Du er landet på Tørretumbler.dk, det helt rigtige sted at finde Asko tørretumbler. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Asko tørretumbler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: ASKO TDC1772CC.S – Prof. tørretumbler

 • Dagens pris: 14995,- kr.
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Asko

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Homeshop.dk.

Her kan “ASKO TDC1772CC.S – Prof. tørretumbler” fås til 14995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
ASKO TDC1772CC.S – Prof.
tørretumbler Denne Asko Professional tørretumbler TDC1772CCS giver din forretning mulighed for at tørre op til 7 kg vasketøj, og den tilbyder smart online-booking takket være wi-fi-forbindelsen.
Den er både effektiv og let at b…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

2: ASKO TDC1773VC.S – Prof. Tørretumbler

 • Dagens pris: 15495,- kr.
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Asko

Anden anbefaling har vi fundet hos Homeshop.dk, hvor du kan købe ASKO TDC1773VC.S – Prof. Tørretumbler til kun 15495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
ASKO TDC1773VC.S – Prof.
Tørretumbler Autoprogrammer Autoprogrammerne er ikke kun praktiske at bruge, de sparer også energi, da tørretiden justeres i forhold til mængden af vasketøj i maskinen, eller hvor tørt du ønsker, at tøjet skal være.
Her er fire g…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

3: ASKO TDC1773VF.S Marine – Prof. tørretumbler

 • Dagens pris: 14995,- kr.
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Asko

Næste anbefaling er “ASKO TDC1773VF.S Marine – Prof. tørretumbler”.

Dagens bedste tilbud på “ASKO TDC1773VF.S Marine – Prof. tørretumbler” har vi fundet hos Homeshop.dk hvor prisen lige nu er 14995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
ASKO TDC1773VF.S Marine – Prof.
tørretumbler Tørretumbleren fra ASKO’s professionelle sortiment har Butterfly Drying – en ikke-reverserende tromlebevægelse, som sikrer, at tøjet ikke klumper sig sammen.
Med en tromle i rustfrit stål, en støjsvag BLDC…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

4: ASKO TDC1773V.T – Prof. tørretumbler

 • Dagens pris: 10995,- kr.
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Asko

Produkt nummer 4 på vores “Asko tørretumbler-liste” er ASKO TDC1773V.T – Prof. tørretumbler som du lige nu kan købe for 10995,- hos Homeshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
ASKO TDC1773V.T – Prof.
tørretumbler Effektiv ASKO’s professionelle maskiner er alle bygget til at levere optimale resultater, samtidig med at de er omkostningseffektive og miljøvenlige.
Fleksibel ASKO’s professionelle maskiner passer til både små og st…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

5: Asko Professional tørretumbler TDC1772CT

 • Dagens pris: 8995,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Asko

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Asko Professional tørretumbler TDC1772CT er en professionel tørretumbler med en kondenseret teknologi for hurtige og effektive resultater.
Den har en kapacitet på 7 kg, SensiDry-sensorer og er professionelt testet til brug i forretninger….

Se hos Elgiganten ❯❯

6: ASKO tørretumbler 737972

 • Dagens pris: 18995,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Asko

Forhandlerens beskrivelse:
Hvis du er på udkig efter en tørretumbler af høj kvalitet med en kapacitet på 7 kg, som giver mulighed for ekstern betaling, så kig ikke længere end til ASKO-tørretumbleren 737972.
Tør vasketøj hurtigt og omkostningseffektivt….

Se hos Elgiganten ❯❯

7: Asko Professional tørretumbler TDC1481HCS

 • Dagens pris: 24495,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Asko

Sidste produkt på vores liste er Asko Professional tørretumbler TDC1481HCS som vi har fundet til 24495,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Asko Professional tørretumbler TDC1481HCS er Askos mest avancerede tørretumbler til professionelt brug.
Den sikrer høj effektivitet og tørrekvalitet, den kan betjenes via wi-fi og den har SensiDry og varmepumpeteknologier….

Se hos Elgiganten ❯❯

Dyreste Asko Tørretumbler på listen er Asko Professional tørretumbler TDC1481HCS fra Elgiganten med en pris på 24495.00. Billigste udvalgte Tørretumbler er Asko Professional tørretumbler TDC1772CT som du kan købe for 8995.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 15500 kr.
Ovenstående Asko Tørretumbler data og priser er hentet fra 2 butikker (Homeshop.dk, Elgiganten). Alle Asko Tørretumbler tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tørretumbler guides:

Fandt du ikke det rigtige Tørretumbler blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tørretumbler:

6 gode grunde til at vælge en Asko tørretumbler

Står du også og skal til at vælge din første tørretumbler, og er du meget i tvivl om, hvilken en du skal vælge? Det er ikke så underligt, for man kan hurtigt blive forvirret, når man forsøger at blive klogere på nettet. Det kan være, du skal købe en Asko tørretumbler.

Det er i hvert fald et valg, du ikke kommer til at fortryde, hvis du mangler en tørretumbler. I denne artikel kan du læse om 6 gode grunde til at vælge en tørretumbler fra Asko.

1. Går du op i miljøet?

Hvis du går op i at passe på miljøet, så er Asko den rigtige tørretumbler fra dig. Denne tørretumbler sørger nemlig for at tørre dit tøj på det lavest mulige energiforbrug. Det kan måske umiddelbart lyde meget langsommeligt, men det er det faktisk ikke.

En Asko tørretumbler kan tørre dit tøj utroligt hurtigt, så du ikke skal vente længe på det. Det er både godt for dig og for miljøet. Derudover har du også mulighed for at køre mere miljøvenlige programmer på maskinen, så det kan gøres endnu mere skånsomt.

2. Går du op i design?

Det kan også være, du går op i, at din tørretumbler ser pæn ud. Det er der i hvert fald flere, der gør, så det skal du ikke skamme dig over, hvis det også er tilfældet hos dig. I det tilfælde vil du blive glad for at høre, at Asko altid har fokus på at lave tørretumbler i et tidsløst design, som du kan nyde synes af i mange år.

Ikke fordi man typisk er glad, når man skal hen til tørretumbleren, men det kunne da være, at et flot design kunne hjælpe lidt på det hele. At det er et tidsløst design betyder jo også, at du kan have din tørretumbler i mange år, uden at du bliver træt af at kigge på den.

3. Går du op i valgmuligheder?

Hvis du går op i at have mange valgmuligheder, så er Asko tørretumbler også den rigtige for dig. De har nemlig sørget for, at der er mange forskellige programmer på tørretumbleren, så du kan tørre dit tøj mest skånsomt. Det kan godt være hårdt for tøjet at blive tørret, og det kan slide meget på det.

Derfor hjælper det gevaldigt, hvis du vælger en god tørretumbler.

4. Vil du gerne have, at dit tøj holder?

Dette fører os let og elegant hen til den næste gode grund. Hvis du gerne vil undgå at slide for meget på dit tøj, så har du måske førhen undladt af tørre det. Du skal dog ikke være nervøs for at tørre det i din Asko tørretumbler. Her bliver tøjet behandlet meget skånsomt.

Hvis du har noget meget sart tøj, som slet ikke kan tåle at komme i tørretumbleren, så skal du dog stadig undlade at putte dette i. Det er vigtigt, at du altid følger anvisningen på mærket i tøjet. Hvis der ikke står noget med, at det ikke må komme i tørretumbleren, så kan du altså med ro i maven smide det i din Asko tørretumbler.

5. Vil du gerne have, at det er let?

Hader du også overkomplicerede maskiner, der er svære at forstå? Så skal du ikke være bange for at bruge en Asko tørretumbler. Disse er nemlig utrolig lette at anvende, og du vil helt sikkert hurtigt finde ud af, hvordan du gør. En del af Askos filosofi er også, at de gerne vil have, man skal bruge så lidt tid i vaskerummet som muligt.

Det er en meget smuk tanke, og det er med udgangspunkt i denne, at de har sørget for, at deres vaskemaskiner er nemme at bruge. Også selvom du aldrig har prøvet at bruge en tørretumbler før!

 

6. Dit tøj bliver ikke klumpet sammen

Hader du også, når du skal stå og tage tøj ud af tørretumbleren, og det hele så er krøllet sammen til en stor tøjbunke? Det er irriterende, og det betyder, at man bliver nødt til selv at stå og skille det hele ad. Dette er ikke et problem, du kommer til at opleve, hvis du vælger at købe en Asko tørretumbler.

Disse har nemlig opfundet en teknik, der skal sikre, at tøjet ikke bliver krøllet sammen på denne måde. De kalder den selv for ”Butterfly Drying”, og i praksis betyder det, at to valker inde i maskinen sørger for, at tøjet effektivt men nænsomt bliver svinget rundt i et ottetal, hvilket forhindrer, at det hele ender i én stor klump. Hvis du også hader vasketøj, der krøller sig sammen, så du skal stå og skille det ad, så kan du altså med fordel vælge en Asko tørretumbler.

Skal du have en Asko tørretumbler?

Det kan være, at du nu er blevet lidt klogere på, om en Asko tørretumbler er noget for dig. Som du kan læse dig frem til, er der i hvert fald rigtig mange grunde til, at det er en god idé at vælge en tørretumbler fra dette mærke. Hvem ved – det kan være, du ender med at blive så vild med mærket, at du ender med også at købe en vaskemaskine fra samme mærke? Uanset om du leder efter din første tørretumbler, eller du skal have tørretumbler nr. 10, så er Asko tørretumbler et godt valg!