Tørretumbler.dk: Find blandt 154 Produkter | 3 Kategorier | 12 Brands | 12 Forhandlere

Bedste AEG Tørretumbler: Se top 7

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde AEG tørretumblere. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 7 AEG tørretumblere

  De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på AEG tørretumblere | ✅ Tørretumbler-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 7 bedste AEG tørretumblere

  Her kan du se hele vores liste over de bedste AEG tørretumblere som du kan finde lige nu.

  1: AEG T8DER945C - Kondenstørretumbler med varmepumpe

  Hvorfor vælge AEG T8DER945C - Kondenstørretumbler med varmepumpe?

  Tørretumbler med stor 9 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af alt dit tøj.Programmerne i det unikke AbsoluteCare® system kontrollerer tørretumblerens rotation og temperatur. Uld holdes fladt

  2: AEG TR934T94J Kondens tørretumbler - 2+2 års garanti

  Hvorfor vælge AEG TR934T94J Kondens tørretumbler - 2+2 års garanti?

  AEG TR934T94J Kondens tørretumbler Med varmepumpeteknologi - Energiklasse A++ Kapacitet på 9 kg tøj Tørretumbleren slukker selv 10 minutter efter tøjet er tørt Sensor styret  

  3: AEG TR934N85C Tørretumbler - 2+2 års garanti

  Hvorfor vælge AEG TR934N85C Tørretumbler - 2+2 års garanti?

  Tørretumbler med varmepumpe fra AEG - Model TR934N85C Belysning i tromlen for optimal synlighed i tørretumbleren  Invertermotor  Woolmark Blue  Skånsom Protex tromle på 118 liter  AutoOff - intet standbyfo

  4: AEG TR956P95C Kondenstørretumbler

  Hvorfor vælge AEG TR956P95C Kondenstørretumbler?

  Kondenstørretumbler fra AEG med en kapacitet på 9 kg. Den giver en præcis tørring og pleje med 3Dscan teknologi.  Specifikationer: Energiklasse A++ Kapacitet på 9 kg.  Indvendig belysning 3Dscan teknologi M

  5: AEG Tørretumbler TR934E95E

  AEG Tørretumbler TR934E95E

  Hvorfor vælge AEG Tørretumbler TR934E95E?

  Ubekymret tørring. Tørrretumbleren 9000 AbsoluteCare® Plus giver præcis tørring og pleje med 3DScan teknologi og AbsoluteCare®. Den læser fugtighedsniveauerne i tøjet og sikrer at selv materialer med flere lag tørres ensartet.

  6: AEG Tørretumbler TR702E84E (Hvid)

  AEG Tørretumbler TR702E84E (Hvid)

  Hvorfor vælge AEG Tørretumbler TR702E84E (Hvid)?

  7000 SensiDry® tørretumbleren bruger varmepumpeteknologi til at tørre tøjet jævnt ved lave temperaturer uden at gå på kompromis med tid eller resultat. Skånsom tørring, der garanterer, at tøjet aldrig udsættes for unødig varme, så det holder længere.

  7: AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E

  AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E

  Hvorfor vælge AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E?

  Denne AEG vaskemaskine/tørretumbler L7WEG963E2 gør dit tøj rent, friskt og klar til brug takket være den kombinerede 9 kg vaskekapacitet og 6 kilo tørrekapacitet, herunder adskillige smart-programmer samt DualSense funktion og ProSense teknologi.

  Andre mærker af tørretumblere

  På vores liste her har vi samlet de AEG bedste tørretumblere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige tørretumbler til dine behov:

  Købsguide til AEG tørretumbler

  Hvis du overvejer at købe en AEG tørretumbler kan du se frem til at kunne vælge mellem et bredt udvalg af populære og funktionelle maskiner, der alle har deres fordele.

  Læs gerne med i denne guide, inden du foretager dit køb, da vi hjælper dig igennem de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig. Således kan du være helt sikker på, at du ender med en AEG tørretumbler, der passer perfekt til dine behov.

  Skal jeg vælge en AEG tørretumbler med kondens eller aftræk?

  Som udgangspunkt findes der to typer af tumblere, og det samme gælder for AEG tørretumblere. Der er her tale om kondens- og aftrækstørretumblere.

  Hvilken du skal vælge afhænger af dine behov.

  De fleste AEG tørretumblere er kondenstumblere, men fabrikanten har også nogle aftræksmodeller på markedet.

  Hvilken kapacitet dækker mine behov?

  En tumblers kapacitet angives i kg, og hos AEG kan du typisk vælge maskiner med kapaciteter mellem 6 og 8 kg.

  Derfor kan du med fordel gå efter en maskine med en høj kapacitet, hvis du ofte tørrer meget tøj ad gangen.

  En maskine med en kapacitet på 7 eller 8 kg vil passe godt til en børnefamilie, hvor der ofte bliver vasket tøj og kogevaske. Er I derimod få mennesker i husstanden, bør du kigge efter en maskine med en kapacitet på 6-7 kg.

  Det er vigtigt at vælge en kapacitet, der passer, da det vil få en økonomisk betydning for dig.

  Vælger du at investere i en maskine med en for stor kapacitet, vil du spilde energi på at varme en for stor tumbler op, og vælger du en maskine med en for lille kapacitet, vil du højst sandsynligt komme til at overfylde den, hvilket vil resultere i, at noget af tøjet forbliver fugtigt eller krøller. Således vil en maskine i den rigtige størrelse spare dig for unødige udgifter og skåne miljøet på samme tid.

  Hvilken energiklasse skal jeg vælge?

  Efter EU’s lovgivning er alle tumblere mærket med et energimærke, der fortæller noget om, hvor energieffektiv maskinen er. Skalaen går fra A til G, hvor G er det mindst miljøvenlige. Er maskinen mere miljøvenlig end energimærke A vil den hedde A+, A++eller A+++.

  De fleste AEG tørretumblere har energimærket A, A+, A++eller A+++. Jo bedre en energiklasse du går efter, jo flere penge vil du spare i længden, da maskinen vil være mere effektiv i drift. Derudover gør du miljøet en tjeneste ved at spare på energien.

  Findes der forskellige støjniveauer?

  Tørrer du ofte tøj sent om aftenen eller på andre tidspunkter, hvor du gerne vil undgå støj? Eller har du ikke mulighed for at stille din tumbler i et rum, hvor døren kan lukkes til? Det er der heldigvis råd for. Mange AEG tørretumblere er nemlig udviklet med en funktion ved navn Silent System, som sørger for at tørre dit tøj på et støjsvagt niveau.

  Ved du, at det er et kriterium for din nye tumbler, kan du med fordel holde øje med denne funktion.

  Indholdsfortegnelse
  Til Top