Hvilke tørretumblere plejer at være bedst i test?

Når du skal til at købe en ny tørretumbler, ved du allerede, hvad den skal kunne: Den skal tørre dit vasketøj.

Markedet for tørretumblere er dog enormt.

Der findes mange forskellige maskiner, og de har som regel uoverskuelige navne, der involverer en forfærdelig mængde af både tal og store bogstaver. Så hvor starter du? Hvordan finder du den rigtige maskine? Først og fremmest har du brug for at få indsnævret feltet. Du skal have filtreret din søgning, så du kun ser de modeller som egner sig til netop din situation.

Der er et par ting, du kan gøre, for at opnå denne filtrerede søgning: Gå efter prisen, gå efter tørretumbler tests eller gå efter typen.

Et mix af alle tre vil selvfølgelig også virke godt.

Hvilken tørretumbler er bedst i test?

Det er faktisk svært at svare på, for der findes ikke kun enkelt tørretumbler test. Der er mange forskellige tests i mange forskellige lande, så selv hvis du forsøger at spore dig ind på den allerbedste maskine, vil du blive præsenteret med en bred vifte af forskellige modeller.

Alligevel kan det være smart at tjekke diverse tørretumbler tests.

Der er stadigvæk mange valgmuligheder, men du vil være sikret et kvalitetsbevidst udvalg, og du kan få en fornemmelse for markedet. Blandt de maskiner, der er blevet erklæret bedst i test, finder du blandt andet Siemens kondenstørretumblere, BOSCH kondenstørretumblere og Beko tørretumblere.

Generelt set finder du ofte modeller fra Siemens, BOSCH, men også Miele på denne slags lister. Nå, men nu sidder du måske og studser lidt over de ovennævnte eksempler.

Hvad går det der ’kondenstørretumbler’ ud på?

Hvilken type af tørretumbler er bedst i test?

Kondenstørretumblere dominerer mange lister over ’bedst i test’-vindere.

Den fugt, som maskinen producerer, kondenseres og opsamles i en beholder, som du skal tømme fra tid til anden, og den varme luft genanvendes til at tørre tøjet i maskinen. En kondenstørretumbler passer ind i de fleste hjem, da den ikke skal tilsluttes et aftræk, men til gengæld skal den stå i et rum, hvor det er let at lufte ud eller ventilere, da tørretumbleren gør luften fugtig.

Udover kondenstørretumbleren er der så en aftrækstørretumbler.

Det er netop en tørretumbler, der tilsluttes et aftræk, som fører fugtig og varm luft direkte udenfor. Dermed ophober der sig ikke fugt i hverken maskine eller rum, men det kræver til gengæld, at aftrækket har en måde at komme ud gennem husmuren på, så der vil være noget håndværksarbejde involveret i processen.

Hvad bør jeg gå efter, hvis jeg leder efter en billig løsning?

Uanset hvad skal du naturligvis sørge for, at du faktisk har råd til den tørretumbler, du udser dig. Det betyder, at du skal danne dig et overblik over, hvor meget du kan betale for selve købet af maskinen, men du bør også overveje, hvor meget den kommer til at koste dig månedligt. Hvis du gerne vil have en energiøkonomisk model, der ikke bliver alt for dyr i drift, bør du gå efter tørretumblere med mærket A++eller A+++.

Nu hvor du har fået et par ting at gå efter, er det op til dig selv at vurdere, hvilken model passer ind i netop dit hjem.

Find frem til en tørretumbler, der ikke giver dig en masse besvær både i pung og i hus.

Menu
Top