Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde vaskemaskine med tørretumbler. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vaskemaskine med tørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Miele vaskemaskine/tørretumbler WTI370WPMNDS

 • Dagens pris: 20595,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Miele

Første anbefaling på listen er fra mærket Miele.

Det bedste tilbud på “Miele vaskemaskine/tørretumbler WTI370WPMNDS” vi har fundet er hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 20595,-

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne Miele vaskemaskine/tørretumbler WTI370WPMNDS kan du have dit yndlingstøj klar på et øjeblik takket være den nyttige QuickPower-indstilling i kombination med praktiske funktioner som SteamCare, CapDosing og en smart-tilslutningsmulighed….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Beko vaskemaskine/tørretumbler BDFT710442WB

 • Dagens pris: 5999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Beko

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe Beko vaskemaskine/tørretumbler BDFT710442WB til kun 5999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Beko vaskemaskine/tørretumbler BDFT710442WB har en genanvendt ydre tromle og UltraFast-drift for at gøre tøjvasken enkel og hurtig.
Den kommer med en HomeWhiz Bluetooth-app til nem betjening af enheden….

Se hos Elgiganten ❯❯

3: Siemens Vaskemaskine/tørretumbler WN34A1L0DN

 • Dagens pris: 6499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Siemens

Næste anbefaling er “Siemens Vaskemaskine/tørretumbler WN34A1L0DN”.

Dagens bedste tilbud på “Siemens Vaskemaskine/tørretumbler WN34A1L0DN” har vi fundet hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 6499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
WN34A1L0DN, Kombineret vask og tør.
Tænk bedst i januar 2022…

Se hos Elgiganten ❯❯

4: LG vaskemaskine/tørretumbler CV90V6S2BA

 • Dagens pris: 8499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: LG

Produkt nummer 4 på vores “vaskemaskine med tørretumbler-liste” er LG vaskemaskine/tørretumbler CV90V6S2BA som du lige nu kan købe for 8499,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Bliv færdig med din vaskerutine på et øjeblik med denne LG vaskemaskine/tørretumbler CV90V6S2BA.
Den har en generøs 9 kg vaskemaskine, en 6 kg tørretumbler, 1.400 omdrejninger, AutoDose- og TurboWash-funktion, samt LG SmartThinQ-app….

Se hos Elgiganten ❯❯

5: LG vaskemaskine/tørretumbler CV50V6S2EE

 • Dagens pris: 6499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: LG

Forhandlerens beskrivelse:
Giv dit tøj god pleje med denne LG vaskemaskine/tørretumbler CV50V6S2EE med en kapacitet på 9/6 kg og 1.400 rpm, som sikrer grundig rensning af dit vasketøj.
Enheden er også udstyret med Turbo Wash og Premium Steam-teknologi….

Se hos Elgiganten ❯❯

6: AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E

 • Dagens pris: 7999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: AEG

Forhandlerens beskrivelse:
Denne AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E2 gør dit tøj rent, friskt og klar til brug takket være den kombinerede 9 kg vaskekapacitet og 6 kilo tørrekapacitet, herunder adskillige smart-programmer samt DualSense funktion og ProSense teknologi….

Se hos Elgiganten ❯❯

7: Beko vaskemaskine/tørretumbler EHTV8736XS2

 • Dagens pris: 3999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Beko

Sidste produkt på vores liste er Beko vaskemaskine/tørretumbler EHTV8736XS2 som vi har fundet til 3999,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Gør din vaskeproces effektiv med denne Beko vaskemaskine/tørretumbler EHTV8736XS2, der kommer med geneøs kapacitet, en bred vifte af programmer samt SteamCare teknologi.
Den praktiske enhed kan fjernstyres fra HomeWhiz appen….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vaskemaskine med tørretumbler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vaskemaskine med tørretumbler:

Dyreste Vaskemaskine med tørretumbler på listen er LG Signature vaskemaskine/tørretumbler LSWD100E fra Elgiganten med en pris på 21999.00. Billigste udvalgte Vaskemaskine med tørretumbler er Nq White Vaskemaskine/tørretumbler Sokkel M/ Kurv, 62x56cm – Diverse som du kan købe for 1335.95 hos MAXiPRO. Forskellen på de to priser er 20663.05 kr.
Ovenstående Vaskemaskine med tørretumbler data og priser er hentet fra 4 butikker (Elgiganten, Outmore.dk, Hjemmets, MAXiPRO). Alle Vaskemaskine med tørretumbler tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vaskemaskine med tørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Vaskemaskine med tørretumbler blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vaskemaskine med tørretumbler:

Købsguide til vaskemaskine med tørretumbler

De fleste vasker og tørrer tøjet i to forskellige maskiner, men har du ikke så meget plads, eller vasker du bare ikke så meget tøj, så kan du få en maskine, der kan klare begge dele.

For den store børnefamilie, der vasker tj hver dag er det nok ikke den rette løsning med en kombimaskine, men for dig, der bor alene og bare skal vaske lidt indimellem kan det være en både praktisk og pladsbesparende løsning.

Hvad koster en vaskemaskine med tørretumler?

Denne form for maskine er dyrere end en almindelig vaskemaskine, men kan købes for omkring 5000 kroner +/- og alt efter kapacitet og forbrug.

For nogen kan det være en rigtig god løsning at vælge denne form for maskine, men inden du gør ud og køber en, er der et par ting du skal være klar over, så du kan træffe et informeret og gennemtænkt valg. Fordi maskinen er en kombimodel, skal den kunne klare både vask og tørring i den samme tromle, der betyder, at det som ofte vil være forskel på, hvor meget tøj den har kapacitet til at vaske og det tøj, den kan tørre og du kan derfor ikke tørre hele maskinen på en gang.

Desuden er tørretiden i denne form for maskiner ofte meget længere end i en tørretumbler og derfor også dyrere i drift.

Hvor meget kan man vaske/tørre i en vaskemaskine tørretumbler kombi?

Som skrevet før, er der forskel på, hvor meget, der kan fyldes i maskinen, når den skal vaske og, hvor meget du kan lade blive i, når den skal tørre. Det betyder, at du som udgangspunkt skal sørge for at blande vasketøjet, så du kan hænge en del til tørre og lade resten blive i maskinen, hvis du ønsker at bruge tørrefunktionen. Gennemsnittet for de to funktioner ligger ens på de fleste maskiner:

 • Gennemsnitlig vaskekapacitet: 8-9 kilo
 • Gennemsnitlig tørrekapacitet: 4-6 kilo
Det betyder, at du skal regne med at kunne tørre omkring halvdelen – 2/3 af vasketøjet efter en vask på maksimum kapacitet.

Hvem kan have glæde af en kombineret vaskemaskine og tørretumbler?

Det er ikke den optimale løsning for den store familie, der vasker en eller flere vaske om dagen, det bliver både for dyrt og for tidskrævende i længden. Som udgangspunkt er denne form for maskine mest henvendt til folk, der bor på få kvadratmeter og derfor har brug for pladsbesparende løsninger.

Den er en rigtig god løsning til dig, der bor alene eller sammen med en partner. Flere af de nyere modeller kan også bruges af familier på 3-4 mennesker, hvis der er mulighed for at hænge tøjet til tørre.

Fordelene ved vaskemaskine og tørretumbler i en

Der er en prismæssig fordel, fordi det er billiger at investere i en enkelt kombimaskine frem for at skulle ud og købe både en vaskemaskine og en tørretumbler.

Ud over det er det også en løsning, der egner sig rigtig godt til folk, der ikke har så meget plads at gøre med og derfor gerne vil have en praktisk løsning, der ikke kræver de store kvm.

Ulemperne ved vaskemaskine og tørretumbler i et

Driften på en maskine af denne slags er høj og der er derfor dyrere i udgifter til vand og el – især på tørredelen, der i mange modeller bruger koldt vand som en del af processen. Kapaciteten er også en af de ting, der trækker ned, hvis I er en familie med meget vasketøj. Her kan denne form for maskine simpelthen ikke følge med og derfor vil det give langt mere mening at investere i to separate maskiner.

Den sidste ulempe er effektiviteten, for tørredelen bliver aldrig ligeså effektiv som i en tørretumbler. Skal du ud og investere i en ny maskine eller to, så bør du nøje overveje, hvad dine behov er og tage udgangspunkt i, om du mener det er nok med en kombination at vaske- og tørremaskine eller om der bliver brug for en af hver