Gode grunde til at købe ny tørretumbler på Black Friday

Hvis du ved, at du skal købe en ny tørretumbler i år, så er det en god idé at vente til den sidste fredag i november, hvor vi fejrer Black Friday i Danmark. Hvad end din nuværende tørretumbler er ved at stå af, eller om du blot har udset dig en smartere model, så kan der være meget at spare ved at trække tiden for køb af en ny.

Black Friday er årets største shopping dag, og det er der flere gode grunde til. Hvis du har nogle større indkøb, du bør foretage dig, så kan det godt betale sig at lægge til side til november måned. Herunder får du 4 gode grunde til at købe en tørretumbler på Black Friday.

1. Der er meget at spare med min. 20% rabat

"Hovedreglen" på Black Friday er, at alle de butikker, der deltager, giver min. 20% rabat på alle produkter - det er altså ikke kun enkelte varer, der sættes ned i pris, det er hele forretningens sortiment. 

Du kan derfor gå målrettet efter en bestemt model, velvidende at også den sættes på tilbud. Du skal med andre ord ikke håbe at heldet tilsmiler dig som for eksempel ved et januarudsalg, hvor kun enkelte produkter sættes ned i pris - på Black Friday er det alle varer og hele sortimenter. 

Hårde hvidevarer, herunder din nye tørretumbler, er en større investering og en dyr vare, og der er derfor meget at spare allerede ved de 20% - og du kan sagtens opleve, at der er endnu bedre rabatter i nogle butikker. Find aktuelle tilbud her.

2. Du kan få råd til en bedre og mere energivenlig model

Fordi du allerede i beslutningsprocessen ved, at du kan starte med at trække minimum 20% fra alle modeller, vil du måske opleve, at du kan få råd til en bedre tørretumbler, end den du har eller havde udset dig. 

Der er stor forskel på tørretumblere, hvor de energibesparende og miljøvenlige modeller er i en højere prisklasse. Hvis du venter med at købe din tørretumbler til Black Friday, så kan det være, at det giver mening at investere i en bedre model - de er trods alt billigere i drift, så hvad du betaler mere i butikken, det sparer du hurtigt på dine fremtidige elregninger.

Hvis du gerne vil opgradere dine hårde hvidevarer til nyere og bedre modeller, så er Black Friday dagen at gøre det på.

3. De gode tilbud er også online

Rigtig mange butikker har stærke onlinetilbud på Black Friday. Black Friday er årets travleste dag for forretningerne, og disse kan have svært ved at følge med, hvis alle kunder handler i den fysiske butik, hvorfor butiksindehaverne har måttet finde på løsninger for at holde meget af handlen online. Og dette er endnu en god grund til at købe en ny tørretumbler på Black Friday. 

Du vil opleve, at mange forretninger har nogle særligt gode tilbud på enkelte varer, der kun gælder ved onlinehandel. Dette tiltag handler simpelthen om, at de vil holde nogle af kunderne hjemme og ude af butikken - og det kan være din fordel.

Det er en god idé på forhånd at undersøge, hvilke online tilbud der gælder for en given butikskæde. Måske netop din nye tørretumler står klar til at blive leveret hos dig på den anden side af Black Friday i år. Og når du køber online, så slipper du desuden for besværet med at skulle fragte din nye tørretumbler hjem selv. 

4. Et velovervejet køb er et godt køb

Når du har besluttet dig for at købe en ny tørretumbler på Black Friday, så starter en længere købs- og beslutningsproces, end du ellers ville have - fra det øjeblik du beslutter dig for at købe en tørretumbler og indtil den sidste fredag i november. 

Uanset om det drejer sig om 2 uger eller 4 måneder, så er der noget værdi i at vi giver os selv tid til at overveje vores køb. Vi risikerer ikke fejlkøb, når vi har tid til at overveje vores investering nøje. Vi har desuden tid til at undersøge de enkelte modeller og mærker og på den måde være helt sikre, når vi når frem til dagen, hvor købet kan foretages. Dette giver os de bedste forudsætninger for at træffe gode valg og lave gode investeringer. 

Den bedste shopping oplevelse får vi, når vi lægger en plan for vores indkøb, og opnår det ønskede, mens vi sparer penge. Black Friday konceptet giver dig gode muligheder for at få netop denne oplevelse - og så er det sjovt at planlægge sin shopping forud. 

 

Menu
Top