Tørretumbler.dk » Alle guides » Vaskemaskine med tørretumbler

Bedste Vaskemaskine med tørretumbler: Se top 10

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde vaskemaskine med tørretumblere. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på vaskemaskine med tørretumblere | ✅ Vaskemaskine med tørretumbler-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 vaskemaskine med tørretumblere

Her kan du se de 3 bedste vaskemaskine med tørretumblere ud af de 10 vaskemaskine med tørretumblere vi har på vores liste her på Tørretumbler.dk
De 3 vaskemaskine med tørretumblere er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på vaskemaskine med tørretumblere | ✅ Vaskemaskine med tørretumbler-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Samsung WD6300T vaskemaskine/tørretumbler WD95T634CBH

 • Dagens pris: 8999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Første anbefaling på listen er fra mærket Samsung.

Det bedste tilbud på “Samsung WD6300T vaskemaskine/tørretumbler WD95T634CBH” vi har fundet er hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 8999,-

Forhandlerens beskrivelse:
Den innovative Samsung WD6300T vaskemaskine/tørretumbler WD95T634CBH har generøs kapacitet, smart AI-kontrol, AirWash funktion og en energieffektiv EcoBubble-teknologi….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E

 • Dagens pris: 7999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: AEG

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E til kun 7999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E2 gør dit tøj rent, friskt og klar til brug takket være den kombinerede 9 kg vaskekapacitet og 6 kilo tørrekapacitet, herunder adskillige smart-programmer samt DualSense funktion og ProSense teknologi….

Se hos Elgiganten ❯❯

3: Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD95T534CBE

 • Dagens pris: 7999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Næste anbefaling er “Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD95T534CBE”.

Dagens bedste tilbud på “Samsung vaskemaskine/tørretumbler WD95T534CBE” har vi fundet hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 7999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få en praktisk hjælp derhjemme.
Samsung vaskemaskine/tørretumbleren WD95T534CBE har 9 kg vaske- og 6 kg tørrekapacitet, Ecobubble teknologi, praktisk AI kontrol og AutoDos funktion for at opnå gode resultater….

Se hos Elgiganten ❯❯

4: Beko vaskemaskine/tørretumbler BDFT710442WB

 • Dagens pris: 3999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Beko

Produkt nummer 4 på vores “vaskemaskine med tørretumbler-liste” er Beko vaskemaskine/tørretumbler BDFT710442WB som du lige nu kan købe for 3999,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Beko vaskemaskine/tørretumbler BDFT710442WB har en genanvendt ydre tromle og UltraFast-drift for at gøre tøjvasken enkel og hurtig.
Den kommer med en HomeWhiz Bluetooth-app til nem betjening af enheden….

Se hos Elgiganten ❯❯

5: Samsung WD9500T vaskemaskine/tørretumbler WD95T954ASE

 • Dagens pris: 6999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Samsung WD9500T vaskemaskine/tørretumbler WD95T954ASE er en miljøvenlig enhed, der plejer dit tøj med QuickDrive og EcoBubble-teknologien, personlige indstillinger med AI-kontrol og nok kapacitet til masser af vasketøj….

Se hos Elgiganten ❯❯

6: Beko vaskemaskine/tørretumbler HITV 8736B0 HT indbygget

 • Dagens pris: 5498,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Beko

Forhandlerens beskrivelse:
Denne indbyggede Beko vaskemaskine/tørretumbler HITV 8736B0 har en genanvendt ydre tromle og UltraFast-drift for at gøre tøjvasken nem og hurtig.
Den kommer med en HomeWhiz Bluetooth-app til nem betjening af enheden….

Se hos Elgiganten ❯❯

7: LG vaskemaskine/tørretumbler CV90V7S2QA

 • Dagens pris: 8999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: LG

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne LG vaskemaskine/tørretumbler rengøres dit tøj hurtigt og nemt.
Vaskemaskinen har en kapacitet på 9kg, tørretumbleren har en kapacitet på 6 kg, og kombienheden indeholder TurboWash-teknologi, AutoDos system og har wi-fi forbindelse….

Se hos Elgiganten ❯❯

8: LG vaskemaskine/tørretumbler CV90V6S2BA

 • Dagens pris: 9999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: LG

Forhandlerens beskrivelse:
Bliv færdig med din vaskerutine på et øjeblik med denne LG vaskemaskine/tørretumbler CV90V6S2BA.
Den har en generøs 9 kg vaskemaskine, en 6 kg tørretumbler, 1.400 omdrejninger, AutoDose- og TurboWash-funktion, samt LG SmartThinQ-app….

Se hos Elgiganten ❯❯

10: Miele vaskemaskine/tørretumbler WTI370WPMNDS

 • Dagens pris: 18669,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Miele

Sidste produkt på vores liste er Miele vaskemaskine/tørretumbler WTI370WPMNDS som vi har fundet til 18669,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne Miele vaskemaskine/tørretumbler WTI370WPMNDS kan du have dit yndlingstøj klar på et øjeblik takket være den nyttige QuickPower-indstilling i kombination med praktiske funktioner som SteamCare, CapDosing og en smart-tilslutningsmulighed….

Se hos Elgiganten ❯❯

Vaskemaskine med tørretumblere fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 10 bedste vaskemaskine med tørretumblere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige vaskemaskine med tørretumbler til dine behov:

Købsguide til vaskemaskine med tørretumbler

De fleste vasker og tørrer tøjet i to forskellige maskiner, men har du ikke så meget plads, eller vasker du bare ikke så meget tøj, så kan du få en maskine, der kan klare begge dele.

For den store børnefamilie, der vasker tj hver dag er det nok ikke den rette løsning med en kombimaskine, men for dig, der bor alene og bare skal vaske lidt indimellem kan det være en både praktisk og pladsbesparende løsning.

Hvad koster en vaskemaskine med tørretumler?

Denne form for maskine er dyrere end en almindelig vaskemaskine, men kan købes for omkring 5000 kroner +/- og alt efter kapacitet og forbrug.

For nogen kan det være en rigtig god løsning at vælge denne form for maskine, men inden du gør ud og køber en, er der et par ting du skal være klar over, så du kan træffe et informeret og gennemtænkt valg. Fordi maskinen er en kombimodel, skal den kunne klare både vask og tørring i den samme tromle, der betyder, at det som ofte vil være forskel på, hvor meget tøj den har kapacitet til at vaske og det tøj, den kan tørre og du kan derfor ikke tørre hele maskinen på en gang.

Desuden er tørretiden i denne form for maskiner ofte meget længere end i en tørretumbler og derfor også dyrere i drift.

Hvor meget kan man vaske/tørre i en vaskemaskine tørretumbler kombi?

Som skrevet før, er der forskel på, hvor meget, der kan fyldes i maskinen, når den skal vaske og, hvor meget du kan lade blive i, når den skal tørre. Det betyder, at du som udgangspunkt skal sørge for at blande vasketøjet, så du kan hænge en del til tørre og lade resten blive i maskinen, hvis du ønsker at bruge tørrefunktionen. Gennemsnittet for de to funktioner ligger ens på de fleste maskiner:

 • Gennemsnitlig vaskekapacitet: 8-9 kilo
 • Gennemsnitlig tørrekapacitet: 4-6 kilo
Det betyder, at du skal regne med at kunne tørre omkring halvdelen – 2/3 af vasketøjet efter en vask på maksimum kapacitet.

Hvem kan have glæde af en kombineret vaskemaskine og tørretumbler?

Det er ikke den optimale løsning for den store familie, der vasker en eller flere vaske om dagen, det bliver både for dyrt og for tidskrævende i længden. Som udgangspunkt er denne form for maskine mest henvendt til folk, der bor på få kvadratmeter og derfor har brug for pladsbesparende løsninger.

Den er en rigtig god løsning til dig, der bor alene eller sammen med en partner. Flere af de nyere modeller kan også bruges af familier på 3-4 mennesker, hvis der er mulighed for at hænge tøjet til tørre.

Fordelene ved vaskemaskine og tørretumbler i en

Der er en prismæssig fordel, fordi det er billiger at investere i en enkelt kombimaskine frem for at skulle ud og købe både en vaskemaskine og en tørretumbler.

Ud over det er det også en løsning, der egner sig rigtig godt til folk, der ikke har så meget plads at gøre med og derfor gerne vil have en praktisk løsning, der ikke kræver de store kvm.

Ulemperne ved vaskemaskine og tørretumbler i et

Driften på en maskine af denne slags er høj og der er derfor dyrere i udgifter til vand og el – især på tørredelen, der i mange modeller bruger koldt vand som en del af processen. Kapaciteten er også en af de ting, der trækker ned, hvis I er en familie med meget vasketøj. Her kan denne form for maskine simpelthen ikke følge med og derfor vil det give langt mere mening at investere i to separate maskiner.

Den sidste ulempe er effektiviteten, for tørredelen bliver aldrig ligeså effektiv som i en tørretumbler. Skal du ud og investere i en ny maskine eller to, så bør du nøje overveje, hvad dine behov er og tage udgangspunkt i, om du mener det er nok med en kombination at vaske- og tørremaskine eller om der bliver brug for en af hver