Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde AEG tørretumbler. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle AEG tørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: AEG TR934T94J Kondens tørretumbler – 2+2 års garanti

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Kai Berntsen ApS.

Her kan “AEG TR934T94J Kondens tørretumbler – 2+2 års garanti” fås til 6999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
AEG TR934T94J Kondens tørretumbler Med varmepumpeteknologi – Energiklasse A++ Kapacitet på 9 kg tøj Tørretumbleren slukker selv 10 minutter efter tøjet er tørt Sensor styret  …

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

2: AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E

 • Dagens pris: 7999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: AEG

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E til kun 7999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E2 gør dit tøj rent, friskt og klar til brug takket være den kombinerede 9 kg vaskekapacitet og 6 kilo tørrekapacitet, herunder adskillige smart-programmer samt DualSense funktion og ProSense teknologi….

Se hos Elgiganten ❯❯

3: AEG 8000 series tørretumbler T8DEG841E

 • Dagens pris: 5499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: AEG

Næste anbefaling er “AEG 8000 series tørretumbler T8DEG841E”.

Dagens bedste tilbud på “AEG 8000 series tørretumbler T8DEG841E” har vi fundet hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 5499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
AEG 8000 series tørretumbleren T8DEG841E tørrer effektivt og skånsomt dit tøj, så det ikke bliver beskadiget takket være AbsoluteCare-system, SensiDry-funktion og ProSense-teknologien.
Enheden har også indre belysning og udskudt-start-funktion….

Se hos Elgiganten ❯❯

4: AEG T8DEP845E Tørretumbler – 2+2 års garanti

Produkt nummer 4 på vores “AEG tørretumbler-liste” er AEG T8DEP845E Tørretumbler – 2+2 års garanti som du lige nu kan købe for 5995,- hos Kai Berntsen ApS

Forhandlerens beskrivelse:
Tørretumbler fra AEG model T8DEP845E - 2+2 års garanti Kondenstørretumbler med varmepumpeteknologi: Opnå en stærk reduceret elregning sammenlignet med en energiklasse B eller C tørretumbler, og spar samtidig på miljøet.
Varmepumpeteknologien er hentet…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

5: AEG 7000 serie tørretumbler T7DEN843G

 • Dagens pris: 4499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: AEG

Sidste produkt på vores liste er AEG 7000 serie tørretumbler T7DEN843G som vi har fundet til 4499,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
AEG 7000 serie tørretumbleren T7DEN843G har varmepumpeteknologi, SensiDry og ProTex Plus, så du kan tørre dit tøj effektivt og hurtigt.
Og takket være ProSense justeres hver cyklus til den individuelle tøjmængde….

Se hos Elgiganten ❯❯

Dyreste AEG Tørretumbler på listen er AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E fra Elgiganten med en pris på 7999.00. Billigste udvalgte Tørretumbler er AEG 7000 serie tørretumbler T7DEN843G som du kan købe for 4499.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 3500 kr.
Ovenstående AEG Tørretumbler data og priser er hentet fra 2 butikker (Kai Berntsen ApS, Elgiganten). Alle AEG Tørretumbler tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Tørretumbler blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tørretumbler:

Købsguide til AEG tørretumbler

Hvis du overvejer at købe en AEG tørretumbler kan du se frem til at kunne vælge mellem et bredt udvalg af populære og funktionelle maskiner, der alle har deres fordele.

Læs gerne med i denne guide, inden du foretager dit køb, da vi hjælper dig igennem de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig. Således kan du være helt sikker på, at du ender med en AEG tørretumbler, der passer perfekt til dine behov.

Skal jeg vælge en AEG tørretumbler med kondens eller aftræk?

Som udgangspunkt findes der to typer af tumblere, og det samme gælder for AEG tørretumblere. Der er her tale om kondens- og aftrækstørretumblere.

Hvilken du skal vælge afhænger af dine behov.

 • En kondenstørretumbler er perfekt til dig, der ønsker en stor frihed i forhold til placeringen af din nye AEG tørretumbler.

  Sådan en model kan nemlig stå præcis, hvor du ønsker det. Alt, den har brug for er tilkobling til en stikkontakt, og den er klar til at tørre dit tøj. Fugten samles i en beholder.

 • En model med aftræk opsamler ikke fugten i en beholder, men lader derimod fugten løbe ud gennem en slange.

  Det kræver, at der bliver lavet et hul i væggen, så fugten kan ledes ud af huset.

De fleste AEG tørretumblere er kondenstumblere, men fabrikanten har også nogle aftræksmodeller på markedet.

Hvilken kapacitet dækker mine behov?

En tumblers kapacitet angives i kg, og hos AEG kan du typisk vælge maskiner med kapaciteter mellem 6 og 8 kg.

Derfor kan du med fordel gå efter en maskine med en høj kapacitet, hvis du ofte tørrer meget tøj ad gangen.

En maskine med en kapacitet på 7 eller 8 kg vil passe godt til en børnefamilie, hvor der ofte bliver vasket tøj og kogevaske. Er I derimod få mennesker i husstanden, bør du kigge efter en maskine med en kapacitet på 6-7 kg.

Det er vigtigt at vælge en kapacitet, der passer, da det vil få en økonomisk betydning for dig.

Vælger du at investere i en maskine med en for stor kapacitet, vil du spilde energi på at varme en for stor tumbler op, og vælger du en maskine med en for lille kapacitet, vil du højst sandsynligt komme til at overfylde den, hvilket vil resultere i, at noget af tøjet forbliver fugtigt eller krøller. Således vil en maskine i den rigtige størrelse spare dig for unødige udgifter og skåne miljøet på samme tid.

Hvilken energiklasse skal jeg vælge?

Efter EU’s lovgivning er alle tumblere mærket med et energimærke, der fortæller noget om, hvor energieffektiv maskinen er. Skalaen går fra A til G, hvor G er det mindst miljøvenlige. Er maskinen mere miljøvenlig end energimærke A vil den hedde A+, A++eller A+++.

De fleste AEG tørretumblere har energimærket A, A+, A++eller A+++. Jo bedre en energiklasse du går efter, jo flere penge vil du spare i længden, da maskinen vil være mere effektiv i drift. Derudover gør du miljøet en tjeneste ved at spare på energien.

Findes der forskellige støjniveauer?

Tørrer du ofte tøj sent om aftenen eller på andre tidspunkter, hvor du gerne vil undgå støj? Eller har du ikke mulighed for at stille din tumbler i et rum, hvor døren kan lukkes til? Det er der heldigvis råd for. Mange AEG tørretumblere er nemlig udviklet med en funktion ved navn Silent System, som sørger for at tørre dit tøj på et støjsvagt niveau.

Ved du, at det er et kriterium for din nye tumbler, kan du med fordel holde øje med denne funktion.