Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde AEG tørretumbler. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle AEG tørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: AEG Tørretumbler T7DBL831G

 • Dagens pris: 3692,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: AEG

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “AEG Tørretumbler T7DBL831G” fås til 3692,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få nænsom, men effektiv pleje af dit vasketøj med AEG 7000 tørretumbleren T7DBL831G, der har 8 kg kapacitet, ProSense-teknologi, en nænsom ProTex-tromle og korte tørrecyklusser med forbedret luftstrøm….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E

 • Dagens pris: 7999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: AEG

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E til kun 7999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E2 gør dit tøj rent, friskt og klar til brug takket være den kombinerede 9 kg vaskekapacitet og 6 kilo tørrekapacitet, herunder adskillige smart-programmer samt DualSense funktion og ProSense teknologi….

Se hos Elgiganten ❯❯

3: AEG T8DER945C Tørretumbler 2+2 års garanti

Næste anbefaling er “AEG T8DER945C Tørretumbler 2+2 års garanti”.

Dagens bedste tilbud på “AEG T8DER945C Tørretumbler 2+2 års garanti” har vi fundet hos Kai Berntsen ApS hvor prisen lige nu er 6495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
AEG Tørretumbler T8DER945C med 9 kg.
tromleTørretumbler med stor 9 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af alt dit tøj.Programmerne i det unikke AbsoluteCare® system kontrollerer tørretumblere…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

4: AEG T8DEP845E Tørretumbler – 2+2 års garanti

Sidste produkt på vores liste er AEG T8DEP845E Tørretumbler – 2+2 års garanti som vi har fundet til 5995,- hos Kai Berntsen ApS.

Forhandlerens beskrivelse:
Tørretumbler fra AEG model T8DEP845E - 2+2 års garantiKondenstørretumbler med varmepumpeteknologi: Opnå en stærk reduceret elregning sammenlignet med en energiklasse B eller C tørretumbler, og spar samtidig på miljøet.
Varmepumpeteknologien er hentet f…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste AEG tørretumbler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse AEG tørretumbler:

Dyreste AEG Tørretumbler på listen er AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E fra Elgiganten med en pris på 7999.00. Billigste udvalgte Tørretumbler er AEG Tørretumbler T7DBL831G som du kan købe for 3692.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 4307 kr. – de 4 AEG Tørretumbler vi har fundet koster i gennemsnit 6045.25 kr.
Ovenstående AEG Tørretumbler data og priser er hentet fra 3 butikker (Elgiganten, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk). Alle AEG Tørretumbler tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Tørretumbler blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tørretumbler:

Købsguide til AEG tørretumbler

Hvis du overvejer at købe en AEG tørretumbler kan du se frem til at kunne vælge mellem et bredt udvalg af populære og funktionelle maskiner, der alle har deres fordele.

Læs gerne med i denne guide, inden du foretager dit køb, da vi hjælper dig igennem de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig. Således kan du være helt sikker på, at du ender med en AEG tørretumbler, der passer perfekt til dine behov.

Skal jeg vælge en AEG tørretumbler med kondens eller aftræk?

Som udgangspunkt findes der to typer af tumblere, og det samme gælder for AEG tørretumblere. Der er her tale om kondens- og aftrækstørretumblere.

Hvilken du skal vælge afhænger af dine behov.

 • En kondenstørretumbler er perfekt til dig, der ønsker en stor frihed i forhold til placeringen af din nye AEG tørretumbler.

  Sådan en model kan nemlig stå præcis, hvor du ønsker det. Alt, den har brug for er tilkobling til en stikkontakt, og den er klar til at tørre dit tøj. Fugten samles i en beholder.

 • En model med aftræk opsamler ikke fugten i en beholder, men lader derimod fugten løbe ud gennem en slange.

  Det kræver, at der bliver lavet et hul i væggen, så fugten kan ledes ud af huset.

De fleste AEG tørretumblere er kondenstumblere, men fabrikanten har også nogle aftræksmodeller på markedet.

Hvilken kapacitet dækker mine behov?

En tumblers kapacitet angives i kg, og hos AEG kan du typisk vælge maskiner med kapaciteter mellem 6 og 8 kg.

Derfor kan du med fordel gå efter en maskine med en høj kapacitet, hvis du ofte tørrer meget tøj ad gangen.

En maskine med en kapacitet på 7 eller 8 kg vil passe godt til en børnefamilie, hvor der ofte bliver vasket tøj og kogevaske. Er I derimod få mennesker i husstanden, bør du kigge efter en maskine med en kapacitet på 6-7 kg.

Det er vigtigt at vælge en kapacitet, der passer, da det vil få en økonomisk betydning for dig.

Vælger du at investere i en maskine med en for stor kapacitet, vil du spilde energi på at varme en for stor tumbler op, og vælger du en maskine med en for lille kapacitet, vil du højst sandsynligt komme til at overfylde den, hvilket vil resultere i, at noget af tøjet forbliver fugtigt eller krøller. Således vil en maskine i den rigtige størrelse spare dig for unødige udgifter og skåne miljøet på samme tid.

Hvilken energiklasse skal jeg vælge?

Efter EU’s lovgivning er alle tumblere mærket med et energimærke, der fortæller noget om, hvor energieffektiv maskinen er. Skalaen går fra A til G, hvor G er det mindst miljøvenlige. Er maskinen mere miljøvenlig end energimærke A vil den hedde A+, A++eller A+++.

De fleste AEG tørretumblere har energimærket A, A+, A++eller A+++. Jo bedre en energiklasse du går efter, jo flere penge vil du spare i længden, da maskinen vil være mere effektiv i drift. Derudover gør du miljøet en tjeneste ved at spare på energien.

Findes der forskellige støjniveauer?

Tørrer du ofte tøj sent om aftenen eller på andre tidspunkter, hvor du gerne vil undgå støj? Eller har du ikke mulighed for at stille din tumbler i et rum, hvor døren kan lukkes til? Det er der heldigvis råd for. Mange AEG tørretumblere er nemlig udviklet med en funktion ved navn Silent System, som sørger for at tørre dit tøj på et støjsvagt niveau.

Ved du, at det er et kriterium for din nye tumbler, kan du med fordel holde øje med denne funktion.