Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde vaskemaskine med tørretumbler. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vaskemaskine med tørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Electrolux vaskemaskine/tørretumbler EW8W7861E1

 • Dagens pris: 8799,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Electrolux

Første anbefaling på listen er fra mærket Electrolux.

Det bedste tilbud på “Electrolux vaskemaskine/tørretumbler EW8W7861E1” vi har fundet er hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 8799,-

Forhandlerens beskrivelse:
Vores unikke UltraCare System forblander vaske- og skyllemiddel med vand, før det når tromlen.
Det betyder, at hvert tøjfiber nås og beskyttes, og at tøjet vaskes mere grundigt og bliver endnu mere rent….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Samsung WD9500T vaskemaskine/tørretumbler WD95T954ASE

 • Dagens pris: 6499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe Samsung WD9500T vaskemaskine/tørretumbler WD95T954ASE til kun 6499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Samsung WD9500T vaskemaskine/tørretumbler WD95T954ASE er en miljøvenlig enhed, der plejer dit tøj med QuickDrive og EcoBubble-teknologien, personlige indstillinger med AI-kontrol og nok kapacitet til masser af vasketøj….

Se hos Elgiganten ❯❯

3: Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM

 • Dagens pris: 16999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Miele

Næste anbefaling er “Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM”.

Dagens bedste tilbud på “Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM” har vi fundet hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 16999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få tilpasset pleje af dit vasketøj med denne Miele vaskemaskine/tørretumbler WTR870WPM, der har et smart TwinDos-system, QuickPower-mulighed, CapDosing-teknologi, generøs kapacitet og let fjernkontrol med en [email protected] app til din smartphone….

Se hos Elgiganten ❯❯

4: LG vaskemaskine/tørretumbler CV90J7S2BE

 • Dagens pris: 10999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: LG

Produkt nummer 4 på vores “vaskemaskine med tørretumbler-liste” er LG vaskemaskine/tørretumbler CV90J7S2BE som du lige nu kan købe for 10999,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Spar på pladsen derhjemme med denne LG vaskemaskine/tørretumbler CV90J7S2BE.
Den har generøs vaske- og tørrekapacitet og en bred vifte af praktiske programmer.
For mere praktisk brug kan du styre hele cyklussen via en smartphone-app….

Se hos Elgiganten ❯❯

5: Hisense vaskemaskine/tørretumbler WDQY8014EVJM

Forhandlerens beskrivelse:
Klar vasketøjet hurtigt med denne Hisense vaskemaskine/tørretumbler WDQY8014EVJM.
Enheden tager sig af dit tøj med pleje og med dens 15 programmer, generøse kapacitet og udsat start funktion har du med en meget evnedygtig maskine at gøre….

Se hos Elgiganten ❯❯

6: Indesit vaskemaskine/tørretumbler BDE861483XWS

Forhandlerens beskrivelse:
Få styr på vasketøjet med denne Indesit vaskemaskine/tørretumbler BDE861483XWS, som har en vaskekapacitet på 8 kg og en tørrekapacitet på 6 kg samt det effektive Wash&Dry 45´ program….

Se hos Elgiganten ❯❯

7: Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD95T534CBE

 • Dagens pris: 7499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Sidste produkt på vores liste er Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD95T534CBE som vi har fundet til 7499,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Få en praktisk hjælp derhjemme.
Samsung vaskemaskine/tørretumbleren WD95T534CBE har 9 kg vaske- og 6 kg tørrekapacitet, Ecobubble teknologi, praktisk AI kontrol og AutoDos funktion for at opnå gode resultater….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vaskemaskine med tørretumbler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vaskemaskine med tørretumbler:

Dyreste Vaskemaskine med tørretumbler på listen er LG Signature vaskemaskine/tørretumbler LSWD100E fra Elgiganten med en pris på 21999.00. Billigste udvalgte Vaskemaskine med tørretumbler er vidaXL dobbelt sokkel til vaskemaskine og tørretumbler skuffer hvid som du kan købe for 1418.40 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 20580.6 kr. – de 7 Vaskemaskine med tørretumbler vi har fundet koster i gennemsnit 29074.96 kr.
Ovenstående Vaskemaskine med tørretumbler data og priser er hentet fra 4 butikker (Elgiganten, MAXiPRO, Outmore.dk, Hjemmets). Alle Vaskemaskine med tørretumbler tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vaskemaskine med tørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Vaskemaskine med tørretumbler blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vaskemaskine med tørretumbler:

Købsguide til vaskemaskine med tørretumbler

De fleste vasker og tørrer tøjet i to forskellige maskiner, men har du ikke så meget plads, eller vasker du bare ikke så meget tøj, så kan du få en maskine, der kan klare begge dele.

For den store børnefamilie, der vasker tj hver dag er det nok ikke den rette løsning med en kombimaskine, men for dig, der bor alene og bare skal vaske lidt indimellem kan det være en både praktisk og pladsbesparende løsning.

Hvad koster en vaskemaskine med tørretumler?

Denne form for maskine er dyrere end en almindelig vaskemaskine, men kan købes for omkring 5000 kroner +/- og alt efter kapacitet og forbrug.

For nogen kan det være en rigtig god løsning at vælge denne form for maskine, men inden du gør ud og køber en, er der et par ting du skal være klar over, så du kan træffe et informeret og gennemtænkt valg. Fordi maskinen er en kombimodel, skal den kunne klare både vask og tørring i den samme tromle, der betyder, at det som ofte vil være forskel på, hvor meget tøj den har kapacitet til at vaske og det tøj, den kan tørre og du kan derfor ikke tørre hele maskinen på en gang.

Desuden er tørretiden i denne form for maskiner ofte meget længere end i en tørretumbler og derfor også dyrere i drift.

Hvor meget kan man vaske/tørre i en vaskemaskine tørretumbler kombi?

Som skrevet før, er der forskel på, hvor meget, der kan fyldes i maskinen, når den skal vaske og, hvor meget du kan lade blive i, når den skal tørre. Det betyder, at du som udgangspunkt skal sørge for at blande vasketøjet, så du kan hænge en del til tørre og lade resten blive i maskinen, hvis du ønsker at bruge tørrefunktionen. Gennemsnittet for de to funktioner ligger ens på de fleste maskiner:

 • Gennemsnitlig vaskekapacitet: 8-9 kilo
 • Gennemsnitlig tørrekapacitet: 4-6 kilo
Det betyder, at du skal regne med at kunne tørre omkring halvdelen – 2/3 af vasketøjet efter en vask på maksimum kapacitet.

Hvem kan have glæde af en kombineret vaskemaskine og tørretumbler?

Det er ikke den optimale løsning for den store familie, der vasker en eller flere vaske om dagen, det bliver både for dyrt og for tidskrævende i længden. Som udgangspunkt er denne form for maskine mest henvendt til folk, der bor på få kvadratmeter og derfor har brug for pladsbesparende løsninger.

Den er en rigtig god løsning til dig, der bor alene eller sammen med en partner. Flere af de nyere modeller kan også bruges af familier på 3-4 mennesker, hvis der er mulighed for at hænge tøjet til tørre.

Fordelene ved vaskemaskine og tørretumbler i en

Der er en prismæssig fordel, fordi det er billiger at investere i en enkelt kombimaskine frem for at skulle ud og købe både en vaskemaskine og en tørretumbler.

Ud over det er det også en løsning, der egner sig rigtig godt til folk, der ikke har så meget plads at gøre med og derfor gerne vil have en praktisk løsning, der ikke kræver de store kvm.

Ulemperne ved vaskemaskine og tørretumbler i et

Driften på en maskine af denne slags er høj og der er derfor dyrere i udgifter til vand og el – især på tørredelen, der i mange modeller bruger koldt vand som en del af processen. Kapaciteten er også en af de ting, der trækker ned, hvis I er en familie med meget vasketøj. Her kan denne form for maskine simpelthen ikke følge med og derfor vil det give langt mere mening at investere i to separate maskiner.

Den sidste ulempe er effektiviteten, for tørredelen bliver aldrig ligeså effektiv som i en tørretumbler. Skal du ud og investere i en ny maskine eller to, så bør du nøje overveje, hvad dine behov er og tage udgangspunkt i, om du mener det er nok med en kombination at vaske- og tørremaskine eller om der bliver brug for en af hver