretumblere | ✅ Vaskemaskine med tørretumbler-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 18 bedste vaskemaskine med tørretumblere

  Her kan du se hele vores liste over de bedste vaskemaskine med tørretumblere som du kan finde lige nu.

  1: Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM

  Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM

  Hvorfor vælge Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM?

  Få tilpasset pleje af dit vasketøj med denne Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM, der har et smart TwinDos-system, QuickPower-mulighed, CapDosing-teknologi, generøs kapacitet og let fjernkontrol med en miele@home app til din smartphone.

  2: AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E

  AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E

  Hvorfor vælge AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E?

  Denne AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E2 gør dit tøj rent, friskt og klar til brug takket være den kombinerede 9 kg vaskekapacitet og 6 kilo tørrekapacitet, herunder adskillige smart-programmer samt DualSense funktion og ProSense teknologi.

  3: LG kombineret vaskemaskine/tørretumbler F2DV707S2WS

  Hvorfor vælge LG kombineret vaskemaskine/tørretumbler F2DV707S2WS?

  LG F2DV707S2WS - Vaske/tørremaskine AI DD - smartere vask og 18% mere skånsom mod tøjet Baseret på mange detaljer fra forskellige vaskemønstre vælger AI DD de bedste og blideste tromlebevægelser for tøjet. Vask og tørring i samme maskine - kombin

  4: LG vaskemaskine/tørretumbler CV94E7S2QA

  LG vaskemaskine/tørretumbler CV94E7S2QA

  Hvorfor vælge LG vaskemaskine/tørretumbler CV94E7S2QA?

  Med LG vaskemaskine/tørretumbleren CV94E7S2QA og dens mange smarte programmer, har du altid noget klar til at tage på. Den har damp-funktion til ekstra rent tøj, udsat start og DirectDrive, som kan styres med SmartThinQ-appen.

  5: LG vaskemaskine/tørretumbler CV94V7S2WN

  LG vaskemaskine/tørretumbler CV94V7S2WN

  Hvorfor vælge LG vaskemaskine/tørretumbler CV94V7S2WN?

  Med LG vaskemaskine/tørretumbleren CV94V7S2WN og dens mange smarte programmer, har du altid noget klar til at tage på. Den har damp-funktion til ekstra rent tøj, udsat start og DirectDrive, som kan styres med SmartThinQ-appen.

  6: Beko vaskemaskine/tørretumbler HITV 8736B0 HT indbygget

  Beko vaskemaskine/tørretumbler HITV 8736B0 HT indbygget

  Hvorfor vælge Beko vaskemaskine/tørretumbler HITV 8736B0 HT indbygget?

  Denne indbyggede Beko vaskemaskine/tørretumbler HITV 8736B0 har en genanvendt ydre tromle og UltraFast-drift for at gøre tøjvasken nem og hurtig. Den kommer med en HomeWhiz Bluetooth-app til nem betjening af enheden.

  7: AEG Vaskemaskine/tørretumbler LWR732S96F

  AEG Vaskemaskine/tørretumbler LWR732S96F

  Hvorfor vælge AEG Vaskemaskine/tørretumbler LWR732S96F?

  7000 ProSteam® vaske-/tørremaskinen er en 3i1 vaskemaskine, der strømliner din vaskeproces med vaske-, tørre- og dampprogrammer. Damp bruger 96% mindre vand* og er mere skånsomt end vask, så tøjet ser friskere ud i længere tid.

  8: LG vaskemaskine/tørretumbler CV94E7S2BA

  LG vaskemaskine/tørretumbler CV94E7S2BA

  Hvorfor vælge LG vaskemaskine/tørretumbler CV94E7S2BA?

  Med LG vaskemaskine/tørretumbleren CV94E7S2BA og dens mange smarte programmer, har du altid noget klar til at tage på. Den har damp-funktion til ekstra rent tøj, udsat start og DirectDrive, som kan styres med SmartThinQ-appen.

  9: Miele vaskemaskine/tørretumbler WTI370WPMNDS

  Miele vaskemaskine/tørretumbler WTI370WPMNDS

  Hvorfor vælge Miele vaskemaskine/tørretumbler WTI370WPMNDS?

  Med denne Miele vaskemaskine/tørretumbler WTI370WPMNDS kan du have dit yndlingstøj klar på et øjeblik takket være den nyttige QuickPower-indstilling i kombination med praktiske funktioner som SteamCare, CapDosing og en smart-tilslutningsmulighed.

  10: Beko vaskemaskine/tørretumbler BDFT710442MB

  Beko vaskemaskine/tørretumbler BDFT710442MB

  Hvorfor vælge Beko vaskemaskine/tørretumbler BDFT710442MB?

  Denne Beko vaskemaskine/tørretumbler BDFT710442MB har en genanvendt ydre tromle og UltraFast-drift for at gøre tøjvasken enkel og hurtig. Den kommer med en HomeWhiz Bluetooth-app til nem betjening af enheden.

  11: LG vaskemaskine/tørretumbler CV50T6S2E

  LG vaskemaskine/tørretumbler CV50T6S2E

  Hvorfor vælge LG vaskemaskine/tørretumbler CV50T6S2E?

  Spar plads i dit hjem med denne LG vaskemaskine/tørretumbler CV50T6S2E. Den har en god kapacitet på 8/6 kg og 1.400 rpm. Kombimaskinen er udstyret med en Direct Drive motor og Premium Steam-tekologi, som sikrer ekstra rent tøj.

  12: LG vaskemaskine/tørretumbler CV90J7S2BA

  LG vaskemaskine/tørretumbler CV90J7S2BA

  Hvorfor vælge LG vaskemaskine/tørretumbler CV90J7S2BA?

  LG vaskemaskinen/tørretumbleren CV90J7S2BA klarer dit vasketøj på et øjeblik. Du får en generøs vaskekapacitet på 10,5 kg og en tørrekapacitet på 7 kg, 1.400 rpm, AutoDose, dampfunktion, samt LG SmartThinQ-app, så du kan fjernstyre maskinen.

  13: LG Signature vaskemaskine/tørretumbler LSWD100E

  LG Signature vaskemaskine/tørretumbler LSWD100E

  Hvorfor vælge LG Signature vaskemaskine/tørretumbler LSWD100E?

  Få dit tøj vasket og tørret hurtigt og effektivt med LG vaskemaskine/tørretumbler LSWD100E, der har stor vaske- og tørrekapacitet, udsat start-funktion og 18 programmer, herunder TurboWash.

  14: Siemens Vaskemaskine/tørretumbler WN44A1E0DN

  Siemens Vaskemaskine/tørretumbler WN44A1E0DN

  Hvorfor vælge Siemens Vaskemaskine/tørretumbler WN44A1E0DN?

  WN44A1E0DN,

  15: Indbygningsskab til vaskemaskine og tørretumbler, 2 døre og 3 flytbare hylder, hvid kunstfiner

  Indbygningsskab til vaskemaskine og tørretumbler, 2 døre og 3 flytbare hylder, hvid kunstfiner

  Hvorfor vælge Indbygningsskab til vaskemaskine og tørretumbler, 2 døre og 3 flytbare hylder, hvid kunstfiner?

  Dette opbevaringsskab er meget praktisk til at have opbevaringsplads på badeværelset eller vaskerummet. Det kan faktisk installeres over en vaskemaskine. Den har 2 låger med en hylde indeni, og 2 synlige nicher. Den er lavet af spånplader og er belagt med

  16: Sokkel til vaskemaskine / t?rretumbler, inkl. skuffe - hvid

  Hvorfor vælge Sokkel til vaskemaskine / t?rretumbler, inkl. skuffe - hvid?

  17: Stativ til vaskemaskine og tørretumbler | Højde: 300 mm | Bredde: 610 mm | Dybde: 550 mm

  Stativ til vaskemaskine og tørretumbler | Højde: 300 mm | Bredde: 610 mm | Dybde: 550 mm

  Hvorfor vælge Stativ til vaskemaskine og tørretumbler | Højde: 300 mm | Bredde: 610 mm | Dybde: 550 mm?

  Placer din vaskemaskine eller tørretumbler 30 cm over gulvet med denne vaskemaskinesokkel fra Nedis. Det gør det nemmere at fylde og tømme maskinen. En vaskemaskinesokkel er en god løsning, hvis du ikke vil bøje dig så meget, når du fylder og tømmer maski

  18: Nedis Stativ til vaskemaskine og tørretumbler med Skuffe | Højde: 300 mm | Bredde: 610 mm | Dybde: 550 mm | Max 150 kg

  Nedis Stativ til vaskemaskine og tørretumbler med Skuffe | Højde: 300 mm | Bredde: 610 mm | Dybde: 550 mm | Max 150 kg

  Hvorfor vælge Nedis Stativ til vaskemaskine og tørretumbler med Skuffe | Højde: 300 mm | Bredde: 610 mm | Dybde: 550 mm | Max 150 kg?

  Sæt din vaskemaskine 30 cm over gulvet med denne sokkel med skuffe. Det gør det nemmere at fylde og tømme maskinen. Det giver også ekstra plads til opbevaring af dit vasketøj. Maks. belastningskapacitet: 150 kg

  Vaskemaskine med tørretumblere fra udvalgte mærker

  På vores liste her har vi samlet de bedste vaskemaskine med tørretumblere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige vaskemaskine med tørretumbler til dine behov:

  Købsguide til vaskemaskine med tørretumbler

  De fleste vasker og tørrer tøjet i to forskellige maskiner, men har du ikke så meget plads, eller vasker du bare ikke så meget tøj, så kan du få en maskine, der kan klare begge dele.

  For den store børnefamilie, der vasker tj hver dag er det nok ikke den rette løsning med en kombimaskine, men for dig, der bor alene og bare skal vaske lidt indimellem kan det være en både praktisk og pladsbesparende løsning.

  Hvad koster en vaskemaskine med tørretumler?

  Denne form for maskine er dyrere end en almindelig vaskemaskine, men kan købes for omkring 5000 kroner +/- og alt efter kapacitet og forbrug.

  For nogen kan det være en rigtig god løsning at vælge denne form for maskine, men inden du gør ud og køber en, er der et par ting du skal være klar over, så du kan træffe et informeret og gennemtænkt valg. Fordi maskinen er en kombimodel, skal den kunne klare både vask og tørring i den samme tromle, der betyder, at det som ofte vil være forskel på, hvor meget tøj den har kapacitet til at vaske og det tøj, den kan tørre og du kan derfor ikke tørre hele maskinen på en gang.

  Desuden er tørretiden i denne form for maskiner ofte meget længere end i en tørretumbler og derfor også dyrere i drift.

  Hvor meget kan man vaske/tørre i en vaskemaskine tørretumbler kombi?

  Som skrevet før, er der forskel på, hvor meget, der kan fyldes i maskinen, når den skal vaske og, hvor meget du kan lade blive i, når den skal tørre. Det betyder, at du som udgangspunkt skal sørge for at blande vasketøjet, så du kan hænge en del til tørre og lade resten blive i maskinen, hvis du ønsker at bruge tørrefunktionen. Gennemsnittet for de to funktioner ligger ens på de fleste maskiner:

  Det betyder, at du skal regne med at kunne tørre omkring halvdelen - 2/3 af vasketøjet efter en vask på maksimum kapacitet.

  Hvem kan have glæde af en kombineret vaskemaskine og tørretumbler?

  Det er ikke den optimale løsning for den store familie, der vasker en eller flere vaske om dagen, det bliver både for dyrt og for tidskrævende i længden. Som udgangspunkt er denne form for maskine mest henvendt til folk, der bor på få kvadratmeter og derfor har brug for pladsbesparende løsninger.

  Den er en rigtig god løsning til dig, der bor alene eller sammen med en partner. Flere af de nyere modeller kan også bruges af familier på 3-4 mennesker, hvis der er mulighed for at hænge tøjet til tørre.

  Fordelene ved vaskemaskine og tørretumbler i en

  Der er en prismæssig fordel, fordi det er billiger at investere i en enkelt kombimaskine frem for at skulle ud og købe både en vaskemaskine og en tørretumbler.

  Ud over det er det også en løsning, der egner sig rigtig godt til folk, der ikke har så meget plads at gøre med og derfor gerne vil have en praktisk løsning, der ikke kræver de store kvm.

  Ulemperne ved vaskemaskine og tørretumbler i et

  Driften på en maskine af denne slags er høj og der er derfor dyrere i udgifter til vand og el – især på tørredelen, der i mange modeller bruger koldt vand som en del af processen. Kapaciteten er også en af de ting, der trækker ned, hvis I er en familie med meget vasketøj. Her kan denne form for maskine simpelthen ikke følge med og derfor vil det give langt mere mening at investere i to separate maskiner.

  Den sidste ulempe er effektiviteten, for tørredelen bliver aldrig ligeså effektiv som i en tørretumbler. Skal du ud og investere i en ny maskine eller to, så bør du nøje overveje, hvad dine behov er og tage udgangspunkt i, om du mener det er nok med en kombination at vaske- og tørremaskine eller om der bliver brug for en af hver

  Indholdsfortegnelse
  Til Top